Menu Close

Testimoniale

Recomand cu drag

Rated 5 out of 5
April 22, 2022

Ce imi place la acest curs este faptul ca clasele de yoga cat si meditatiile sunt usor de urmat.
Acesta este un curs clar si bine structural, datorita elementelor introduse de Adrian in fiecare clasa.
Fiecare nivel parcurs a avut un efect puternic asupra corpului si a starii mele interioare.
Recomand cu incredere incepatorilor, celor care au experienta in yoga sau meditatie, cat si persoanelor active care au un program incarcat si vor sa isi dezvolte un obicei in a-si incepe ziua intr-un mod echilibrat.

Irina Lauran

DIVIN

Rated 5 out of 5
February 16, 2022

E magie pura. O binecuvântare pentru cine dorește să cunoască, să descopere și să cerceteze. Un instrument divin, plin de magie…
Mulțumesc mult! Vă sunt recunoscătoare!

Anca Mihaela

Rîciu Marian Daniel

Rated 5 out of 5
February 15, 2022

O carte excepțională! Astăzi am primit-o, am trecut cu palma peste sigilii și se simte o vibrație foarte puternică. Felicitări!

Rîciu Marian Daniel

Fii Binecuvântat!!!!!!!!!

Rated 5 out of 5
November 10, 2021

Voi începe cu un mare Da
Am ascultat de 3 ori și am sa mai ascult. Este super fain ceea ce faci și ce aduci oamenilor. Mulțumesc pentru carte și pentru aceste daruri le primesc cu Iubire și am sa practic, sunt Kinestezia, pur și simplu am vibrat de sus pana jos, iar experienta cu firele de Lumina în întuneric este absolut fantastică. Fii Binecuvântat!!!!!!!!!

Ciprian

Evolutie spirituala

Rated 5 out of 5
October 11, 2021

La acest retreat am primit mesajul “Eu nu sunt ceea ce sunt” si era intr-o constelatie spirituala unde am fost aleasa sa reprezint pe tatal uneia dintre colege adica pe Gigi,un om in aparenta /realitate negativ in sensul ca e atasat de alcool si e agresiv.Este al doilea retreat la care particip cu Adrian si interpretez tot un rol negativ,insa de data asta i am dat personajului o nota amuzanta asa ca pe tot parcursul retreatului mi s-a spus Gigi.Pentru mine Gigi este o manifestare a Divinului pentru ca unul dintre protectorii mei spirituali este Sf.Gheorhe la care am mers de m-am rugat si m-a ajutat si inca mai rog si ma ajuta.Deci tot ce ni se pare ca e negativ in viata noastra este ca sa ne apropie mai mult de Lumina Divina.Este prima data cand particip la un foc sacru in luminile caruia(si in poze se vede) am vazut-o pe Maica Domnului cu Pruncul,Ingeri,Flacara Violet,zeitati.Ne am setat intentii,ne am eliberat de tot ce nu ne mai foloseste,am cantat mantre si ne am acompaniat de intrumente muzicale.Am povestit asa ca la un fel sezatoare.Am vorbit cu drag despre stramosii nostrii,despre daci si despre tara noastra frumoasa Romania.A fost magic!
In timpul sedintei de yoga kundalini mi s-a rupt bratara de la mana pe care o cumparasem la retreat ul trecut ,ceea ce inseamna ca intentia mea de atunci s a materializat adica am mai mult echilibru si sunt mai detasata de traumele copilariei.Am inceput sa plang cand am zis in gand ca daruiesc cristalele bratarii Mamei Pamant si mi-am dat seama ca nu ma mai identific cu durerea ca e un copil in interior care plangea dupa mama si ca am simtit Durerea Planetei Pamant care ne sustine pe toti si noi o distrugem prin poluare.Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce am trait alaturi de acesti oamenii minunati si spirituali ,acum stiu ca energia acestui retreat va curge prin mine pana cand voi merge la urmatorul,am setat aceasta intentie.
Multumesc lui Adrian ca a organizat acest retreat frumos si plin de Energii Inalte.
Gigi va iubeste pe toti!
Zau!Zau!Zau!(Asa am strigat la foc,de la zeu,Dumnezeu)

Gigi
error: Continut protejat prin Copyright !!