Wuji Gong, Forma Avansata • Articol Dedicat Studentilor

Articolul este dedicat in special studentilor avansati Seal Of Power, insa poate fi studiat informativ si de cei inetersati de aceasta forma minunata.

Wuji Gong este forma cosmologica cu care te poti insoti pe toate nivelurile de alchimie interna. Exista si o varianta avansata care se poate transmite prin initiere, putin cunoscuta dealtfel si pe care am sa o exemplific in randurile care urmeaza.

Wuji ne reconecteaza cu Suflul Primordial, cu energia universala neutra a Yuan Qi. Cu toate acestea, noi traim intr-o dimensiune cu energie densa in care totul se misca in slow-motion, de aceea este necesar sa parcurgem niste praguri de constiinta reprezentare prin simboluri care exprima energia specifica nivelului de constiinta la care ne aflam. Altfel spus, corpul fizic, are un parcurs mai lung spre Iluminare datorita timpului liniar existent in aceasta dimensiune. Prin Wuji Gong, senzatia de temporalitate incepe sa se dizolve pentru ca este ca si cum ai fiinta multidimensional, prin interiorizare in dimensiunile adanci ale Sufletului. Stimuland traseele energetice din corp cu ajutorul miscarilor Wuji Gong (meridianele), deschidem practic canalele de comunicare cu Sufletul. Este ca si cum ai trai aici dar si in lumile subtile in acelasi timp.

O astfel de intelegere are efecte vindecatoare la nivel psiho-somatic, elevand spiritul si facultatile extrasenzoriale dar si virtutile universale, precum rabdarea, compasiunea, acceptarea, iubirea, neutralitatea etc.

Nivelul  1 lucrul cu energia polara (yin/yang)
Nivelul 2 lucrul cu focul si apa (kan/li)
Nivelul 3 soarele si luna (taiyang/yue)
Nivelul 4 steaua vega si polaris

Practica propriu-zisa presupune avansarea graduala de la nivelul general al polaritatilor (yin/yang) la cel mai intens punct de atractie al opuselor complementare (nivelul cosmic – vega/polaris). Acest pasi vor fi transmisi prin initiere in timpul practicii de la invatator la discipol. Parcursul acestor dimensiuni nu ar trebui intelese din punct de vedere piramidal si cu mintea logic-rationala, ci mai degraba sferocentric si cu ajutorul intuitiei. Parcursul este lin si nu urmeaza dogmele mintii discursive care are nevoie de pasi concreti pentru a ajunge dintr-un punct A intr-un punct B.

  • Nivelul 1 presupune lucrul cu polaritatile generale, energia Yin si Yang
  • Nivelul 2 inseamna simtirea si lucrul cu energiile Kan si Li, Apa si Focul, cele doua polaritati care reprezinta acurat energetic masculinul si femininul
  • Nivelul 3 un nivel mai profund unde ne deschidem spre o forma de energie si mai polarizata, Soarele si Luna, care ne trimite deja cu gandul la formele arhetipale, ale energiilor masculin si feminin
  • Nivel 4, cel comsologic in care lucram cu cea mai elevata polarizare yin si yang, anume Steaua Polara (purpuriu) si Steaua Vega (argintiu).

Pentru a primi acest acordaj, este necesara o aprofundare zilnica si consecventa pentru o perioada mai lunga de timp a ritualului Wuji Gong, precum si o incursiune in Alchimie Interna: Surasul Interior, Orbita Microcosmica, Pan Gu, Orbita Dragonului, Cele 9 Spirale Cosmice. 

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top