Punctul De Asamblare, Catalizatorul Puterii

Corpul de lumina, aura sau sistemul pranic, cum vreti sa il numiti este o retea de fibre energetice care inconjoara corpul uman asemeni unui cocon subtil. Acesta poate fi vazut doar atunci cand explorezi un alt tip de atentie, o atentie care vizeaza privirea periferica. Acelasi lucru putem spune si despre chakre. Centrul rotativ al oricarei planete, stele sau galaxii este similar cu epicentrul uman care poarta in acest context denumirea de PUNCT DE ASAMBLARE.

Aura energetica are oscilatii de frecvente si miscare. Punctul in care tesatura de fibre luminoase se intrepatrunde se afla in zona chakrei inimii. Un aspect de luat in seama este ca nu ar trebui confundate ideea de “chakra” cu cea de “punct de asamblare” intrucat sunt lucruri foarte diferite.

Este necesar sa existe o simetrie intre corpul fizic si cel energetic, ceea ce denota o stare de sanatate buna. Pentru ca Punctul de asamblare functioneaza asemeni unui epicentru al constiintei, poate reflecta atat dispozitia cat si starea de sanatate pe care o avem intr-un moment specific al vietii noastre.

Acest punct se afla in aliniament cu pilonul central care traverseaza centrul corpului nostru (Chiong Mai). Daca aceste canale sunt aliniate, energia circula libera si degajata in corp redand o stare de dispozitie buna. Functia acestor canale este sa asigure fluxul natural al celor 10 trilioane de celule care exista in corpul uman.

Mutarea acestui punct ne ajuta sa controlam starile de constiinta dar si sa dobandim abilitati de a explora lumea astrala. In samanism, exista o tehnica [necunoscuta] neinitiatilor numita “lovitura samanului” prin care corpul astral poate fi separat spontan de cel fizic.

PA se afla la conjuctia pectorala a unui cluster de linii energetice care isi gasesc aici intersectia si are doi poli asemeni Pamantului [pol sud; pol nord]. Fizicianul Ron Trott a descoperit ca temperatura corporala in PA este mai mica cu 0.2 micrograde decat cea generala.

Tehnica de mutare reprezinta o metoda terapeutica bine stapanita doar de anumiti terapeuti. In Romania, exista foarte putini oameni cunosc practica acestei metode. 

Pozitia PA determina activitatea chakrelor, sistemului imunitar sau buna functionare a organelor si psihicului. Un PA foarte stabil, inseamna si posibilitatea acumularii de Wei Qi (Energie defensiva) care poseda cateva calitati uimitoare:

 1. Protejeaza corpul
 2. Asigura incalzirea de suprafata a corpului fizic
 3. Actiune reglatoare a temperaturii prin inchiderea sau deschiderea porilor

Miscarea PA inseamna totodata si miscarea intregului camp energetic dar si schimbarea dispozitiei. Daca la nastere, PA se afla in zona abdominala, odata cu prima gura de aer se ridica in zona pectorala de unde se deplaseaza doar cand persoana experimenteaza traume, suferinte, depresii, accidente. Decesul, implica in mod direct coborarea PA in zona abdomenului.

PA poate fi “diagnosticat” energetic si se pot afla care sunt exact dezechilibrele psiho-emotionale de care sufera persoana in functie de locatia specifica a PA. Exista deasemenea o metoda speciala de mutare.

FACTORI CARE CONTRIBUIE LA DEPLASAREA PA

 • traume
 • accidente
 • viol
 • stress
 • oboseala
 • interventii chirurgicale
 • consumul de substante
 • schimbari radicale/pierderi
 • boli de durata
 • lovituri in zona capului
 • expunerea persistenta la poluare

Daca doresti sa inveti tehnicile de baza ale mutarii si identificarii blocajelor PA, te invit la Cursul de Psihoenergoterapie si Pase Magice

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top