Ce Spun Amprentele Degetelor Despre Tine

Secretele chirmanției se pierd în negura vremurilor și încă din antichitate a reprezentat o formă de divinație foarte puternică utilizată în special în zona zona vedică hindusă, unde își are rădăcinile dar și în Persia și Egipt.

Aceasta artă de divinație utilizează patternurile fractalice aflate pe partea interioară a palmei și a dedetelor. În acest contextul, felul în care sunt dispuse formele liniilor de pe degete reprezintă o cale de a afla ce predispoziții avem.

  • Degetul mare = accesează puterea Venusiană
  • Indexul = accesează puterea Jupiteriană
  • Mijlociul = accesează puterea Saturniană
  • Inelarul = accesează puterea Solară
  • Degetul Mic = accesează puterea Mercuriană

Așa cum arată modelul alăturat, putem recurge la următoarele interpretări:

  1. Buclele/Arhetipul Vindecătorului: reprezintă elementul Apă, ceea ce presupune faptul că ai caracteristici dominante care țin de acest minunat element care semnifică starea de flux, posibilitatea de a curge prin viață și de a te strecura printre problemele vieții. Apa se referă și la abilități de vindecare care pot fi utilizate spre a te vindeca ori pe tine ori pe ceilalți. Calea apei este de a deveni flexibil în raport cu fluctuațiile vieții și de a nu te opune schimbărilor ei. Remediu vedic: poartă un inel/pandantiv cu safir.
  2. Spiralele/Arhetipul Misticului: Dacă degetele tale sunt brodate de Dumnezeu cu tipare spiralate, atunci există în tine acea dorință arzătoare de a căuta iluminarea/eliberarea spirituală. Această lumină divină este dată de prezența elementului Foc. Este necesar să nu te grăbești în deciziile luate, să cauți mereu echilibrul, să îți temperezi atitudinea și să îți dezvolți capacitatea de a urmări obiective pe termen lung. Un foc care arde prea tare, se stinge prea ușor. Remediu vedic: poartă un inel/pandantiv cu rubin.
  3. Arcadele/Arhetipul ”Naturalis”: elementul Pământ caracterizează tiparele arcadelor în amprentele degetelor. Simți acea necesitate de a fi în permanenă în contact cu natura, dorești să simți că trăiești viața cu fiecare por. Persoanele patronate de elementul Pământ sunt foarte practice, fixiste și doresc stabilitatea. Am scris mai multe despre Homo Naturalis în cartea ”Respirația Primordială, Imunitate Și Extaz”. Remediu vedic: poartă un inel/pandantiv cu smarald.

Ce Părere Ai?
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top