Saturn în Pești: Martie 2023 – Februarie 2026. Transformări Uluitoare.

Începând cu data de 7 martie 2023 și până la 14 februarie 2026, Saturn va tranzita prin semnul apei și al visării al Peștilor. Acest tranzit va influența o mare parte dintre noi și va fi asociat cu o dezvoltare spirituală și o maturizare emoțională. 

În timpul acestui tranzit, oamenii pot resimți o limitare în exprimarea lor emoțională sau creativă, iar în practicile lor spirituale sau căutările intuitive pot simți nevoia de a stabili mai multe limite sau structuri. Pe de altă parte, acest tranzit poate oferi oportunitatea dezvoltării unei discipline emoționale mai puternice, a adâncirii conexiunii spirituale și a cultivării intuiției.

În general, tranzitul lui Saturn în Pești poate fi o perioadă dificilă pentru unii, dar poate oferi și oportunități de creștere și transformare în domeniile spiritualității, exprimării emoționale și intuiției.

Acest tranzitie este atât de important pentru că are loc o dată la 28-29 de ani și are o durată de cca. 2-3 ani.

  • Saturn aduce: restricții, disciplină, structură, austeriatate
  • Peștii aduc: intuiție, sensibilitate și spiritualitate

Transformările vor fi profunde și foarte intense și vor viza arii precum:

  • insituții precum școala, azile de bătrâni, penitenciare (restructurări/reașezări)
  • sănătatea și medicina (i.e. boli noi/tratamente inovative)
  • chimia (descoperiri/tensiuni care vizeaza armament chimic/nutriție sintetică etc.)
  • religia și spiritualitatea (conflicte de tip ideologic-religios/apariția sau evoluția unor noi mișcări religios-spirituale)

Iată ce înseamnă tranzitul pentru fiecare zodie:

Berbec: a venit momentul să îți deschizi inima.

Saturn tranzitând a douăsprezecea casă în harta ta natală indică o perioadă de interiorizare, introspecție și de finalizare karmică. Dacă te simți izolat ori trist, chiar depresiv, este bine să știi că poți folosi această perioadă pentru reflecție și evoluție. Acest tranzit poate fi asociat cu confruntarea cu fricile interioare provenite din subconștient, precum și cu eliberarea datoriilor karmice. Multe dintre ele au stat ascunse multă vreme și acum ies la iveală. Este crucial să îți menții sănătatea mentală și să nu lași gândurile negative să te domine. Prin virtuți ca disciplina și perseverența, poți deveni mai puternic și mai înțelept din această perioadă.

Taur: acordă atenție prietenilor.

Tranzitul lui Saturn prin a unsprezecea casă a hărții tale natale indică o perioadă de concentrare asupra prietenilor, rețelelor sociale și aspirațiilor. Poți întâmpina provocări sau limite în relațiile cu prietenii sau grupurile, ceea ce poate duce la o reevaluare a cercului tău social și la posibila întrerupere a legăturilor care nu mai sunt semnificative sau constructive. De asemenea, acest tranzit poate fi asociat cu o responsabilitate sporită în organizații sau asociații și poți fi chemat să preiei roluri de conducere sau să contribui mai mult la eforturile de grup. În cele din urmă, această tranziție poate fi o perioadă de creștere și maturizare în viața socială.

Gemeni: oportunități și mari responsabilități 

Tranzitul lui Saturn prin a zecea casă solară aduce de la sine muncă grea dar și disciplină în carieră și expunerea în viața publică. Este posibil să apare necesitatea de a depune eforturi suplimentare pentru recunoaștere și pentru atingerea scopurilor propuse. Dacă abordezi în mod structurat, cu determinare și răbdare, acest tranzit poate aduce succes și stabilitate de durată în eforturile tale profesionale. Saturn în Pești poate înseamnă și provocări în relații, dar este, de asemenea, o oportunitate imensă de a lucra la comunicare și de a descoperi o conexiune emoțională mai profundă cu ceilalți.

Citește cartea ”Magia cu moldavit” și află cum îți poți influența karma și destinul

Cancer: progresul începe cu tine însuți

Când Saturn tranzitează a noua casă solară, indică o perioadă în care te concentrezi mai mult asupra propriilor tale credințe, asupra educației și spiritualității. Aceste domenii ar putea fi limitate sau provocate, dar perseverența și disciplina sunt necesare pentru a le depăși. Această perioadă poate să stimuleze dorința de călătorie sau nevoia de a aborda probleme morale sau etice. Apare interesul crescut pentru îmbunătățire și autorealizare.

Leu: reînnoire… scrie pe tine!

Tranzitul lui Saturn prin a opta casă solară nu te lasă să scapi fără provocări legate de resuse pe care le ai în comun cu ceilalți, moșteniri și nu în ultimul rând intimitate. Poate apărea motivul morții în termeni psihologici, a schimbării și transformării profunde prin eliberarea de tiparele vechi. Asumă-ți  responsabilitatea pentru finanțele și angajamentele tale, dar să eviți să devii rigid sau pesimist. Saturn în Pești este o oportunitate de a-ți perfecționa abilitățile și de a găsi un sens mai profund al scopului tău.

Fecioară: Mai multe angajamente

Tranzitul lui Saturn prin a șaptea casă poate aduce schimbări și provocări profunde și notabile în parteneriatele și relațiile cu ceilalți. Această perioadă poate presupune asumarea responsabilității pentru angajamente și nevoia de confruntare. Acest tranzit poate duce la aprofundarea legăturilor intime dacă cai un partener dispus să depună eforturi. Poate să apară provocări în viața de familie dar și posibilitatea de a ierta și elibera traumele din trecut.

Balantă: să nu obosești

Tranzitul lui Saturn prin a șasea casă poate semnifica o perioadă de muncă foarte grea, responsabilități crescute și accent pe sănătate și bunăstare și necesită să te apleci mai serios asupra muncii, ceea ce înseamnă ore în șir de muncă, prelungirea programului și o rutină uneori dusă până la paroxism de unde și apariția sentimenului că există o disproporție între profesie și latura personală. Părtea pozitivă este că beneficiezi de bunăstare și sănătate în viața ta. Ca să reușești, implementează în viața ta o serie de exerciții de yoga sau de lucru cu corpul în general și mănâncă mai sănătos. Pot dispărea obiceiuri toxice și comportamente dăunătoare.

Scorpion: vremuri ciudățele

Sub influența lui Saturn în Pești, se impun de la nivel astral obstacole și limitări în ceea ce privește creativitatea, autoexprimarea și latura afectiv-emoțională. Este necesar să structurezi mai bine anumite arii ale existenței tale.

De asemenea, tranzitul lui Saturn prin a cincea casă solară poate conduce și la întârzieri sau blocaje în a face ce îți place, în a-ți urma hobby-urile sau pasiunile. Se recomandă ca  în relații  să fie necesară o maturitate și angajament mai mare, precum și o disponibilitate pentru a înfrunta și depăși provocările și limitele.

Săgetător: sunt probleme de familie…

În timpul tranzitului lui Saturn în a patra casă solară, se poate experimenta o perioadă de creștere a tensiunilor în legătură cu casa, familia și temeiurile personale. Această perioadă poate presupune abordarea și soluționarea problemelor legate de sentimentul de siguranță și centrarea emoțională. Este posibil să apară probleme care își au accentul pe trecut, în așteptările care vin de la familia ta. Ai nevoie de mai multp maturitate în tratarea acestor provocări și mai multă împământare.

Capricorn: rezistențe în comunicare

În timpul tranzitului lui Saturn prin a treia casă solară, o persoană poate simți o creștere a responsabilităților și poate avea de-a face cu dificultăți în comunicare sau conflicte cu frații sau vecinii. Acest tranzit poate determina o reevaluare și o restructurare a rutinei zilnice și a călătoriilor pe distanțe scurte. În general, aceasta poate fi o perioadă de creștere internă și maturizare prin dobândirea de experiență și organizare.

Vărsător: blocaje financiare

Tranzitul lui Saturn în a doua casă solară poate aduce o perioadă de restricție financiară, în care trebuie să fii atent la responsabilitățile financiare și să cheltui banii cu atenție. Poate fi limitat în potențialul tău de câștig, dar este un moment pentru a te concentra asupra construirii stabilității financiare și a aborda o perspectivă realistă asupra problemelor financiare. Securitatea financiară devine mai importantă pentru tine în această perioadă și o valorizezi ca atare.

Pesti: s-au așezat pe tine luminile reflectoarelor. Ce faci?

Poți resimți o creștere a responsabilității și a presiunii în această perioadă, deoarece parcă toate privirile sunt asupra ta. Acest tranzit poate fi o oportunitate de a lucra la disciplină și de a căuta un sens mai adânc. În această perioadă poate apărea confruntarea cu limitele, asumarea responsabilității pentru propria persoană și învățarea să fii mai disciplinat și mai atent decât ai fost până acum. Apar provocări legate de identitate și de imaginea de sine, precum și nevoia de a-ți redefini existența în lumina schimbărilor de circumstanțe, de a răspunde la întrbări precum ”cine sunt?”, ”de ce sunt aici?” și ”încotro mă îndrept?”. Doar cu maturitate și responsabilitate vei rezolva acest puzzle.

Ce Părere Ai?
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top