Pastila De Alchimie: 8:8 Activarea Portalului Leului

Sunt în Malaezia de aproape o săptămână, locul în care tranzitez pentru o vreme. Pentru cei care sunt interesați, sunt insule foarte faine aici pe care le puteți atinge ca destinație în vacanțele voastre, ca de exemplu enumăr două, Penang, Pulau Pangkor recomandate de prietenii mei.

Intrarea in piramida solară prin chakra inimii Leului / Sunway, Iulie 2023

Mă tot întrebam de ce am ajuns în Malaysia în Sunway, un cartier rezidențial din preajma Kualei Lumpur. Practic sunt cazat într-un hostel drăguțel cu niște prețuri destul de costisitoare pentru Asia, ca să fiu sincer și lângă Piramida Soarelui, un mall luxuriant împodobit cu motive egiptene. Intrarea în piramidă se face prin corpul unei statuete gigantice care înfățișează un leu șezând și privind viguros înainte. Practic, leul șade cu labele întinse înainte și oferă acces la pieptul său ca intrare în mallul respectiv.

Când am cerut parole de la wifi doamnei care deține hostelul am avut un sentiment de curiozitate pe care nu l-am putut totuși descrie în niciun fel atunci. Parola este… v-o spun măi… SG-HOME888.

Sunway… Piramidă solară… Intrarea în mall printr-un Leu… SGHOME888… hmmm… există o legătură pe care oricât de pragmatic aș fi (și mă cunoașteți) nu aș putea să nu o iau în seamă.

  • Sunway = Drumul Soarelui (calea spre lumină)
  • Piramida solară = Construcție arhitecturală dedicată canalizării energiei solare
  • Leul = Simbol alchimic solar
  • SG-HOME 888 = SG, Star Gate (poartă stelară), Home = Casă, Cifrele 888 m-au dus cu gândul imediat la Portalul Leului care urmează curând, adică pe data 08.08

Ce este Portalul Leului?

… Sunt puțin amuzat acum… Nu! Nu este intrarea într-un mall și prilejul pentru mai mult shopping… Adică da, este și asta într-un fel pentru că am să vă explic exact cum stă treaba.

În calendarul cosmic, între 28 Iulie și 12 August se deschide acest portal interior datorită unei conjuncturi astrale care implică o aliniere dintre steaua Sirius, Pământul și constelație Orion. Această simetrie concenertează canalizarea unor forțe extraordinare din Cosmos care activează lumina noastră interioară, pozitivismul, ne aprinde potențialul latent, ne iluminează calea și ne conduce către abundență fabuloasă (acum înțelegeți și metafora mallului, dacă sunteți fani cumpărături).

Totuși, vibrația datei 8/8 este epicentrul acestei sărbători universale pentru că Soarele zâmbește direct semnului Leu ceea ce conduce către un fenomen interesant de slăbire a pragurilor interdimensionale.

Intrând pe Poartă, beneficiezi de momentul cel mai potrivit pentru a te dezvălui, pentru a te manifesta în forma ta cea mai luminoasă, mai radiantă și mai abundentă.

Pătrunderea prin Portal te ajută să cureți acele vibrații negative și blocaje adânci care îți limitează existența și nu te lasă să manifești lumina Christului lăuntric.

Azi-noapte, după o practică intensă de Kan și Li (Alchimia apei și focului), m-am așezat în pat și am adormit. Noaptea târziu, am fost trezit și am simțit cum o frecvență puternică îmi tranzitează întregul corp. Mă aflam într-o stare de liniște totală și în a doua atenție unde puteam auzi și vedea acele lucruri care nu pot fi auzite și văzute. Am început să rostesc intuitiv afirmația ”Eu sunt Conștiința Infinită” la care am auzit imediat o voce lăuntrică zicându-mi blând ”-Dar de ce nu spui… Eu sunt MerKaBA infinită?”. Când am rostit afirmația în felul acesta am simțit cum se activează cele două piramide cu trei laturi suprapunându-se în corpul meu și rotindu-se cu viteza luminii, activând chakra inimii spirituale și lumina christică internă.

MerKaBa înseamnă (ebr. מֶרְכָּבָה ) înseamnă ”car” sau ”corp de lumină”, adică vehiculul de călătorie interdimensională pe care suntem datori să îl construim venind pe Terra prin acumularea de putere pentru a merge mai departe în lumile superioare.

Așadar, de acum voi schimba afirmația cu formula ”MerKaBA” în loc de ”Conștiință” și vă îndemn și pe voi să experimentați.

 

2 thoughts on “Pastila De Alchimie: 8:8 Activarea Portalului Leului”

  1. Super forte, toată săptămâna am văzut Merkaba, fără sa știu, nu cumva între profesor și studenți exista legături energetice???!!!!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top