Predicții Pentru Luna Iunie 2023 După Astrologia Vedică

Luna aceasta avem o conjucție puternică între Jupiter și Rahu. Ce este Rahu? O planetă-umbră formată din eclipsa lunară. Rahu este precum un soldățel tânăr și ambițios iar energia lui se înscrie în rândul planetelor malefice datorită faptul că întinde mereu coarda.

Observăm cum în ultima vreme apar foarte multe dezvăluiri incredibile cu privire la ceea ce se întâmplă în spatele cortinei, primim mesaje și înțelegem acum limbajul criptat până acum al liderilor lumii. Iunie vine la fel și crește intensitatea decopertării ocultei așa că inclusiv luna aceasta este una în care este necesar să vedem rănile globale care ne apasă și care trebuiesc vindecate.

Pentru a face trecerea la era luminii și păcii, energia negativă va ajunge la paroxism iar luna aceasta vom avea parte de erupții ale furiei reprimate vreme de mult, mult timp. Așa că lunile acestea suntem într-o situație cumulativă care va erupe undeva în viitor.

  • Rahu/Jupiter, Rahu în Aries guvernat de Marte
  • Ketu se află în Libra, guvernată de Venus
  • Venus/Marte, conjuncție în Rac (Karkata)

Tot luna aceasta vom avea parte și evenimente care țin de schimbări în bine, speranțe care apar la orizont. Apare și necesitatea protecției de orice fel. Este o lună care vizează și munca pe relații de orice tip din cauza Marte (pasiune) și Venus (iubire) care sunt împreună. Această temă predispune la o activare emoțională, așa că nu te speria dacă reacționezi ușor la tot ce zic ceilalți.

Luna Nouă de la sfârșitul lunii acesteia (18 Iunie) va completa toate acele revelații care au apărut în Lună Plină precedentă. Oamenii vor avea claritate și înțelegere cu privire la aceste aspecte.

Deasemenea voi apărea inovații tehnologice mult mai avansate care includ progresul gigantic al Inteligenței Artificiale.

  • Pentru sesiuni de Jyotisha, te poți programa și poți avea mai multă claritate cu privire la limbajul secret al stelelor în viața ta și cum te influențează.

 

Ce Părere Ai?
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top