O Porțiune Din Soare S-a Desprins Și Uimește Oamenii De Știință. Iată Cum Ne Impactează Acest Gen De Noi Fenomene Solare

Aseară un prieten îmi trimite un articol de pe Aleph News și mă avertizează încă o dată că Marele Flash Solar chiar se produce. Dacă mă urmăriți în social media, am scris despre acest fenomen încă de la sfârșitul anului 2022 iar acum se pare că intrăm treptat în inima acestuia.

O secțiune din Soare s-a spart și desprins iar acum gravitează asemeni unui vortex polar imens. Oamenii de știință nu cunosc motivul pentru care s-a întâmplat acest fenomen, însă se înscrie într-o serie de alte multe fenomene care au în vizor activitatea bizară a Soarelui din ultima vreme.

Cu ajutorul telescopului James Webb, oamenii de știință au putut sesiza întâmplarea ieșită din comun și încă nu îi pot oferi nicio explicație. O astfel de actualizare a fost împărtășită de specialistul în meteorologie spațială Dr. Tamitha Skov pe Twitter.

Fără să facem afirmații deșucheate sau curajoase, există o intensificare a activității solare care poartă numele de Carrington Effect și care presupune o serie de furtuni solare care se petrec la un interval de cca. 11 ani și care ar avea un maximum în anul 2025.

Noi mergem mai departe de atat și înțelegem că există o strânsă legătură între ceea ce se întâmplă cu Soarele și îngrijorarea pe care cei mai bogați oameni ai lumii, care fac parte dintr-o așa-zisă ocultă mondială. Într-un articol publicat de către revista Forbes pe data de 11 Ianuarie 2021 aflăm că nimeni altul decât Bill Gates, omul care se pricepe la toate, încearcă în viitorul apropiat blocarea luminii solare cu ajutorul împrăștierii unor particule de praf în atmosferă. Aceasta știință poartă denumirea de ”inginerie solară” (ce o fi și aia).

De fapt, această intensificare cu care umanitatea ia contact în ultima vreme este o parte importantă din ceea ce în spiritualitate numim ”Marele Flash Solar”, un eveniment de proporții cu efect transformativ la nivelul conștiinței individuale datorită unui ciclu cosmic de evoluție planetară. Această transformare va avea loc treptat și va avea un efect de trezire în masă.

Energia Kundalini se va trezi la o proporție covârșitoare din populația globului, ceea ce va culmina cu separație vibrațională. Unii oameni vor fi transformați prin intermediul focului kundalini, alții vor fi mistuiți din interior de vibrația puternică cu care au luat contact fără a fi pregătiți energetic.

Descoperă mai mult despre Marele Flash Solar și învață o metodă concepută special pentru această perioadă

Lasa un comentariu

error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top