10-13 Septembrie, 2024. 13 Zile De Retreat Care Raman Cu Tine O Viata

Pe urmele lui Shiva si Buddha Sakyamuni: Retreat Spiritual in Nepal.

916 (21)

Acesta este un retreat de suflet la care esti invitat cu caldura in inima Muntilor Himalaya, in legendarul Nepal. Vom petrece 10 zile pline de peripetii si ne vom imbogati Spiritul cu mai multa energie, compasiune si intelepciune. Am locuit vreme de 4 luni de zile in acest taram minunat si simt ca este cazul sa va duc si pe voi in locurile extraordinare in care am ajuns si eu la inceputul acestui an.

10 locuri cu REDUCERE
20 de locuri disponibile
Locatie: Nepal
Data: 1-13 Septembrie, 2024

Nepalul detine comori spirituale foarte profunde si sunt incantat, recunoscator si bucuros sa ti le prezint. Iata si cateva din obiectivele noastre initiatice:

Mănăstirea Budistă Kopan - Tradiție Mahayana:

Mănăstirea Kopan, situată la marginea Kathmandu, reprezintă un centru vital al tradiției Mahayana în Nepal. Această tradiție se distinge prin accentul pus pe aspirația de a atinge iluminarea pentru binele tuturor ființelor. În cadrul retreat-ului, participanții vor avea ocazia să exploreze mănăstirea și să interacționeze cu călugării și maicile care trăiesc în această comunitate dedicată studiului, meditației și practicilor spirituale. Cursuri de filozofie budistă, meditație și discuții în grup vor face parte din experiența unică la Kopan.

Mănăstirea Triten Norbutse - Conservatoarea Tradiției Tantrice:

Situată în pitorescul oraș Kathmandu, Mănăstirea Triten Norbutse este un sanctuar al tradiției tibetane tântrice. Această tradiție se axează pe utilizarea tehnologiilor spirituale avansate pentru a accelera procesul de iluminare. Participanții vor avea privilegiul de a asista la ritualuri tibetane autentice, de a explora mandale și thangka-uri impresionante, și de a înțelege subtilele învățături ale acestei tradiții. Îndrumați de învățători binecuvântați, această experiență va deschide uși către înțelegerea profundă a misticismului tibetan.

Templul Hindu Pashupatinath - Locul Sacru al Devotamentului:

Pashupatinath, un templu hindus venerat și recunoscut de UNESCO, este dedicat zeului Shiva. Aflat pe malurile râului sacru Bagmati, acest loc evocă o atmosferă de adorație și închinare. Participanții vor avea ocazia să asiste la ritualurile hinduse, să exploreze complexul templului și să se conecteze cu spiritualitatea hindusă într-un mod autentic. Ghizi locali vor oferi interpretări ale miturilor și simbolurilor specifice acestui templu, aducând în prim-plan înțelesurile profunde ale credinței hinduse.

Aceste obiective iniatice sunt alese cu grijă pentru a oferi participanților o experiență comprehensivă, acoperind diverse aspecte ale spiritualității budiste și hinduse într-un cadru autentic și inspirator din Nepal.

Lumbini - Leagănul lui Buddha Sakyamuni:

Lumbini, situată în vestul Nepalului, este recunoscută drept locul nașterii lui Buddha Sakyamuni, fondatorul budismului. Acest oraș sfânt atrage pelerini și căutători spirituali din întreaga lume. În cadrul retreat-ului "Pe urmele lui Buddha Sakyamuni și Shiva în Nepal", Lumbini ocupă un loc central. Participanții vor avea privilegiul de a explora Grădina Sacrată a Luminii, locul precis al nașterii lui Buddha, și de a vizita Templul Mayadevi, dedicat mamei sale.

ACTIVITATI DE RETREAT:

  • Kundalini Yoga
  • Respiratia Primordiala
  • Qi Gong de dimineata
  • Discursuri despre iluminare si desavarsire spirituala
  • Cai de iluminare
  • Introducere in Arborele Vietii si Alchimia Arborelui

 

Limită: 20 persoane / 10 locuri cu reducere (1600EUR) / 5 locuri fara reducere 2000EUR
Se va trimite suma de 1200EUR avans (50% din suma totală) înainte pentru a bloca locul iar restul de 400EUR, respectiv 800EUR se vor achita in persoana (Suma va fi facturata)

Odată făcută plata, trimite un email la sealofpower@gmail.com unde confirmi plata ta. Locul tau nu include biletul de avion care se va achizitiona separat! Mesele sunt la preturi foarte scazute in Nepal si se vor achita individual si separat. Separat/individual se achita si transporturile la manastiri, temple ori in alte locatii.

In suma achitata este inclusa cazarea si intrarile la temple.

Notă! Întrucât suma asigură locul tău la retreat, banii nu se vor mai înapoia! Odată ce ai făcut plata, vei primi factura prin email la sfarsitul lunii in curs.

Te vom îndruma spre agențiile care îți pot furniza un preț mai decent la biletul de avion. Deasemenea, în întreaga lume, nu mai este nevoie de certificat vax și nu există restricții privind viza, pe care o poți obține on-arrival.

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top