Menu Close

Negocierea Cu Maestrii Karmei Si Transcenderea Tiparelor Karmice. Practici Si Indeletniciri

Ma intreaba multi oameni cum se poate dizolva un tipar karmic? Putem oare sa depasim evenimentele care ne sunt harazite dupa faptele facute? Raspunsul este tot o intrebare > oare poti transcende experientele din copilarie? Sunt traume experimentate in trecutul tau care sunt parte din destinul tau personal. Cu toate acestea, orice om are posibilitatea nu de a schimba trecutul, ci relatia cu el.

Tu esti de fapt karma ta, imprinturile karmice stau la baza incarnarii tale in aceasta lume. Pentru a transcende karma in totalitate, este necesar sa mergi dincolo de identitatea ta si sa renasti intr-o alta forma. Este ceea ce in crestinism “nastere din nou” iar in esoterism “trecerea Abisului” care inseamna o moarte psihologica a eului si povestii tale.

Primul pas este atitudinea plina de modestie si umilinta. Cand spun umilinta, ma refer la capul plecat in semnul de recunoastere a propriilor erori si actiuni emise in trecut. Exista curente spirituale astazi care contesta principiul cauzei si efectului si au o atitudine de nesupunere si razvratire in fata Demiurgului. Aceasta rebeliune insasi creaza predispozitii karmice.

Apoi, al doilea pas este sa identifici sincer care sunt acele tipare karmice cu care te confrunti. Poate este vorba de judecata, de critica, poate ai lovit oameni in trecut sau i-ai inselat, tu ai o experienta proprie care trebuie investigata introspectiv.

Pasul trei, se refera la stabilirea unei relatii mai profunde cu universul, o relatie prin care actiunile tale sa curga la unison cu Vointa Sufletului tau. Pentru a stabili aceasta conexiune, este necesar sa ai o practica meditativa, esoterica, de rugaciune, yoga sau alchimie. Prin consecventa si disciplina, aceste tipare vor fi compensate. Vointa Sufletului inseamna Putere si este lipsita de conditionare, este complet asumata si responsabila. Vointa Personalitatii este conditionata de felul in care experientele tale ti-au construit povestea ta despre lume si actionezi in functie de niste convingeri subiective, nu in acord cu adevarul universal. Aceasta “non-actiune” inseamna de fapt a te pune in slujba Divinului.

Totusi, karma poate fi platita prin sfatuirea unor oameni care trec prin experienta pe care tu ai avut-o si ii sustii sa nu recurga la aceleasi acte. Tu cunosti mai bine care sunt precursorii acelor actiuni si stii si care sunt urmarile pentru ca ai trecut prin ele. Acesta ar fi al patrulea pas.

O alta cale, esoterica, este de a negocia cu Maestrii, Lorzii sau Ingerii Karmei, cum mai sunt ei numiti. Acestia iau diferite forma si variaza dupa cultura in care fiecare a fost crescut. La vechii egipteni, cel care cantarea talantii era zeul Anubis. Exista o serie de ritualuri prin care aceasta balanta poate fi echilibrata, insa totul tine de smerenia celui care cere si sinceritatea. Acest ritual se executa in fiecare data de 16 ale fiecarei luni. Avem o practica de grup in acest sens la care te invit si pe tine.

Ce Părere Ai?
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

S-ar putea sa iti placa...

Lasa un comentariu

error: Continut protejat prin Copyright !!