Pastila De Alchimie: Tenzin, Vindecătorul Cu Cristale Din Kerala (II)

Am terminat facultatea de psihologie în urmă cu mulți ani și îmi aduc aminte de un mare statistician care mi-a fost și profesor: Marian Popa. Un fel de legendă în acest domeniu, eu l-am prins doar pentru un an pentru că apoi s-a retras din sistem. Am avut restanțe la toate examenele e statistică din primul an. Mi se părea imposibil să învăț, percepeam statistica asemeni unui limbaj obscur, hidos, neplăcut. Un limbaj bazat pe hieroglife.

Dar dl. Popa mi-a spus că ”Ceea ce se obține cu greu, are valoare!”. Aceasta a fost motivația mea nu doar trece cele două examene, dar în anul III deja ajutam alți colegi să își realizeze partea de statistică pentru lucrarea de licență. O adevărată aventură.

În felul acesta am răzbit prin cele mai grele metode pe care le-am interceptat în periplul meu spiritual. Am practicat tehnici de yoga în peșterile din Himalaya, am stat în postura de lotus ore în șir și am îndurat cele mai adânci vicisitudini externe sau interne. Am trecut prin dureri imposibile și situații atât de extenuante încât fiecare moment era o clipă de glorie, iar durerea și suferința deveneau un prilej de a pătrunde în extaz.

… stai puțin, unde rămăsesem, Tenzin… Da, tibetanul șiret, Tenzin… am revenit la el, bineînțeles. A treia zi, mi-a scris în Whatsapp că dorește să îmi înmâneze talismanul. M-am dus degrabă la el. Era acolo, mă aștepta. Și-mi zice stând pe gânduri: ”Să știi că am un prieten iluminat care trăiește în Thailanda pe nume Adi. Să știi că acest nume este predestinat! Nu este o întâmplare că îl împărțiți.”

Avea dreptate, Adiyogi slăvit și venerat ca primul yoghin. În India, Shakti și Shiva, Adi, sunt nume comune pentru zeitățile sunt dimensiuni interioare. Nimic nu este întâmplător când vine vorba de nume în Orient.

Mi s-a părut fascinant că îmi povestea de un yogi foarte avansat care petrecuse mult timp cu Shankarananda Giri, un guru care aparținea liniei Kriya Yoga al cărui lineaj și eu îl aveam prin Nityananda Giri. Adi din Thailanda îi cunoștea pe amândoi iar în urmă cu foarte mult timp călătorise cu Shankarananda Giri vreme de 6 luni în toată India. În plus, Adi avea inițieri în buddismul tibetan la un nivel foarte avansat, Mahamudra, Maitreya Buddha și multe, dar multe alte tradiții inclusiv vietnameze de care nu auzise nimeni în Occident. Totuși, am simțit și am observat din spusele lui Tenzin că el împărtășea multe lucruri cu mine dar… mai ales vieți anterioare.

Tenzin i-a trimis repede o poză cu mine lui Adi și i-a cerut părerea.

Am fost foarte încântat de piatra primită și am plecat spre casă pentru a o testa. Peste noapte, am lăsat sub pernă talismanul din sodalit peste care Tenzin împletise o frumoasă lucrătură care aduce a geometrie sacră. După un timp am realizat că visele erau mult mai vii dacă ofeream această utilizare pandantivului. Desmenea, am testat felul în care acesta mă stimula în meditație. Căpătam claritate și luciditate instantaneu, ba chiar viziuni care apărea spontan în al treilea ochi.

Vezi tu, suntem obișnuiți să obținem lucrurile ușor, însă ceea ce se obține fără niciun efort nu este prețuit, ci este devalorizat. Dacă aștepți ca cele realizarea spirituală să vină spre tine fără să faci niciun efort, atunci când vor apărea rezistențe, vei fugi, vei evada, vei renunța. Dacă aș fi lăsat tiparele mele limitative, fluctuațiile karmice să se manifeste prin mine, aș fi dat curs ideii că ”da, cristalul acesta nu este pentru mine” sau ”eh.. a fost un simplu șarlatan, trec mai departe și nu mai revin la magazin!”. Însă am ales să ofer credit 100% lui Tenzin și meșteșugului esoteric pe care îl stăpânea și din fericire m-am întors. La fel cu statistica. Am insistat și am obținut. A insista nu înseamnă a persista într-un mod nebunesc, ci a depune inteligent și detașat energia necesară ca să obții ceea ce ai nevoie. Încrederea pe care o avusesem în tibetan nu s-a clătinat chiar și când mi-a zis că mâine îmi va da talismanul, deși plătisem pentru el fără să mi-l ofere.

Într-un din zile la cafea, Frederika, a observat că purtam la gât sodalitul și mi-a cerut și ea contactul lui Tenzin. I-am spus că nu pot știi exact când îl poate găsi, dar putem merge împreună la el chiar acum. Am făcut pași spre magazinul desprins dintr-o parcă dintr-o poveste cu Harry Potter doar că de data asta avea nuanțe orientale.

Frederika a ezitat în a-și alege cristalul așa că, la fel ca mine și ea a cerut să decidă Tenzin pentru ea. Nu mai rețin exact pe ce piatră a pus mâna tibetanul, dar era de culoare neagră iar Frederika mi-a spus apoi că acesta fusese primul cristal la care se gândise. Pentru că ea avea nevoie de protecție, talismanul ei avea acest destin: să o protejeze.

Am mai rămas puțin în magazin și mi-a spus că Adi îi lăsase un mesaj în legătură cu mine. Din citirile lui pe poza mea, Adi constatase că sunt o ființă cu multă bunătate și compasiune și că sunt în ceea ce el numea APEX. Apexul ca reprezentare grafică așa cum o vedea acest yogi avea un aspect conic și simboliza concentrația maximă a sufletelor înalte care aveau să curețe planeta de suferință pentru a pregăti Noul Pământ și Satya Yuga.

În plus, faptul că purtam același nume, ”Adi” descria o conexiune sincronistică foarte profundă. El spunea că am fost în multe vieți tovarăși pe calea spirituală și că nu este de mirare că ne-am întâlnit în acest punct al existenței noastre. Adi locuia de aproape 21 de ani în Thailanda, cu vizite în întregul Orient îndepărtat, dar în mare parte în Chiang Mai… locul spre care mă îndreptam și eu peste o săptămână. Aveam în plan să ies din țară datorită vizei care nu putea fi extinsă decât prin a ieși din țară și a intra înapoi după 90 de zile.

Când Tenzin a auzit că am bilet spre Bangkok săptămâna care vine, mi-a dat un cadou pentru Adi într-o cutie de plastic ermetic sigilată. Practic, aveam să duc această cutie din India până în Thailanda, în Chiang Mai, unde aveam să mă întâlnesc cu Adi, yoghinul iluminat.

  • P.S. Este vorba de Labradorit. Acesta este cristalul negru. Frederikke mi-a mărturisit.

Sunt curios dacă tu ai vreun cristal prețios care te protejează sau îți poartă noroc. Ce este? Care este povestea lui?

(va urma…).

Pastila de alchimie, astăzi 11.07.2023, Chiang Mai, Thailanda. Editorialul ”Pastila de alchimie” este un evantai de mărgăritare spirituale cu tâlc, decupate din viața noastră de zi cu zi, din experiențele cotidiene, ori versuri care ating sufletul și deschid inima.

𝘈𝘥𝘳𝘪𝘢𝘯 𝘊. 𝘉𝘢𝘫𝘦𝘯𝘢𝘳𝘶 ∙ 𝘚𝘦𝘢𝘭 𝘖𝘧 𝘗𝘰𝘸𝘦𝘳, 𝘓𝘰𝘷𝘦 & 𝘞𝘪𝘴𝘥𝘰𝘮.
𝗔𝗠𝗔 𝗘𝗧 𝗤𝗨𝗢𝗗 𝗩𝗜𝗦 𝗙𝗔𝗖, 𝟮𝟬𝟮𝟯.


⮕ Citeste cartea “Magia cu sigilii”: https://bit.ly/3T1SPWR
⮕ Citeste cartea “Respiratia Primordiala: Imunitate si Etaz”: https://bit.ly/3SZRWOI
⮕ Cartea ”Magia cu moldavit”: https://tinyurl.com/yckynfep
⮕ Cadouri Sigilii Alchimice: www.sigilcrafter.com
⮕ Moldavit autentic din Cehia: https://t.ly/qZla

𝗖𝗨𝗥𝗦𝗨𝗥𝗜
Curs Psihomagie Si Tarot (1 Noi 2023/3 luni/sesiuni bisaptamanale): https://t.ly/StTAW
Curs online ~ Atrage Sufletul Tau Pereche Cu @suntuncopac_growth > https://t.ly/OjC0
Curs Online Kundalini Yoga: https://t.ly/iitv
Curs Online Breathwork (Imunitate): https://t.ly/Y3mv
——————
Sesiuni ONLINE private yoga, tai chi, vindecari energetice, tarot, soulmapping, sigilii: https://bit.ly/3rAv24X

👉🏼 Urmareste-ma pe Instagramhttps://www.instagram.com/sealofpower
👉🏼 Urmareste-ma pe Telegramhttps://t.me/sealofpower

 

 

 

 

Ce Părere Ai?
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top