Sfaturi Pentru Luna Plina In Taur (+ Eclipsa). 8 Noiembrie 2022

Pe data de 8 Noiembrie avem atat Luna Plina in Taur cat si o Eclipsa Lunara si are un potential de a produce schimbari si transformari puternice in constiinta si viata noastra. Eclipsa de luna in Taur aduce o energie linistitoare si blanda. Puterea cu care vine este imensa dar deloc socanta si brusca. 

Taurul este semnul astrologic al stabilitatii care ne reaminteste felul in care ne conectam cu Pamantul. Indiferent de fluctuatiile realitatii si tsunami-urilor care vin din exterior, semnul Taurului ne ajuta sa ne stabilizam. Taurul este simbolul placerii, bucuriei de a fi, ne indeamna la apsectele hedonice de mutumire a simturilor.

Aceasta eclipsa se petrece sub semnul vindecarii traumelor si suferintelor noastre. Deasemenea, suntem indemnati de zodia Taurului sa luam lucrurile pas cu pas fara sa ne grabim. Toate se intampla la timpul lor, este necesar si important sa le dam sansa, spatiul si timpul sa se intampla fara a le forta.

Vom experimenta la fel ca la orice alta eclipsa si o intensitate emotionala mai mare. Este necesar sa fim atenti si responsabili la propria noastra karma fara a judeca felul in care se desfasoara. o atitudine care ne poate sustine in aceasta perioada este aceea de a imbratisa felul in care lumea se schimba. Atat cea interioara, cat si cea exterioara. Faptul ca Taurul este un semn fix, poate da senzatia de rigiditate in perioadele de tranzitie.

Cartea ‘Magia cu sigilii’ si ‘Respiratia primordiala’ la pret promotional cu 50 RON REDUCERE

Vei avea parte de revelatii si intuitii care pot sa iti releve lucruri ascunse despre tine si viata ta, toate acestea cu scopul ca tu sa iti oferi un update la ceea ce deja esti, cunosti si faci.

In perioadele de Luna Plina nu sunt indicate ritualurile de manifestare, ci mai degraba de dizolvare. Asa ca poti sa folosesti aceasta energie dubla pentru a renunta la mastile care nu iti mai sunt de ajutor si sa renasti intr-o forma mai autentica si mai libera.

Un ritual benefic de Luna Plina in Taur:

  1. Alege o planta de ghiveci care iti place foarte mult. Ea simbolizeaza elementul Pamant, care corespunde semnului Taurului;
  2. In spatiul tau sacru, executa o serie de respiratii pentru calmarea mintii dintr-o postura confortabila;
  3. Vizualizeaza simbolul semnului Taur stralucind pe un fundal negru;
  4. Cere dizolvarea unor rezistente emotionale, relationale sau materiale pe care le experimentezi in aceasta perioada;
  5. Scrie-le pe o coala de hartie dupa care impatureste-o;
  6. Ingroapa hartia impaturita in ghiveci cu intentia ca Pamantul sa elimine acele probleme cu care te confrunti.

 

 

Ce Părere Ai?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top