PROF. YOGA, ADRIAN C. BAJENARU

sesiune privata 

YOGA & meditatie

O minte sanatoasa intr-un corp sanatos

Flexiblitatea mai buna a coloanei vertebrale si a articulatiilor. Artculatiile sunt primele tesuturi care imbatranesc si yoga ne ajuta sa le imbunatatim sanatatea.

Prin meditatie dobandim o stare de calm, pace si liniste, o concentrare mai buna asupra sarcinilor noastre si ne ajuta sa gestionam mai bine situatiile stresante.

Yoga are o actiune terapeutica asupra mintii si corpului. Prin posturile hatha yoga refacem structurile fizice native si astfel devii mai sanatos, mai agil si mai echilibrat.

Echilibrul corporal inseamna echilibru mental. Cand stam in posturile de echilibru,  ne dezvoltam simultan abilitatile noastre de a ne adapta a orice situatie din jur.

De ce private Yoga?

Pentru ca vrei sa aduci spiritualitatea la tine in corp si sa iti mentii pe parcursul zilei aceeasi stare mindful pe care ai experientat-o in timpul sesiunii. Pe parcul sesiunilor vom explora cele 8 trepte in yoga: yama, niyama, asana, pranayama, pratyahara, dharana, dhyana, samadhi. In urma primei sesiunii putem sa stabilim ce tip de yoga se potriveste tipologiei tale.

250 RON

Ce drumuri este bine sa ocolesti

DurataCostTip Yoga
75′250 RON
  • Hatha Yoga
  • Ayurveda Yoga
  • Vinyasa Yoga
  • Yin Yoga
  • Kundalini Yoga

Completeaza Aplicatia si programeaza​

 ESTI CURIOS? NU RATA ACEASTA OPORTUNITATE! 

close

Intra in Cercul nostru

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.