Te invit sa iei parte la o experienta de reconectare cu fiinta ta adanca, atentica intr-un retreat care reuneste practica Yoga (Kundalini, Hatha), arhetipurile Tarotului (cele 22 de arcane mari) si Terapia Transpersonala.

 
Detox Yoga
YOGA este o unealta fascinanta extrem de utila in procesele de detoxifiere, de curatare si purificare a organismului. Yoga te poate ajuta sa iti imbunatatesti activitatea digestiva si flexibilitatea si sa iti cresti forta musculara.
 
 Are efecte benefice asupra sistemului endocrin si limfatic si ajuta plamanii prin exercitiile de pranayama sa elimine dioxidul de carbon permitand asimilarea unor cantitati masive de oxigen care sustin procesul de oxidare celulara si anti-imbatranire.
 
Yoga este calea naturala de a purifica trupul si mintea de toxine. Prin yogasanas, corpul se acordeaza pe frecvente inalte si intra intr-un proces de curatare foarte eficient, organele functioneaza intr-o stare optima iar emotiile toxice se rarefiaza lasand loc unei stari de bine.
Stresul este acea oglinda invizibila a egoului nostru care ne afecteaza in mod subtil. Prin asanas, pranayama si meditatie stresul, oboseala cronica si anxietatea existentiala se reduc semnificativ.
 
Corpul fizic, energetic si mental uman sunt precum un burete care se imbiba cu: energii si emotii toxice, cu ganduri si influente psihice nocive, E-uri si aditivi alimentari etc. Un burete poate absorbi dar in acelasi timp se poate stoarce de reziduurile cu care se incarca.
 
In Yoga pentru Detox invatam metode eficiente de a stoarce efectiv corpul de toate conditionarile negative dobandite prin interactiunea cu mediul incornjurator. Nu este ceva ”rau” sa te murdaresti, este un lucru absolut normal atunci cand pasesti in lumea aceasta. Este ca si cum ai merge prin praf in talpile goale si ti-ai dori sa nu te fi murdarit.
Yoga pentru detox foloseste secvente fluide de posturi dar si asane statice, multe twist-uri si intinderi astfel incat sa eliberam sa ne deconditionam si sa ajungem in starea noastra naturala. 
 
Fantana Tineretii : Cele 7 Rituri Tibetane : Cele 8 Respiratii Tibetane
 
Cele Cinci Ritualuri Tibetane sunt supranumite “Fantana Tineretii” tocmai pentru ca reprezinta un algoritm perfect de 5 + 2 posturi care se executa intr-o ordine anume si care odata practicate accelereaza mecanismele de anti-aging. 
 
Am intrat in contact acum 12 ani cu aceste rituri si pot sa spun ca sunt autentice pentru ca nu iti arati varsta biologica ci pe buna dreptate te reintineresc. Ele fac parte dintr-un sistem de yoga tibetana (Kum Nije) insa nu sunt Yoga asa cum o cunoastem in general, ci sunt un set de exercitii despre care unii spun care ar precede sistemul clasic de Yoga si ar fi cu mult mai vechi.
 
In general sunt predate doar 5 rituri, insa acestea sunt in numar de 7 cu adevarat. In retreat vei avea posibilitatea de a le invata pe toate intr-un proces de initiere. 
Cele 8 Respiratii Mistice Tibetane sunt un sistem complet de Pranayama descoperite de un topograf englez intr-o lamaserie tibetana. Acestea la randul lor ofera dupa cum spune autorul posibilitatea de a vindeca orice suferinta, orice boala.  
 
Tarot : Initiere in cele 22 de mistere/arhetipuri ale vietii
Tarotul este calatoria ta de initiere in lume, iar cele 22 de carduri/arhetipuri reprezinta momente majore 
ale vietii noastre. Nu ai vrea sa stii in ce moment te afli mai exact pentru a stii exact care este pasul urmator? 
Cele 22 de arcane mari sunt si trasee secrete din Arborele Vietii (Sephirot) pe care le poti deslusi intr-o sesiune
de initiere la retreatul din Zarnesti.
Arhetipurile 0-7 desemneaza copilaria psihologica 
Arhetipurile 7-15 ne arata calatoria sociala
Arhetipurile 15-22 ne face cunoscut planul spiritual
 
*recomandat este sa iti aduci o pereche de carti de tarot  tine (insa nu este obligatoriu)
 
Terapie Transpersonala : Regresii & Progresii
Vom practica o serie de regresii si progresii care iti te vor ajuta sa deblochezi acele experiente traumatizante ale trecutului care nu iti dau pace si nu te lasa sa te exprimi liber. Prin tehnicile transpersonale de terapie ai ocazia sa rezolvi mai usor diferite aspecte cu care te confrunti de multa vreme, asa ca gandeste-te bine ce doresti sa rezolvi pentru ca s-ar putea ca acesta sa fie momentul tau.
 

LATE BIRD

RON1100 / 8-30 SEPTEMBRIE
  • Avans 770 RON si restul la retreat
  • Sunt incluse cazarea, ghidajul, activitatile si initierile.

LAST CALL

RON2200 / 1-7 OCTOMBRIE
  • Avans 1100 RON si restul la retreat
  • Sunt incluse cazarea, ghidajul, activitatile si initierile.

Locurile sunt 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞: 32 de locuri. Inscrierile se fac in baza principiului "𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭, 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐭".

Terapie Transpersonala : Regresii & Progresii

  • 32 locuri in total
  • 11 camere x 2 persoane
  • 2 camere x 3 persoane
  • 1 camera (mare) x 6 persoane 
 
● Costul nu implica transportulmesele sau intrarea in obiective turistice, acestea se platesc separat de fiecare in parte;
TRANSPORTUL se face cu masinile personale, daca ai o masina la dispozitie, poti lua alaturi de tine si alte persoane pentru a optimiza costurile;
MASA: am inchiriat intreaga pensiune, inclusiv avem acces la bucatarie, asa ca recomand sa aduci cu tine legume, fructe, gem, miere, unt etc. pentru a contribui la activitatea culinara. O sa gatim impreuna!
IMPORTANT! ia cu tine: salteluta yoga, apa potabila si alte instrumente care crezi ca te vor ajuta in practica. 
 
Sumele de bani, odata platite, nu se vor returna, decizia de a te implica in acest retreat magic necesita asumare si responsabilitate.
 
Multa iubire

COMPLETEAZA FORMULARUL DE INSCRIERE

*in scopul repartizarii eficiente pe camere
Selected Value: 0
*imi asum responsabilitatea de a participa si ca odata achitata suma de avans, nu va fi returnata in urma retragerii mele

close

Intra in Cercul nostru

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.