fbpx
CLICK PE START ZOOM MEETING
PAROLA: innerpower
✦ O LUME PLASMUITA DIN POVESTI ✦
✦ POVESTILE MITOLOGICE: Noi am creat povestile sau povestile ne-au creat pe noi? Te-ai intrebat vreodata, de ce esti atat de atasata de ideea de a fi ca tratata ca o “printesa” sau ca o “vrajitoare rea” (n. in cazul femeilor) sau de ce esti atat de captat de visul de “a pleca la lupta ca un cavaler, ca un razboinic”? Pentru ca acestea sunt povestile care ni s-au spus atunci cand eram copii. Povestile contin simboluri, metafore, arhetipuri care ne construiesc modele psihologice de comportament. Acestea au fost construite prin imaginatie si emotie si ti-au trasat destinul inca de copil.
✦ POVESTILE PERSONALE: mai tarziu au aparut naratiunile parintilor, povestile vietilor lor, satisfacute sau nu, visele lor, implinite sau nu, multe dintre acestea refulate si proiectate in tine. Tu esti povestea de dragoste a parintilor tai, fructul iubirii lor. Ei au sadit in tine asa cum au stiut, propriile lor vise, pasiuni, imbolduri si sperante. Povestile lor au devenit parti din povestea ta, insa ceea ce multi nu inteleg, este ca fiecare are povestea lui care se delimiteaza de povestea altuia.
Ceea ce facem in acest webinar este sa remodelam psihicul uman prin lucrul profund cu subconstientul nostru. Mintea noastra subconstienta nu cunoaste limbajul discursiv si rational, ea este impresionata doar de pilde, metafore, simboluri, mituri si athetipuri. Prin analogie cu personaje mitice si iconografice ale culturii indiene, din Grecia Antica, EVul Mediu European, istoria si mitologia autohtona dacica, scene biblice etc. vom trimite un imbold puternic subcontientului tau pentru a-si restructura si imbunatati harta astfel incat sa te sustina sa iti traiesti liber propria poveste, de dragoste, de putere interioara, de belsug.
✦ CE ESTE STORYTELLINGUL TERAPEUTIC?
Omul invata sa fie om in 3 moduri: experienta, suferinta si exemplu. Cu suferinta ne-am tot intalnit in perioadele de ratacire pe care le-a experimentat sufletul nostru, cu experienta ne confruntam inevitabil, mai ales atunci cand iesim din zona de confort, insa ducem o lipsa crasa de modele care sa ne dirijeze valorile existentiale.
✦ SLABICIUNEA, SURSA PUTERII PERSONALE
Prima tema pe care o vom aborda este aflarea Puterii personale prin identificarea propriei noastre Slabiciuni. Mitul luptatorului Samson si al Dalilei este edificator si ne ajuta sa intelegem mai bine cum sa ne descoperim slabiciunea, cui, de ce si in ce context, dar si cum sa ne folosim de ea ca de o putere magica.
✦ IMAGERIE VIZUALA SI CONTEMPLATIE: in partea a doua a webinarului vom identifica propriile noastre slabiciuni si le vom transforma in superputeri, vom crea noi scenarii despre noi insine si despre viata pe care o traim, vom construi o alta imagine despre noi insine, despre ceilalti si Divinitate.
✦CUI II ESTE ADRESAT ACEST WEBINAR✦
Daca raspunzi cu DA la cel putin una dintre intrebari acest webinar este pentru tine:
Doresc sa experimentez o versiune mai autentica a fiintei mele;
Am experimentat foarte multe metode de dezvoltare personala si terapie si am nevoie de altceva nou si eficient;
Sunt deschis sa lucrez cu subconstientul meu si sa imi rescriu scenariul vietii;
Ma confrunt cu depresie, anxietate, panica sau am o viata tulburata si plina de griji si imi propun sa schimb asta odata pentru totdeauna;
Traiesc un cosmar, vreau sa ma trezesc din el.
✦ DETALII INSCRIERE ✦
✦ Schimb de energie: 67 RON iar pentru membrii www.SealOfPower.ro se percepe o REDUCERE de 20% la orice eveniment, inclusiv clase Yoga (acceseaza linkul pentru abonament: https://bit.ly/2RTOQSk)
✦ Cat? 90 min.
✦Cand? 12 Iun; 11AM
✦ Unde? descarca aplicatia Zoom pe latop sau mobil
✦Contacteaza prin email: sealofpower@gmail com sau Telegram https://t.me/SealOfPoweR
✦ Cu cine? SH’VA (Adrian C. BAJENARU), psiholog, alchimist, sifu in tai chi, prof. yoga, reiki sensei.
days
hours
minutes
seconds

Details

Topic: Webinar Psihologie Transpersonala prin Storytelling Terapeutic
Hosted By: taorful
Start: Saturday, Jul 3, 2021 11:00 AM
Duration: 40 minutes
Current Timezone: Europe/Belgrade

Note: Countdown time is shown based on your local timezone.

error: Continut protejat prin Copyright !!