fbpx

Click pe “Start Zoom Meeting”; Parola: oracol

Luna Noua in Rac vine cu surprize mari! Lansam cardurile “Sigilii Oracol”

Sunt doua momente importante in aceasta viata: primul dintre ele este atunci cand te-ai nascut, iar al doilea atunci cand ti-ai raspuns la intrebarea de ce ai facut-o?

Cu totii avem intrebari legate de experientele trecutului nostrum sau de deciziile potrivite ale prezentului, cu totii ne dorim cu ardoare sa “vedem” mai departe in negura viitorului, de aceea au aparut aceste sigilii oracol, pentru a dezlega enigma vietii tale de zi cu zi.

Cardurile “Sigilii Oracol” sunt in numar de 33 (cele 33 de trepte de initiere/33 de vertebre sacre ale ascensiunii) si pot fi citite intuitiv. Cardurile vin la pachet si cu o carte (e-book) care te va ajuta sa intelegi atat interpretarea lor cat si diferite moduri de etalare pentru tine sau clientii tai.

Te asteptam cu drag la eveniment! Numar de locuri LIMITAT: 100 de persoane! Te rugam sa te fii prezent cu 10 minute inainte de a incepe evenimentul pentru a ocupa unul dintre locurile disponibile. Locurile se rezerva automat in functie de principiul “primul sosit, primul servit”.

days
hours
minutes
seconds

Details

Topic: Lansare carduri oracol, 10 Iulie, ora 11.00
Hosted By: taorful
Start: Saturday, Jul 10, 2021 10:00 AM
Duration: 40 minutes
Current Timezone: CET

Note: Countdown time is shown based on your local timezone.

error: Continut protejat prin Copyright !!