Psihomagie

Psihomagie & Tarot | Cultivarea Puterii Personale

Termenul de ‘psihomagie’ se refera la domeniul imageriei vizuale, respiratiei cu efect de transa hipnotica si la ansamblul de tehnici transpersonale, ritualice si simbolice de consiliere, divinatie sau transformare. Personal, definesc ‘psihomagia’ ca un domeniu de punte intre lumea misterelor  si lumea perceputa.

Misterul de care iti vorbesc mai poarta denumirea de “matrix”, o matrita pe care cu ajutorul simbolurilor, arhetipurilor si ritualurilor magice ei invata cum sa il decodezi. Prin uneltele si tehnicile psihomagiei putem dobandi Puterea reala si ne putem implini spiritual.

Marele Necunoscut ‘Wuji’ sau ‘Nagualul’  la samani, Intregul sau Dumnezeu, sunt concepte care desemneaza realitatea nevazuta dar autentica. Lumea noastra este construita asemeni unei naratiuni care curge de la sine si se intareste. Cheia Marelui Mister ─ este de fapt ‘Seal Of Power’ ─ o metoda concisa de transformare care solidifica trupul energetic, revigoreaza mintea, optimizeaza sanataea si ascute intuitia. 

Asadar, mergand pe acest fir am sesizat ca doctrina “detasarii” asa cum este predata in Orient, nu este potrivita pentru omul vestic. Acesta s-a nascut cu o anumita tema de viata, intr-un cadru geografic specific si este influentat de aceste coordonate info-energetice. Gnosticismul si esoterismul in general, poseda o intelegere mult mai apropiata de energia noastra si veti observa cat de familiare iti vor parea aceste tehnici energetice cu care lucram.

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top