Adrian C. BAJENARU

Psiholog, Prof. de Yoga, sifu in tai chi, alchimist, autoram sustinut cursuri in persoana si online cu mii de oameni din tara si strainatate si  tratamente energetice, consilieri intiuitive si am sustinut retreaturi in locuri sacre din  tara unde ne-am armonizat energetic impreuna si am ascensionat ca nivel de constiinta spre planuri mai cuprinzatoare. 


Adrian C. BAJENARU [nume spiritual ADRYANG SH’VA] este profesor de yoga si alchimie interna, licentiat in psihologie, sifu in tai chi si reiki sensei. Poseda deasemenea certificari in hipnoterapie si masaj. A scris cartea INAPOI IN PREZENT, un adevarat ghid al fericirii durabile si cardurile oracol CHEILE VIETII pe care le puteti comanda accesand rubrica Contact.

Seal of Power© este raspunsul la acele dileme care ne secatuiesc de energie. Toata viata ai mers inainte cu pasi repezi, dar aceste intrebari au fost mereu acolo cu tine. A venit momentul sa le raspunzi.

sistemul seal of power contine

alchimie taoista si europeana; lucrul cu sigiliile, simbolurile, metaforele si energiile arhetipale

codurile de ascensiune si vindecare ale Noii Ere; lucrul cu energia si abilitatile intuitive; tehnici de psihologie moderna si transpersonala;

Tai Chi-ul Iluminarii, Qi Gong Medical; Yoga Ezoterica

seal of power te sustine sa faci transformari profunde cu rezistente minime

cunoaste libertatea adevarata

traieste fericirea autentica

gaseste-ti sufletul pereche x flacara geamana

experimenteaza vindecarea profunda

lucrul cu energia si calitatile intuitive

Primeste NEWSLETTER de la AdrYang si fii la curent cu cele mai importante informatii despre evolutie spirituala si sanatate holistica

 

Loading