Mercur Retrogradeaza Din Nou Incepand Cu 9 Septembrie. Afla Care Sunt Consecintele Si Ce Este De Facut

Intre 9 Septembrie si 1 Octombrie mercur retrogradeaza din nou si de data aceasta in Balanta, asa ca impacteaza puternic relatiile de cuplu.

Cand vine vorba de Mercur, apare necesitatea de a fi precauti in comunicare, de a intelege mai bine mesajele celorlalti, de a amana investiile majore si planificarea evenimentelor importante.

Pana pe data de 23 Septembrie, retrogradarea lui Mercur in Balanta va avea o influenta deosebita asupra relatiilor, iar incepand cu 24 Septembrie, ciclul continua cu Fecioara si perfectionismul ei.

 

Este de asteptat ca in aceasta perioada sa se puna semintele unor miscari de strada, sa avem de-a face cu despartiri sau conflicte relationale.

Totusi, cele mai afectate semne vor fi: 

  1. Berbecul, se va confrunta cu un grad inalt de impredictibilitate si haos. Aici intra in vigoare capacitatea ta de a gestiona situatiile dramatice;
  2. Gemenii: va creste sensibilitatea, emotivitatea si planul afectiv-emotional va fi cel mai atins. Apare intentia de a te intoarce la radacinile tale, de a rezolva drame din trecutul indepartat, din prima copilarie;
  3. Balanta: oboseala, epuizare, extenuare sunt aspecte la care esti predispus. Creste deasemenea nivelul de intuitie si sensibilitate la energiile cosmice;
  4. Pesti: apare motivul iertarii persoanelor sau evenimentelor zdruncinatoare din trecut in care poate nu ai actionat asa cum ai fi vrut si de aceea este posibil sa te judeci mai intens pentru asta.

OFERTA! Cadou 50 RON la pachetul de carti Magia cu sigilii si Respiratia Primordiala

Pentru cei care studiaza cu mine, va recomand sa va inscrieti la evenimentul bilunar din 16 si 17 Septembrie unde vom lucra (pe data de 27) si cu Mercur. Daca nu reusiti sa ajungeti alaturi de noi, va recomand urmatoarea meditatia contemplativa de acordare a lui Mercur:

  1. Imagineaza planeta Mercur in interiorul gurii tale;
  2. Simte-i frecventele si vibratia speciala;
  3. Vibreaza vocala: Eeeeeeee
  4. Rosteste aceasta afirmatie >> “Fie ca Mercur sa binecuvanteze limba mea astfel incat sa rostesc doar Adevarul”

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top