Una Dintre Cele Mai Utile Etalari In Tarot

Cand vine vorba de tarot, exista multe metode pe care le putem aborda in citire. Tarotul nu este un instrument de “ghicit” viitorul asa cum se crede, ci o cale de a-ti construi un viitor pe o linie temporala optima.

Eu personal sunt non-conformist cand vine vorba de etalari, merg pe intuitie si nu folosesc tipologii de etalare in mare parte, insa una dintre cele mai bune metode pe care le poti adopta in practica ta este aceasta etalare cu cinci carti pe care ti-o reocomand si tie cu drag.

Explicatii necesare:

  1. Prezent: descrierea actuala a situatiei
  2. Asteptari: ce asteptari ai tu
  3. Neprevazut: la ce nu te astepti
  4. Viitorul proximal: ce se va intampla pe termen scurt
  5. Viitorul indepartat: ce se va intampla pe termen lung

Curs Intensiv De Psihomagie Si Tarot > Rezerva Locul Tau

Curs Intensiv de Psihoenergoterapie Si Pase Magice > Rezerva Locul

Iata si de ce consider ca este atat de utila. Cu privire la punctul (1) este important sa cunoastem ce se intampla cu adevarat in momentul prezent pentru a avea claritate si sa nu ne amagim cu privire la situatie intrucat de multe ori doar avem impresia ca stim, cand de fapt nu cunoastem. Odata ce iti cunosti prezentul este bine sa ai claritate cu privire la (2) ce aseptari ai, pentru ca asteptarile inseamna adesea iluzii si frivolitate, decizii impulsive etc. (3) Cu siguranta, sunt si lucruri la care nu te astepti, asa ca le vei recunoaste de acum. (4) Cand intrebam despre viitor in tarot, nu ne referim la ceva concret ci la un concept variabil si abstract. Ce inseamna viitor? 3 luni?  Jumatate de an? Ei bine, din acest motiv cartea 4 ne arata care sunt probabilitatile pentru viitorul apropiat. Intr-un final, cartea (5) ne raspunde la ce sa ne asteptam in viitor, pe termen mai lung.

Cu iubire, A.

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top