Testimoniale

O stare de bine si constientizare a gandurilor mult mai buna!

Rated 5 out of 5
July 28, 2021

Am invatat practici noi si revelatoare , care voi continua sa le aplic in viata mea, -Golden Seed
-Pump.
-Respiratia Supercreierului
– Meditatia Vindecarea Arborelui Genealogic
Chiar au functionat foarte bine impreuna si ma ajuta in viata de zi cu zi . Iar noaptea dorm foarte bine si am vise mult mai lucide. Imi aduc aminte pe parcursul zilei sa respir si sa fiu constienta in corp. Namaste!

Andreea

Energie si Detox!

Rated 5 out of 5
July 26, 2021

Inca din prima sesiune am simtit o stare de bine, de fericire si o capacitate poulmonara crescuta! iar shake-urile…absolut delicioase, satioase, pefecte pentru zilele toride de vara, pt detox si pierdere in greutate, drept pentru care am si primit complimente din partea colegilor de birou 😉
Multumim!

Ioana Alina Poterasu

Super!

Rated 5 out of 5
July 23, 2021

Sunt super frumos desenate, contrastul, neintamplator ales, le da o nota eleganta si se potrivesc cu orice decor. Interpretarile sunt cat se poate de obiective, astfel incat sa te poti ghida usor. Recomand!

Madalina

Reset și umplere cu energie☀️🌈✨💜🔥

Rated 5 out of 5
July 20, 2021

Minunat cursul și atât de simplu, dar valoros❤️ simt ca renasc pe zi ce trece, cu cât iau mai in serios practicile și le introduc in viața mea, cu atât ma simt mai puternica, plină de energie, mai încrezătoare și totodata liniștita și fericita❤️💜💖☀️😇.
Mulțumesc enorm pentru cursul acesta, Adi, și de abia le astept pe următoarele! 💚
Namaste!🌈

Mirela

Hello!

Rated 5 out of 5
July 19, 2021

Acest curs de respiratie a fost revelator pt mine. Am avut foarte multe constientizari legate de alegerile pe care le fac in viața mea, ceea ce ma blochează și unde mai am de lucrat.La nivel fizic respirația este mult mai ușoară și sunt mult mai conștientă de ea, ceea ce ma face sa trăiesc in prezent singurul moment care contează . Foarte bine concepute tehnicile, aparent simple dar ff puternice. Mulțumesc, Adi cu recunoștință! 🙏

Mirela

 

 

 

close

Intra in Cercul nostru

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.