Solstițiul De Iarnă: Moment Cu Revelații Și Crize Spirituale De Vindecare

Solsțițiile și echinocțiile sunt întâlniri între cer și pământ. Solstițiul de iarnă (21.12.2022) este unul dintre aceste momente de maximă intensitate energetică.

Dacă ai o deschidere spirituală, poți sesiza senzații tactile mai puternice în această perioadă datorită descărcării unei cantități mai mari de energie neutră (yuan qi).

În aceste momente de confluență între domeniul celest și cel terestru, simt că toată iubirea noastră se întoarce înapoi și ne binecuvântează viețile și gândurile.

Bogăția de Yuan Qi, facilitează tranzițiile de la boală la vindecare mai lesne, rănile emoționale se vindecă mai ușor și manifestarea se produce fără efort. Avem posibilitatea să spălăm efectiv rezistențele din corpul energetic și să pătrundem într-un contact mai adânc cu Puterea Sufletului nostru.

Orice practică spirituală este binevenită acum, în special Wuji Gong, eu personal sunt dedicat unei practici mai profunde și mai cuprizătoare a acestei forme minunate.

Cartea zilei extrasă de mine a fost Eremitul, semn că este necesar să pătrundem mai adânc în interior, în meditație și solitudine introspectivă, spațiu sacru în care vom desluși răspunsurile la acele frământări și enigme care ne macină sufletul în ascuns.

În perioada soltițiilor, Universul mustește de energie vitală, iar în vremurile arhaice, oamenii se ospătau chiar lângă mormintele defuncților pentru ca aceștia să beneficieze și ei de abundența energetică.

Jul-ul nordic, era o sărbătoare păgână adoptată în forma Crăciunului creștin care marca începutul reîntoarcerii Soarelui înapoi la noi. Deși un moment de sărbătoare și pomenire a morților ale căror spirite se trezeau pentru a lua parte la ceremoniile dedicate feritilității, este în același timp și o ocazie de celebrare a vieții.

Zilele festive ale Jul-ului încep de pe data de 21 Decembrie și se finalizează pe 1 Ianuarie. Este o vreme benefică pentru a-ți onora strămoșii și pentru a le trimite lumină. Lumina înseamnă energie, combustibil care poate fi acumulat doar în corp. Amintirea străbunilor, le oferă acestora posibilitatea de a ascensiona în planurile superioare. Antecesorii noștri sunt martorii noștri, așa că le vom oferi onorurile care li se cuvin. Suntem aici datorită lor. Prin genele noastre, primul bărbat și prima femeie încă dăinuie.

Datorită exuberanței de energie vitală, apar reglări karmice profunde și se pot activa traume adânci. Am fost martorul mai multor astfel de întâmplări în ultimele două zile, oameni care ajung la mine speriați și chiar panicați cu probleme care s-au stârnit parcă din neant.

În aceste zile, Lumina s-a pogorât peste oameni în forma lui Iisus Christos așa că vom experimenta o relaxare mai adâncă a subconștientului colectiv. Pentru câteva zile, oamenii uită de probleme, de conflicte și de răutăți și se aliniază la planul cosmic de autorealizare spirituală individuală.

Este un moment propice pentru a acumula putere adevărată, adică Voință. Voința de care îți vorbesc este fără sforțare, pentru că urmează un Sens, Sensul natural al tuturor lucrurilor care este îndumnezeirea și unirea cu Sfera Sufletului. Puterea de care vă vorbesc nu se impune, ci curge fără rezistențe.

“Iar aceasta este judecata, că Lumina a venit în lume şi oamenii au iubit întunericul mai mult decât Lumina. Căci faptele lor erau rele.” – (Ioan 3, 19) 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top