Secretul Numerelor Repetitive. Ce Înseamnă Și Cum Să Acționezi

Secvențele numerice repetitive sunt o parte din viața noastră spirituală în ultima vreme. Dacă te uiți de 5 ori pr zi fix la 11:11 cu siguranță este mai mult decât o întâmplare. În lumea mea nu există acest cuvânt. L-am înlocuit cu sincronicitate.

Totul în Univers decurge în acord niște formule care aparțin unei matematici perfecte. Iată care este semnificația esoterică a acestor numere repetitive și spre ce te îndeamnă Cosmosul atunci când le vezi.

SECVENȚA 11, 111, 11:11, 1111: TREZEȘTE-TE!

Ți se cere să VEZI că sunt forțe mai mari care acționează pe lângă tine. Este un adevărat apel la trezire. Secvențele care conțin cifra 1 se referă și la trezirea lui Kundalini. În Tarot, numărul 1 este asociat Magicianului, cartea dedicată potențialului infinit, real, al talentului și dibăciei.

Există posibilitatea ca un eveniment cu încărcătură karmică să se activeze, probabil, o cauză creată în trecut ori într-o viață anterioară. Deobicei, nu durează mai mult de 2 zile până când afli exact cu ce te confrunți și înțelegi natura mesajului. Doar rămâi conștient adresând întrebarea Universului.

SECVENȚA 22, 222, 22:22, 222. NECESITATEA ECHILIBRULUI

Numerologia 2 este guvernată de Marea Preoteasă în Tarot. Aceasta păstrează ”Cartea Legii”, Tora și misterele nedezvăluită încă ale Cosmosului. Mesajul pe care Divinitatea ți-l trimite are legătură cu creșterea atenției în raport cu partenerul nostru de viață, actual sau potențial. Dacă vezi secvența lui 2 recurent, atunci acordă mai multă atenție celui de lângă tine. Poate sunt nevoi pe care le are și le neglijezi.

La acest nivel, deciziile ar fi indicat să se ia în doi. Consultă și părerea celuilalt, vezi care sunt dorințele sale și intențiile cu privire la proiecte, viitor, relație sau afaceri.

SECVENȚA 33, 333, 33:33, 3333. TRĂIEȘTE CU TOTUL, NU PE JUMĂTATE!

Această secvența se referă la plenitudine, la faptul că Dumnezeu te vrea întreg, nu mai ”bun” sau ”rău”. De multe ori binomul bine/rău se referă la constructe socio-morale, și se pot substitui unul altuia. Dumnezeu te vrea întreg! Adoptă un lifestyle sănătos, holistic. Practică Yoga sau Tai Chi. Meditează. Este posibil să ai parte de belșug, câștiguri, bunuri materiale, bani care se îndreaptă spre tine.

În Tarot, Împărăteasa este asociată numărului 3. Ea plină de viață, fertilă, poartă viața în ea însăși, fiind însărcinată. Ea reprezintă adevărata împlinire.

SECVENȚA 44, 444, 44:44. 4444: PUNE BAZE SOLIDE!

Viitorul nu ”vine”, se crează. Tu ești acela care îl crează activ, prin Puterea ta. Când vizualizezi această secvență înseamnă că este nevoie să pui pilaștrii unei noi ”ere” personale. În Tarot, Împăratul, care tronează impunător, sigur pe sine, cu încredere, este cartea corespondentă lui IV.

Patru este totodată și numărul asociat celor 4 elemente principale: foc, apă, aer, pământ. La acest nivel, stabilești fundația pentru a crea un viitor agreabil.

Citește cartea mea ”Respirația Primordiala, Imunitate și Extaz”

SECVENȚA 55, 555, 55:55, 5555. TRĂIEȘTI ÎNTR-UN UNIVERS PLIN DE MAGIE!

Planul 5, al Marelui Preot, este destinat miracolelor. Acestea sunt parte din viața noastră. Fiecare moment poate fi un miracol după percepția observatorului. Numărul 5 corepsunde Eterului, cel de-al cincilea element, Akasha sau Spiritului, planurile înalte ale ființei noastre, Suprasufletul.

Îmbrățișează-ți misiunea de viață, pasiunea și adaugă ingredientul ”magie” în interiorul lor.

SECVENȚA 66, 666, 66:66, 6666. RIDICĂ PRIVIREA SPRE LUMINĂ

Este numărul Zeiței Venus și al Îndrăgostiților din Tarot. Venus patroneză frumusețea și armonia. Acest număr are și o asociere antagonistă, Diavolul, arcana XV (5+1). Ceea ce trebuie să reții când vezi această secvență numerică este că trebuie să te îndrepți spre Lumină. Lumina este mereu prezentă, ea nu se ascunde sau te părăsește, privește doar în locul potrivit.

SECVENȚA 77, 777, 77:77, 7777. CULTIVĂ ÎNȚELEPCIUNEA

7 este numerologia lui Toth, zeul egiptean al Înțelepciunii și scrisului, al magiei și artelor hermetice. În Tarot, avem de-a face cu cartea Faetonul, Carul de luptă. Ți se revelează un adevăr mai profund pe care poate nu l-ai sesizat până acum. Poate te-ai grăbit sau te-ai înșelat cu privire la viața ta spirituală. Caută să vezi ceea ce Toth vrea să îți arate.

Este un moment care necesită multă înțelepciune. Poate ai încălcat niște reguli cosmice sau ai aflat niște lucruri ”interzise”. Retreactează ceea ce ai făcut și mergi înainte.

SECVENȚA 88, 888, 88:88, 8888. PUTEREA INTERIOARĂ

Este un semn al adevăratei puteri care sălășluiește în tine. Această putere se ascunde în inima ta și se numește VOINȚĂ AUTENTICĂ. Prin ea vei reuși să treci peste orice obstacol existențial. Cartea Puterea din Tarot ne arată o ilustrație elocventă: o domnișoară blandă care îmblânezește un leu fioros. Este necesar să înțelegi că Dumnzeu este parte din tine așa cum este în afara ta.

Dacă te simți în ”exil spiritual”, atunci se cere de la nivel astral ca tu să îți cultivi ÎNCREDEREA în forțele ascunse ale Universului și să nu cazi în capcana victimizării.

SECVENȚA 99, 999, 99:99, 9999. SE ÎNCHEIE UN CICLU

Cosmosul îți arată că un ciclu este pe cale să se încheie. Odată cu înheierea oricărui cerc, este bine să avem în vedere cum o facem. Cu rezultate favorabile sau mai puțin favorabile. 9 este numărul Eremitului (Pustnicului) în Tarot și poartă o povară karmică de mare intensitate ca mesaj. În aceste momente este bine să iei decizii de unul singur, în contemplație, tu cu tine și cu Dumnezeu.

Introspecția te-ar putea ajuta enorm în această perioadă. Dacă despici firul în patru, atent, riguros, vei reuși. Disecând problema, ajungi la natura ei esențială.

SECVENȚA 00, 000, 00:00, 0000. ÎNAPOI ÎN MARELE VID.

Tot ceea ce are formă, se datorează de fapt spațiului. Secvența 0 înseamnă un prilej de relaxare și odihnă. Fă un pas înapoi dacă vizualizezi această secvență. Practică Wuji Gong, în cazul în care cunoști sistemul. Wuji înseamnă ”vid” sau ”mister” în chineză, iar Gong, Putere. Wuji Gong, ad literam, îți oferă ”Puterea de a păși în Marel Mister”.

În Tarot, 0 este reprezentat de Nebun. Această carte poate fi atât arcana 0 cât și 22, tocmai pentru că la sfârșit o luăm de la capăt. Ne dăm un restart.

2 thoughts on “Secretul Numerelor Repetitive. Ce Înseamnă Și Cum Să Acționezi”

  1. Daca vei vedea adesea aceasta secventa, atunci Mesajul Divinitatii este clar: MAGIA ta exista. Darea de mana intre Cel de Sus si tine, intre Vis si Realitate, este inegalabila.

    Cu acest articol, am sper ca ti-am deschis o usa catre o lume sublima, o lume plina de magie, unde mesajele divine se fac auzite prin simboluri multiple si secvente numerice.

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top