Pastila De Alchimie: Tenzin, Vindecătorul Cu Cristale Din Kerala (I)

…  Printr-o sincronicitate fericită am ajuns la Tenzin, un cristaloterapeut tibetan din Kerala, India. Am ajuns în această zonă a Indiei într-un moment prielnic. Nu era sezon, era călduț, musonul tocmai venise iar eu mă plimbam pe plajele din Varkala singur-cuc.

Câteodată, o prietenă daneză cu o înfățișare de nordic clasic, blondă și ochi albaștri, mă însoțea pentru a căuta să hrănească cățeluii hoinari. Fusesem la Tenzin cu aproape  patru zile în urmă. Intrasem pentru că Frederika îmi spusese că găsise un magazin cu articole mistice tibetane. Nu era același magazin, dar nu aveam de unde să știu în prima mea zi în Varkala că faleza este decorată cu o sumedenie de magazine de acest gen, în special pe rit tibetan.

Tenzin, s-a recomandat. Aparent, mi s-a părut că vorbea incoerent și că nu are noimă ceea ce spune, cu timpul am înțeles că acele cuvinte rostite de el purtau o încărcătură multidimensională. Cunoștea mulți guru care atinseseră autorealizarea. Singurul să prieten care ședea pe lângă Varkala era un mare Siddha Yogi. Avusese întâlniri misterioase cu Maharishika Preeti, o femeie-guru care a atins starea de iluminare spirituală.

Când a evocat o întâmplare pe care o avusese alături de ea am simțit starea de singularitate, de iubire pură și realizare supremă. Atunci am înțeles că Tenzin are un fel aparte de a transmite inițieri și energii subtile evocând din amintirile sale.

Tenzin, mi-a cerut să aleg un cristal. Intuitiv, bineînțeles. Eu i-am zis că dacă tot sunt acolo, o să las intuiția mea să aleagă prin el cristalul. A ales un sodalit de culoare albastră. Mi-a zis că este ideal pentru mine. Mi-a povestit legat de vindecările sale prin cristaloterapie că, mai demult, un băiat timid din Rusia trecea mereu pe la magazinul său și se sfia întotdeauna să ceară ceva.

Am omis totuși un detaliu foarte important pe care trebuia să ți-l spun înainte despre magazinul lui Tenzin: pe cât de aglomerat era, pe atât de greu era de găsit deschis pentru cumpărători sau curioși. Uneori, tibetanul șmecher chiar îi invita afară pe interesați cu o expresie facială foarte moroconoasă și pe diferite motive pe care le găseam neadevărate și amuzante.

Așadar, dacă erai o persoană timidă, fie că erai rus ori român, era destul de dificil să intri în contact cu el în forfota aceea. Așa că văzându-l o dată, de două ori, de trei ori chiar, Tenzin a considerat că este momentul să se îndrepte spre el:

T(enzin): Pot să te ajut cu ceva, l-a întrebat.

C(lientul): Vin de multă vreme pe aici și de mult îmi tot doresc un cristal de la tine dar nu am apucat niciodată să te întreb care mi s-ar potrivi.

T: Păi pentru tine eu recomand sincer un cristal pentru deschiderea chakrei gâtului. Este necesar să înveți să te exprimi, să ceri ceea ce ai nevoie!

Ceea ce a urmat a fost pe cât de amuzant pe atât de curios și interesant pentru mine. Mi-a spus că acest client urma să plece din Varkala peste o săptămână doar că planurile lui s-au schimbat total după ce a acceptat în viața lui cristalul recomandat. După o săptămână, Tenzin îmi zice amuzant că l-a văzut trecând prin fața magazinului cu trei fete. Apoi peste o oră a trecut înapoi cu alte trei fete. Tibetanul a realizat atunci că magia lui funcționa de minune.

Peste o vreme a trecut pe la el cu cele trei fete bineînțeles. Motivul? Evident că și ele își căutau cristalul magic care să le echilibreze cine știe ce chakră.

Băiatul a mai rămas nu o săptămână în Varkala, ci 3 luni iar la finalul lor se pare că ar fi plecat tot cu cele trei fete, care ori îi erau prietene ori dezvoltase o idilă cu ele, nu am de unde să știu, dar am înțeles că au plecat cu toții în Europa. I-a scris după o vreme și i-a zis că se va întoarce înapoi în Varkala cât de curând.

… tot cu cele trei fete, cred! a zâmbit Tenzin amuzat.

Când am auzit povestea m-am amuzat copios. Tibetanul misterios mi-a cerut să citesc câte puțin despre piatra achiziționată și am realizat că printre țările de proveniență ale sodalitului se află și draga mea țară, România. Nu mă surprind de multă vreme întâmplările acestea. După ce am citit puțin despre proprietățile pietrei, mi-a cântărit piatra după care a trebuit să plătesc vreo 600 de rupii. Nu foarte mult, dar nici prea puțin în comparație cu alte magazine. Mi-a trecut fugitiv prin minte ideea de un potențial ”scam” dar am simțit în adâncul ființei că nu este deloc așa. Mi-a explicat că este devreme pentru a face ritualul special și pentru a lega sfoara într-un mod pe care numai el îl știe. Ritualul urma să îl facă de unul singur doar după ora 6.00pm așa cum a specificat el.

Eram extrem de curios și nerăbdător să văd cristalul și felul în care îmi va susține evoluția mea spirituală. A doua zi m-am repezit la magazin la ora 11.00, cum îmi ceruse. Totuși, magazinul era închis ca și cum nimeni nu fusese vreodată acolo. Era cel puțin curios. O voce intuitivă mi-a spus, mergi mai departe și întoarce-te altădată. O altă parte mai acuzativă și paranoică din mine mă urmărea atent din spate și mă întreba: ”Ți s-a părut, măi! Nu ai cumpărat niciun cristal, a fost un vis… normal că nu există acest magazin!”

(va urma).

Ți-am stârnit curiozitatea, te întreb… tu ce ai fi făcut în situația mea? Răspunde în rubrica comentarii.

Pastila de alchimie, astăzi 10.07.2023, Chiang Mai, Thailanda. Editorialul ”Pastila de alchimie” este un evantai de mărgăritare spirituale cu tâlc, decupate din viața noastră de zi cu zi, din experiențele cotidiene, ori versuri care ating sufletul și deschid inima.

𝘈𝘥𝘪𝘺𝘰𝘨𝘪, 𝘚𝘦𝘢𝘭 𝘖𝘧 𝘗𝘰𝘸𝘦𝘳, 𝘓𝘰𝘷𝘦 & 𝘞𝘪𝘴𝘥𝘰𝘮.
𝗔𝗠𝗔 𝗘𝗧 𝗤𝗨𝗢𝗗 𝗩𝗜𝗦 𝗙𝗔𝗖, 𝟮𝟬𝟮𝟯.

 

 

Ce Părere Ai?
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

5 thoughts on “Pastila De Alchimie: Tenzin, Vindecătorul Cu Cristale Din Kerala (I)”

 1. As fi plecat mai departe. Daca acel cristal îmi era ajungea la mine indiferent de circumstanțe.
  Așteptăm partea a doua!

 2. Pingback: Pastila De Alchimie: Tenzin, Vindecătorul Cu Cristale Din Kerala II • Seal Of Power™

 3. La prima impresie clar ca as fi ghidata de minte, precum m-a tapit, mi-a luat banii si a plecat insa in alta ordine de idei ,daca priveqm din pozitia de observator din prima data,as fi dat crezare intuitiei si ghidata de ea, indiferent de rezultat … esti foarte Bogat spiritual si prin informatiile
  Pe care Nu le oferi… ma bucur si eu prin tine de tot ce primesc !
  Sa Fii Binecuvantat!
  O calatorie plina de lucruri ezoterice si deechidere spre infinit ,Iti Doresc !

  Namaste 🙏

  1. Multumesc, de fapt cele mai adanci exeriente inca nu le-am spus si nici nu stiu daca le voi impartasi vreodata! Daca vrea Dumnezeu, o voi face cu drag! Sunt recunoscator ca sunt oameni care citesc si se bucura alaturi de mine in felul asta. Aceasta este viata! Este Tao!

 4. Citeste acest articol despre Tenzin, un cristaloterapeut tibetan din Kerala, India, mi-a adus aminte de cum poti simti profunda conexiune spirituala si interactiva doar prin simpla prezenta a unei persoane. Tenzin transmite energii profunde si se bucura sa vada cum i se schimba clientii prin intermediul cristalelor sale. Acest articol nu este doar despre cristaloterapie ci si despre iubire, respect si conexiune. Multumesc pentru impartasirea acestei povesti captivante!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top
%d bloggers like this: