Pastila De Alchimie: Mesaj Important De La Suverani, 1 August 2023

08/01/2023, Mesaj important de la Suverani

∞ Glosar:

  • Suverani = “consiliul” ființelor suverane în frunte cu Spiritul Christic, Messiah, Cel Ales. Prin termenul ”consiliu” nu înțelegem explicit o masă rotundă, o adunare, ci o întrunire a inteligențelor cosmice care decid pentru binele umanității. Aceste ființe au dobândit sau avut în prealabil calitatea liberului arbitru total, nealterar de niciun blocaj de la Sursă înspre ele. Un simbol elocvent pentru ”suveran” este Leul, regele junglei, un arhetip mesianic așa cum aflăm din Biblie. 

Namaste, om luminos!

Te-ai întrebat oare de ce încep articolele sau discuțiile mele cu voi prin această formulă în ultima vreme? Pentru că am intrat deja de ceva vreme și mai pregnant anul acesta în integrarea conștiinței 5D. Învelișurile noastre nevăzute evoluează iar corpul nostru fizic, este presat chiar să țină pasul.

Începutul Marelui Flash Solar , care a fost anul acesta spre început, produce schimbări majore în umanitate. Lumina fascicului deja se simte și trasmută energiile joase din Kali Yuga, era ignoranței. Este un moment foarte benefic pentru tine, om luminos! Ai acum oportunitatea de a face ceea ce strămoșii tăi doar visau, să se bucure de o viață fără de griji. Observi că suntem într-o altă lume? O lume în care singura durere care a rămas este opresorul acela interior? Acelea sunt vocile aonilor petrecuțit în suferință de către antecesorii tăi. Mesajul de astăzi te va ajuta să intri și tu în poziția de suveran, de creator conștient al realității.

Pastila actuală te pune în rezonanță cu Luna Nouă Albăstruie care se va arăta pe cer în această noapte și mâine. În cazul în care o ratezi, o vei mai putea vedea pe cer peste nouă ani.

De dimineață am practicat Wuji Gong (Tai Chi-ul Iluminării) la Răsărit și am lucrat cu fecvențele scânteilor yang de dimineață. Încă de azi-noapte, în ocean se reflecta puternic în luciul apei acea nuanță de albastru intens a lunii. Din timpul nopții am intrat în contact cu acest mesaj pe care simt să îl transmit și ție.

Știi bine din pastilele anterioare, că eu foloseam o afirmație care ajută enorm la deschiderea spre Conștiință. Această afirmație îți acordă puterea de a trăi pe frecvențe mai înalte, întrucât tu, ca orice om, funcționezi în baza unor șabloane congnitiv-comportamentale și instincte care se derulează în mare măsură inconștient zi de zi. Aceasta reprezintă percepții extrem de limitate asupra realității. Afirmația era ”Eu sunt Conștiința Infinită”. În urma practicilor de alchimie internă cu Iluminarea Apei și Focului (Tao) mi-a fost transmis mesajul că ”Eu sunt MerKaBA” este formulă și mai eficientă pentru că a fi Conștiința este un lucru pe care omul nu îl poate concepe din punct de vedere rațional, iar însuși cuvântul ”conștiință” vine din conștiință chiar dacă are atributul de a o descrie. Așa că ”Eu sunt MerKaBa” este mult mai apropiată de realitate, întrucât ce este MerKaBa? Corpul de lumină, năzuința oricărui om spiritual și posibilitatea de a călători în alte dimensiuni de existență cu acest ”vehicul”. Când spun alte dimensiuni nu mă refer la alte lumi, ci la aceeași lume dar văzută prin dioptrii mult mai avansate.

Începând de ieri, am primit formula pe care ți-o recomand să o repeți zi de zi, la trezire, la culcare și ori de câte ori îți aduci aminte:

”Eu Sunt Maestrul Creator Al Vieții Mele!”

Pastila de alchimie, astăzi 20.07.2023, Kuala Lumpur, Malaysia. Editorialul ”Pastila de alchimie” este un evantai de mărgăritare spirituale cu tâlc, decupate din viața noastră de zi cu zi, din experiențele cotidiene, ori versuri care ating sufletul și deschid inima.

𝘈𝘥𝘪𝘺𝘰𝘨𝘪, 𝘚𝘦𝘢𝘭 𝘖𝘧 𝘗𝘰𝘸𝘦𝘳, 𝘓𝘰𝘷𝘦 & 𝘞𝘪𝘴𝘥𝘰𝘮.
𝗔𝗠𝗔 𝗘𝗧 𝗤𝗨𝗢𝗗 𝗩𝗜𝗦 𝗙𝗔𝗖, 𝟮𝟬𝟮𝟯.


⮕ Citeste cartea “Magia cu sigilii”: https://bit.ly/3T1SPWR
⮕ Citeste cartea “Respiratia Primordiala: Imunitate si Etaz”: https://bit.ly/3SZRWOI
⮕ Cartea ”Magia cu moldavit”: https://tinyurl.com/yckynfep
⮕ Cadouri Sigilii Alchimice: www.sigilcrafter.com
⮕ Moldavit autentic din Cehia: https://t.ly/qZla

𝗖𝗨𝗥𝗦𝗨𝗥𝗜
Curs Psihomagie Si Tarot (1 Noi 2023/3 luni/sesiuni bisaptamanale): https://t.ly/StTAW
Curs online ~ Atrage Sufletul Tau Pereche Cu @suntuncopac_growth > https://t.ly/OjC0
Curs Online Kundalini Yoga: https://t.ly/iitv
Curs Online Breathwork (Imunitate): https://t.ly/Y3mv
——————
Sesiuni ONLINE private yoga, tai chi, vindecari energetice, tarot, soulmapping, sigilii:

👉🏼 Urmareste-ma pe Instagramhttps://www.instagram.com/sealofpower
👉🏼 Urmareste-ma pe Telegramhttps://t.me/sealofpower

 

 

 

 

 

 

 

1 thought on “Pastila De Alchimie: Mesaj Important De La Suverani, 1 August 2023”

  1. Cu o puternică energie Lunară te îndemn să exprimi conștiința latentă, potențialul în sine al unui suveran Binecuvantat. Și această seară să sărbătorim renașterea fără limite în sine.

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top