Testimoniale

Magia cu sigilii

Rated 5 out of 5
January 26, 2021

Ai ajuns la sufletul meu cu aceasta carte! 😍Am copilarit in spatiul magic rural, unde femeile faceau tot felul de magii, descantece etc. Am redescoperit bucuria de a ma juca cu focul, simt efectiv caldura in Corp cand deschid spatiul magic. Toti putem face magie, insa nu toti ne dam voie sa experimental. Eu sunt incantata ca am descoperit aceasta frumoasa magie. ❤️😀😇

Raluca Tanase

Magia reala exista ✨ Adrian este exemplul

Rated 5 out of 5
January 13, 2021

Mereu am fost atrasa de spiritualitate dar cu greu am reusit sa o imbratisez in totalitate. Dar am tot cautat-o pana l-am gasit pe Adrian in 2019. Am fost la niste sesiuni de meditatie cu el iar apoi am beneficiat de o experienta unica si incredibila la un retreat de cateva zile pe muntele Ranca.
De fiecare data cand m-am intalnit cu Adrian experienta a fost super magica. Am reusit sa persit trezirea atat spirituala cat si constiinta mea personala de fiecare data cand intram in contact cu el.
Atunci cand un om si-a slefuit bine darurile incepe calatoria prin lume iar magia se resimte. Unii vor zice ca sunt cuvinte din povesti, dar energiile sunt reale. Iar Adrian a stiut cum sa le balanseze ca sa curete lumea.
Dupa experienta de la Ranca mi s-au intamplat foarte multe lucruri ce nici in cuvinte nu as fi in stare sa le descriu. Emotional si psihic m-am simtit schimbata, foarte pozitiva si cu incredere in mine. M-a ajutat sa invat cum sa dau mai departe iubire, compasiune adevarata si pozitivitate.
Am atras ocazii si situatii foarte diferite de cele dinainte de experienta cu Adrian. O data ce intri in contact cu el vei incepe sa te schimbi fara sa vrei.
Nu trebuie sa subestimam niciodata capacitatea energiilor si scopul lor.
Adrian schimba vieti zilnic doar fiindca respira :))
V-il recomand ca ghid de viata sau mentor cu mare incredere!

Magda

Iubirea prin simplitate

Rated 5 out of 5
January 11, 2021

Mulțumesc Adrian că ești, așa cum ești! Mulțumesc că alegi să împărtășești cu noi metode simple de lucru cu ceva mult mai profund decât mintea noastră ar putea înțelege! De când lucrăm împreună simt că viața mea pas cu pas revine la origini, la ceea ce suntem noi cu adevărat, SUFLETE LIBERE! Mă bucur să mă las ghidată de tine!

Cristina

Recunostinta

Rated 5 out of 5
December 27, 2020

Multumesc Adrian, pentru contributia ta la evolutia mea sprituala. Eu practic zilnic meditatiile tale ca sa ma relaxez si energizez.Am participat cu placere la clasele de yoga si la cursuri. Esti un professor foarte bun. Ma bucur ca evoluam impreuna, om bun cu suflet luminat! ❤️😇🙏

Raluca Tanase

Inapoi in prezent

Rated 5 out of 5
December 8, 2020

Multumesc Adrian pentru ca ai ales aceasta cale,pentru ca aduci lumina in vietile celor care te intalnesc! Mi-ai facut o dedicatie foarte frumoasa atunci cand am primit “Inapoi in prezent” : pentru cresterea sufletului meu! Si exact asta am simtit citind xartea. Este complexa dar scrisa pe intelesul meu si orientata spre practic. Transpare dedicarea ta! Recunoscatoare🙏

Madalina Croitoru

 

 

 

close

PRIMESTE NEWSLETTER!

Fii la curent cu toate informatiile despre magie, yoga, alchimie, psihologie si vindecare energetica

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.