fbpx
Menu Close

Testimoniale

Fii Binecuvântat!!!!!!!!!

Rated 5 out of 5
November 10, 2021

Voi începe cu un mare Da
Am ascultat de 3 ori și am sa mai ascult. Este super fain ceea ce faci și ce aduci oamenilor. Mulțumesc pentru carte și pentru aceste daruri le primesc cu Iubire și am sa practic, sunt Kinestezia, pur și simplu am vibrat de sus pana jos, iar experienta cu firele de Lumina în întuneric este absolut fantastică. Fii Binecuvântat!!!!!!!!!

Ciprian

Evolutie spirituala

Rated 5 out of 5
October 11, 2021

La acest retreat am primit mesajul “Eu nu sunt ceea ce sunt” si era intr-o constelatie spirituala unde am fost aleasa sa reprezint pe tatal uneia dintre colege adica pe Gigi,un om in aparenta /realitate negativ in sensul ca e atasat de alcool si e agresiv.Este al doilea retreat la care particip cu Adrian si interpretez tot un rol negativ,insa de data asta i am dat personajului o nota amuzanta asa ca pe tot parcursul retreatului mi s-a spus Gigi.Pentru mine Gigi este o manifestare a Divinului pentru ca unul dintre protectorii mei spirituali este Sf.Gheorhe la care am mers de m-am rugat si m-a ajutat si inca mai rog si ma ajuta.Deci tot ce ni se pare ca e negativ in viata noastra este ca sa ne apropie mai mult de Lumina Divina.Este prima data cand particip la un foc sacru in luminile caruia(si in poze se vede) am vazut-o pe Maica Domnului cu Pruncul,Ingeri,Flacara Violet,zeitati.Ne am setat intentii,ne am eliberat de tot ce nu ne mai foloseste,am cantat mantre si ne am acompaniat de intrumente muzicale.Am povestit asa ca la un fel sezatoare.Am vorbit cu drag despre stramosii nostrii,despre daci si despre tara noastra frumoasa Romania.A fost magic!
In timpul sedintei de yoga kundalini mi s-a rupt bratara de la mana pe care o cumparasem la retreat ul trecut ,ceea ce inseamna ca intentia mea de atunci s a materializat adica am mai mult echilibru si sunt mai detasata de traumele copilariei.Am inceput sa plang cand am zis in gand ca daruiesc cristalele bratarii Mamei Pamant si mi-am dat seama ca nu ma mai identific cu durerea ca e un copil in interior care plangea dupa mama si ca am simtit Durerea Planetei Pamant care ne sustine pe toti si noi o distrugem prin poluare.Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce am trait alaturi de acesti oamenii minunati si spirituali ,acum stiu ca energia acestui retreat va curge prin mine pana cand voi merge la urmatorul,am setat aceasta intentie.
Multumesc lui Adrian ca a organizat acest retreat frumos si plin de Energii Inalte.
Gigi va iubeste pe toti!
Zau!Zau!Zau!(Asa am strigat la foc,de la zeu,Dumnezeu)

Gigi

❤️

Rated 5 out of 5
October 11, 2021

Călătoria sufletului a însemnat pentru mine evenimentul . Am întâlnit oameni deosebiți cu povesti de viata în care m am regăsit, chiar pe deplin în anumite situații și datorita acestora dar în mod special lui Adrian🙏 am conștientizat atașamentele puternice pe care le am negat și ascuns mult și bine,cum tot muult și bine mi au adus neliniște, suferință. Am plecat mai golita și împlinită.
Locul l am perceput ca pe un colt de rai, activitățile predate au fost la un nivel de arta.
M as bucura din inima sa se mai organizeze astfel de evenimente🙏

Diana

Retreat Tai Chi Costinești ✨

Rated 5 out of 5
September 7, 2021

Energie, iubire și magie! Sunt câteva cuvinte prin care pot descrie acest retreat la care am participat de curând. Experienta Tai Chi a fost cel puțin surprinzătoare și interesanta, extrem de beneficia, interior și exterior, recomand! Am plecat de aici mai linistita, echilibrata, eliberata și cu un bagaj frumos de cunoștințe în plus. Tot aici din pricina practicii respirației holotropice mi-am spus eu mie pentru prima data “te iubesc”, m-am apreciat mai mult și judecat mai puțin, este o senzație pe care cred ca nu o poți primi de la altcineva mai intens decât de la tine însuți. Trebuie să-l cunoști de Adi pentru a realiza ce energie emana și cate cunoștințe are de oferit, iti multumesc! Recunoștință. ✨

Olivia

Retreat Tai Chi Costinești

Rated 5 out of 5
September 7, 2021

Răsfățată spiritual, protejată, puternică, eliberată, veselă, recunoscătoare, norocoasă. Așa m-am simțit la foarte scurt timp după sosire ❤️. Adi, ești un univers de energie bună, vindecătoare. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Raza Ingrid.

Ingrid
error: Continut protejat prin Copyright !!