Pastila De Alchimie: Restabilirea Harului (II)

Această pastilă este comprehensibilă pentru cei care au citit deja:

Trebuie să menționez că totul s-a petrecut subit, fără nicio aștepare și în corp astral. Eram perfect conștient de tot ceea ce se întâmpla în jurul meu așa cum ești și tu de aceste rânduri citite acum și aici.

În corpul astral, realitatea este maleabilă, fluidă, magică, dacă vrei și nu se supune regulilor fizice cu care suntem obișnuiți.

Pentru a înțelege mai bine călătoriile astrale puteți viziona filmul Insidious, aseară am sesizat uimit că s-a mai filmat unul recent, chiar anul acesta. Sunt fan Insidious pentru că regizorul cunoaște niște lucruri pe care doar un călător astral le poate știi.

Așadar mă aflam în Carul de lumină al Arhanghelului Mihail care ardea ca un foc ce nu mă putea mistui. Nu am ajuns să îi văd chipul niciun moment dar i-am simțit Forța și amprenta energetică inconfundabilă.

Vedeți voi, Îngerii au abilități speciale și se pot deplasa perceptiv în orice loc sunt chemați, dar așa cum afirmă și Enoh în cartea lui sau Scripturile, ei sunt ființe care au corp dar complet diferit decât al nostru, de lumină, un ”trup de slavă” (grec. Oiketerion). În română a fost tradus precum ”cort”, în sensul în care adăpostesc spiritul sacru al Divinului. ”Sheckinah” sau Duhul Sfânt se traduce mai înainte de toate prin prezență. Ce fel de prezență? A energiei venite direct de la Sursă în corpurile noastre.

***

M-am trezit într-o sală de așteptare de necuprins cât vedeai cu ochii în sus, în jos, la stânga sau la dreapta era nesfârșită și într-un mod bizar se prelungea odată cu percepția mea, pesemne că acolo erau alte reguli de urmat.

De jur împrejur erau mulți oameni cu care mă sincronizam perfect. Toți îmi zâmbeau și mă recunoșteau. Am înțeles astfel ce înseamnă ”familia de suflete”. Erau milioane de persoane acolo în corp radiant de lumină. Eram cuprins de o iubire desăvârșită și părea și-mi șiroiau lacrimile, nu de tristețe ci de o bucurie pentru car enu există cuvinte să poată fi definită.

De pe un coridor din față și-a făcut apariția un copil blond și ochi albaștri de o puritate inimaginabilă. Acesta își schimba deseori aspectul părului sau al hainelor dar chipul radiant și-l păstra. Lumina unduia prin părul lui ca și cum i-ar fi fost prietenă.

M-a luat de mână și m-a dus pe un coridor unde se afla o scară cu 12 trepte. În capăt era o ușă întredeschisă din care răsărea lumină infinită. Era locul în care toți oamenii aceia trebuiau să pășească la un momentdat. Ei erau pregătiți să facă pasul.

A urcat două-trei trepte continuând să mă susțină de antebrațul stâng. Simțeam un fior puternic care îmi încălzea brațul cu iubire.

  • ”De ce plâng?”,  m-a întrebat.
  • ”Pentru că știu că acolo este locul meu!” am zis eu arătând cu ochii spre ușa aceea.
  • A adăugat: ”Nu este timpul tău acum. Trebuie să te întorci pentru că mai ai multe de împlinit pe Pământ!”
  • ”Dar tu cine ești?” am zis eu, curios fiind.
  • ”Eu sunt Ființa Primordială. Primul! E sunt Yeshua!”

Imediat ce am auzit Yeshua, m-am trezit și aveam brațul ridicat în sus precum Adam dorind să atingă degetul lui Dumnezeu în pictura lui Michelangelo. ”Michel”, ”Angelo”…

Și astăzi, după ani de zile, fiorul respectiv s-a păstrat. Dacă-mi orientez atenția spre antebrațul stâng, îl pot simți ca și cum cineva m-ar susține. O călăuză invizibilă mă trage de mână ori de câte ori este nevoie să împlinesc ceea ce este de împlinit.

 

Cu iubire, A.

 

Ce Părere Ai?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

1 thought on “Pastila De Alchimie: Restabilirea Harului (II)”

  1. Excelenta descriere! Tinand cont de experienta ta, este o alta evidinta ca descoperirea ingerilor si a spiritualitatii este in avansare. In ciuda tuturor complexitatilor relatitte cu aceasta lume astrala, faptul ca poti prezenta perspectiva ta personala si ca poti experimenta povestile tale din lumea subconstientului tau conteaza foarte mult. Acest articol ofera cititorilor informatii pretioase pe care le-ar putea folosi pentru a-si explora sinele lor spiritual. Felicitari pentru acest articol foarte bine documentat!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top
%d bloggers like this: