Pastila De Alchimie: Piramida Solară Din Malaysia

Pentru că pastilele de alchimie pe care le înghițim nu respectă mereu o cronologie specifică, astăzi mă gândeam să vă spun și despre o revelație pe care am avut-o în Malaysia. Malaysia este în principiu așa cum am simțit-o eu o țară de tranzit. De ce? Pentru că aici poți ajunge atunci când vrei să îți procuri sau extinzi viza către țări ca India, Thailanda ori chiar Bali. Adevărul este că nu putem nega frumusețea acestor ținuturi indoneziene, în speciale zonele insulare care sunt mirifice, dar nu se poate trece cu vederea nici nivelul foarte avansat de securitate, controlul masiv, trackingul digital și pedepsele capitale care sunt impuse aici.

Ceea ce știi despre Malaysia fără să fi venit aici, este.. îți spun eu… foarte puțin! Europenii sunt încă speriați de Noua Ordine Mondială și legitățile care se vor impune pentru controlul populației. Europenii trăiesc într-o bulă de săpun care are culoarea roz. Da, pelicula este de săpun pentru că se poate sparge repede și este rozalie pentru că aparent este dulce, frumoasă și confortabilă.

În Malaysia sistemul Rfid (non-cip încă) deja este implementat la scală largă în toată țara iar sistemul autocratic a condus populația într-o zonă comportamentală care implică obediența, workaholismul și intenții pur materialiste. În mod evident, în zonele rurale sau insulare, lucrurile sunt puțin diferite, dar sistemul este același peste tot și asta nu se poate nega.

În Malaysia tehnologia este mult, dar mult, mult mai avansată decât în multe țări europene! Este vorba de sistemul chinez care câștigă teren pe zi ce trece și este el însuși modelul perfect după care se va guverna lumea în viitor. Nu vreau să vorbesc mai mult despre asta, dar este un lucru evident și de luat-aminte.

Dacă mă întrebi pe mine, la sfârșit tot spiritele libere vor triumfa, așa că mai bine ți-ai păstra calmul în minte și pe Dumnezeu în suflet.

Aici, Noua Ordine Mondială nu este ceva care va veni undeva în viitor, ci este o realitate cotidiană. Această revelație am avut-o în special când am vizitat piramidă din Sunway, o zonă rezidențială construită special pentru locuit în preajma capitalei, Kuala Lumpur. Totuși, nu vreau să stârnesc un sentiment de superioritate imperialist-europeană acum în sufletul cuiva pentru că nu există unul. Fiecare țară are bune și rele, unele locuri au mai multe bune, altele au mai multe greutăți. Așa este lumea și viața, neuniformă.

Stând sub piramida respectivă care este mai degrabă un mall ultra-modern împodobit cu statuete, desene și sigilii egiptene, nu aveam să cunosc felul în care corpul meu energetic va răspunde la această situație.

Aceasta este o pastilă mai scurtă. Ca să ne înțelegem. Vreau să triggeruiesc un insight environmental în interiorul tău. (Ce o mai fi și ăla de întrebi acum).

Clădirea în care locuiam era găzduită de o fată japoneză care avea în chirie multe persoane care nu mai plecaseră încă de pe timpul pandemiei. Să știți că în Asia încă se mai poartă mască pe alocuri. Destul de des dacă mă întrebați pe mine. Acest lucru nu este valabil și pentru India, loc în care nu pot să zic că am văzut asta… și am călătorit în 3 colțuri opuse ale ei unde se vorbește și se scrie complet diferit.

Seara, așadar, m-am așezat în meditație. Am practicat Surâsul Interior câteva zeci de minute zâmbind tuturor părților mele și strecurându-mi conștiința spre acceptare totală.

Am început cu oasele, apoi cu organele, fiecare pe rând începând cu comandatul lor, inima și sfârșind cu rinichii, care reprezintă intenția și energia sexuală. Consecutiv am zâmbit pielii, apoi camerei în care mă aflam. Apropo, deschid o paranteză, dacă ai fost inițiat în această tehnică atunci să știi că este o cale foarte frumoasă și lesne de practicat pentru curățarea energiilor negative din ambientul în care te afli.

Apoi, am zâmbit cartierului în care mă aflam, iar spre sfârșitul meditației am fost dus într-o stare în care nu mai controlam meditație și am fost purtat într-o stare profundă de transă hipnotică unde m-am văzut meditând în centrul piramidei pe care o vizitasem mai devreme. De sus, din înaltul cerului, cobora un fascicul de energie care penetra tija metalică a piramidei și apoi se prelingea până în centrul capului meu.

Atunci mi-am dat seama că acea piramidă era mai mult decât o construcție urbană cool ci arhitecții ei îi dăruise prin matematicile lor oculte posibilitatea de a canaliza energie cosmică.

Pastila de astăzi își propune să te facă atent la felul în care mediul alterează stările tale de conștiință și obiceiurile pe care le ai.

Calea cea mai simlă de a face asta este prin Surâsul Interior, dacă nu ai deja inițierea atunci poți programa o sesiune privată cu mine și poți învăța.

  • Canalizează forța Soarelui Central (Tai Yi) prin Surâsul Interior 
  • Surâde oaselor
  • Surâde organelor
  • Surâde pielii și tuturor țesuturilor
  • Surâde camerei în care te alfi
  • Surâde perimetrului/zonei din jurul tău
  • Observă care este feedback-ul.

Pastila de alchimie, astăzi 20.07.2023, Kuala Lumpur, Malaysia. Editorialul ”Pastila de alchimie” este un evantai de mărgăritare spirituale cu tâlc, decupate din viața noastră de zi cu zi, din experiențele cotidiene, ori versuri care ating sufletul și deschid inima.

𝘈𝘥𝘪𝘺𝘰𝘨𝘪, 𝘚𝘦𝘢𝘭 𝘖𝘧 𝘗𝘰𝘸𝘦𝘳, 𝘓𝘰𝘷𝘦 & 𝘞𝘪𝘴𝘥𝘰𝘮.
𝗔𝗠𝗔 𝗘𝗧 𝗤𝗨𝗢𝗗 𝗩𝗜𝗦 𝗙𝗔𝗖, 𝟮𝟬𝟮𝟯.


⮕ Citeste cartea “Magia cu sigilii”: https://bit.ly/3T1SPWR
⮕ Citeste cartea “Respiratia Primordiala: Imunitate si Etaz”: https://bit.ly/3SZRWOI
⮕ Cartea ”Magia cu moldavit”: https://tinyurl.com/yckynfep
⮕ Cadouri Sigilii Alchimice: www.sigilcrafter.com
⮕ Moldavit autentic din Cehia: https://t.ly/qZla

𝗖𝗨𝗥𝗦𝗨𝗥𝗜
Curs Psihomagie Si Tarot (1 Noi 2023/3 luni/sesiuni bisaptamanale): https://t.ly/StTAW
Curs online ~ Atrage Sufletul Tau Pereche Cu @suntuncopac_growth > https://t.ly/OjC0
Curs Online Kundalini Yoga: https://t.ly/iitv
Curs Online Breathwork (Imunitate): https://t.ly/Y3mv
——————
Sesiuni ONLINE private yoga, tai chi, vindecari energetice, tarot, soulmapping, sigilii: https://bit.ly/3rAv24X

👉🏼 Urmareste-ma pe Instagramhttps://www.instagram.com/sealofpower
👉🏼 Urmareste-ma pe Telegramhttps://t.me/sealofpower

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top