Sindromul Trezirii Subite (STS). Un fenomen care atinge tot mai multi oameni in ultima vreme

… Da, exista un astfel de sindrom. L-am numit asa in contrast cu asa-zisul ~Sindrom al mortii subite~. Daca aparent, la stiri se vorbeste despre un sindrom misterios care s-a declansat pur si simplu, fara motiv in ultima vreme, eu, noi si cei care noi stim bine care ar fi acela. La fel ca in filmul “The Village”, motivul este “Acela despre care nu vorbim”, sau cel putin, nu avem voie sa vorbim.

Acum, sa vorbim putin despre STS, un acronim care seamana putin cu serviciul acela secretos de comunicatii, insa este pare-se mai potrivit decat SMS (Sindromul mortii subite), cu toate ca primul sindrom este de natura spirituala, iar cel de-al doilea are o cauza chimic-biologica. Moartea subita este un sindrom care a aparut recent si se manifesta nu doar la adulti cat si la copii sugari (Sudden Infant Death Syndrome, SIDS). Nu exista semne prevestitoare, pur si simplu, din fiinta se trece subit in nefiinta.

Chiar daca fenomentul este mult mai alarmant decat ne arata stirile, eu vreau sa va vorbesc despre un sindrom diferit, cel al trezirii subite care afecteaza populatii din ce in ce mai mari de oameni si nu exista nicio stire care sa ne confirma asta. Dar nu este nicio problema, cei ca noi, se cunosc intre ei, nu au nevoie de validari statistice sau de reclama la cat de polisat este sinele.

Citeste cartea “Respiratia primordiala: imunitate si extaz” si afla secretul sanatatii naturale

Sindromul Trezirii Subite, se refera la trezirea Sinelui, care este la urma urmei, tot o moarte subita, a identitatii, a egoului. Lao Tse ne spunea “Cand renunt la ce sunt, devin ce as putea fi!”. In ultima perioada pe planeta exista un val imens de energie care produce shifuri radicale de constiinta.

Oamenii se trezesc, insa in acelasi timp se confrunta si cu depresii,  greutati, suferinte, povara renuntarii la ceea ce cred eu ca sunt si la ce las pe ceilalti sa vada la mine. Exista o agenda a unei loje negre care lucreaza in aceasta lume, iar aceasta loja are un singur scop: sabotarea liberului arbitru al omului.

Atunci cand un om nu stie cine este, nu are legatura cu sursa divina din care s-a nascut, atunci este orb si nu cunoaste binele sau raul, el vedem doar ceea ce i se arata. Sindrom Trezirii Subite apare fara un motiv anume, pur si simplu, de nicaieri, mii de oamenii din Romania, sute de mii de pe continent si milioane de oameni de pe intreaga planeta incep sa vada dincolo de Maya, de ilzuia realitatii.

Oamenii acestia au putere pentru ca au claritate, ei stiu ca fatalismul mediatic, initiativele guvernamentale, care adesea lucreaza pentru implinirea agendei intunericului nu mai au forta asupra lor. Oamenii acestia isi permit un lux binemeritat: libertatea, nu neaparat in trup, cat cea in spirit si constiinta. Un om trezit este asemeni unui Phoenix, puternic, este calit in focul cunoasterii, renascut din propria-i cenusa. Si in tine se ascunde o pasare maiastra, un Phoenix superb care care in orice clipa sta sa se trezeasca.

[wpedon id=”5206″ align=”center”]

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top