Fii tu însuți cu adevărat! Renunță la cine crezi că ești și la ce cred ceilalți despre tine!

Știu... ai impresia că undeva în viitor va veni momentul ăla magic când vei fi cu adevărat bine tu cu tine! E ciudat că îl aștepți de atâta timp și i se tot amână venirea! Procrastinezi? Pierzi timpul pe telefon? Ai adicții și atașamente? Întâlnești persoane toxice? Încă locuiești cu părinții? Ai probleme cu banii? Suferi? Ai un corp care a îmbătrânit prematur? Dă-ți o șansă!

De ce să faci mentoring?

 • Vrei să fii bine ”tu cu tine” în sfârșit
 • Ai încercat toate metodele posibile și nu au funcționat
 • Vrei să arăți cu 10-20 de ani mai tânăr
 • Vrei să ai relații împlinite și sănătoase
 • Vrei să scapi de anxietate și atacuri de panică
 • Vrei să te bucuri de viață
 • Vrei să te conectezi cu Dumnezeu
 • Vrei ca suferința din viața ta să înceteze
 • Vrei să nu te mai sabotezi
 • Vrei să îți împlinești potențialul financiar

Revendică-ți autenticitatea! Pas Cu Pas Către Puterea Ta Interioară!

FĂ SALTUL DE LA VICTIMĂ LA SUVERAN! Acest program are ca scop vindecarea stării de victimă și propulsarea ta în viața pe care ți-o dorești, cu corpul pe care îl dorești și cu resursele psihologice, emoționale și spirituale de care ai nevoie pentru o viață sănătoasă în ceea ce privește intimitatea, relațiile, abundența, conexiunea cu Dumnezeu, sănătatea și experiența socială.

Adrian Constantin Bajenaru

Iată experiența mea!

Și eu am suferit! Mult! A trebuit să mă lovesc de aceleași situații de nenumărate ori pentru a-mi cunoaște valoarea și puterea! Am fugit de mine însumi în numeroase feluri. Mereu am dat vina pe alte persoane și făceam mereu în așa fel încât să nu îmi asum responsabilitatea! În urma unor procese de vindecare emoțională foarte intense, am ajuns să eliberez tipare karmice foarte adânci care îmi condiționau experiența din toate punctele de vedere. Când am coborât în inimă, am simțit că s-a încheiat și căutarea mea!

Am avut numeroase vieți de sadhu indian, existențe în care m-am privat de mâncare și de relații de orice fel. Deși sunt absolvent al facultății de psihologie și științe ale educației, am făcut terapie în timpul facultății... nu a fost chiar de ajuns! Aceste existențe anterioare de ascet m-au ajutat enorm să evoluez spiritual, dar mi-au lezat experiența umană! Aveam mereu reticența la a mânca sau la a da curs unei relații sănătose. Eram indisponibil emoțional, nu știam să spun nu și mereu mă lăsam purtat de ideile altora. Prin tehnicile aplicate, am pregătit terenul unor transformări la care nici eu nu mă așteptam!

Trăiesc astăzi în Bali cea mai frumoasă versiune a existenței mele! Am realizat de curând că de fapt misiunea vieții mele este să te aduc în inimă, acolo unde ai deja toate răspunsurile! Acolo, în acel spațiu vindecător, te vei regăsi nu doar pe tine, dar vei vedea Lumina călăuzitoare a lui Dumnezeu! Fac consiliere de aproape 12 ani și lucrez cu mine de 15! Sunt profesor de yoga, tao și hermetism, sunt psiholog licențiat și autor! Îți pun la dispoziție resursele mele pentru ca tu să evoluezi și să te bucuri cu adevărat de viață!

916 (21)
SEAL OF POWER (60)

Cum lucrăm?

 • Consiliere transpersonală și eliberare emoțională
 • Tehnici yoghine pentru realinierea chakrelor și cultivarea puterii personale
 • Măsurători pentru evaluare energetică
 • Tehnici de alchimie hermetică de mare valoare pentru evoluție spirituală și autodescoperire
 • Lucrul transpersonal cu arhetipurile din tarot pentru dezvoltare personală și eliberarea de tipare karmice
 • Desfacerea contractelor de suflet și dezlegarea nodurilor karmice

Ce descoperi în această sesiune de mentoring?

 • Suveranul interior (autonomie, independență și libertate)
 • Charismă naturală (darurile, talentele, potențele și harurile cu care ai fost inzestrat de Dumnezeu)
 • Vindecarea rănii emoționale primordiale (fiecare persoană are o temă emoțională pe care a întâlnit-o în prima parte a vieții sale)
 • Coborârea minții în inimă (descoperirea unei inteligențe cuantice care se ascunde în inima ta, acea voce a lui Dumnezeu pe care ai ignorat-o atâta timp, De la Judecătorul minții la Cântecul inimi)
 • Vindecarea copilului interior (în tine există un copil care nu a avut șansa să se bucure iar acum a venit momentul să se deschidă și să afle că este primit cu iubire în lume)
 • Transformarea convingerilor limitative (dizolvarea și reorientarea credințelor care îți limitează existența)
 • Înțeleptul interior (găsește accesul la acea parte din tine care are deja toate răspunsurile și învață cum o poți consulta ori de câte ori ai nevoie)
 • Energia sexuală (învață cum să transmuți și să folosești spre creșterea ta energia sexuală prin metode antice care chiar funcționează)

Ce descoperi în această sesiune de mentoring?

 1. Refacerea Conexiunilor: Fără Dumnezeu, toate sunt în zadar! Refaci conexiunea cu tine însuți! Refaci conexiunea cu ceilalți (inclusiv cu părinții)! Refaci conexiunea pierdută cu Dumnezeu! Fără Dumnezeu nu există izbândă, iar când îl găsești, trăiești împlinirea totală!
 2. Visul tău, misiunea ta! Încetează să mai lucrezi la visul altora! Sau ”Dharma”. Orice a venit aici ca să experimenteze la potențial maxim viața, fii parte dintre cei care îl ating.
 3. Autenticitate si vulnerabilitate: Toate răspunsurile sunt la tine doar că nu le poți vedea încă! Te eliberezi de victima din tine care operează cu sărăcie (materială sau emoțională ori relațională), blamare, autocompătimire, vinovăție, rușine, judecată etc. și recapeți frâiele vieții tale din postura de suveran. Adică manifești putere, abundență, autenticitate și iubire;
 4. Relații pline de iubire: Într-o relație autentică, valorile sunt intimitatea, vulnerabilitatea, comunicarea, sinceritatea, loialitatea. Conexiunile umane sunt provocatoare și aduc multă suferință pentru că nu înțelegem cu adevărat dinamica energetică a acestora și acționăm subcontștient;
 5. Stiluri de atașament: Spune-mi cum iubești ca să îți spun cine ești! Fiecare dintre noi am învățat un abecedar emoțional când eram copii, din cauza neglijenței, respingerii sau abandonului, am dezvoltat mecanisme de coping (protective) pentru a nu suferi. Dacă rezolvăm problema atașamentului în relațiile noastre și în viața de zi cu zi, rezolvăm o mare parte din puzzle-ul nostru existențial;
 6. Vocea ta! Când lumea va înceta să tacă în mintea ta, sufletul tău va începe să vorbească! Există o voce naturală pe care o ai dar la care nu a avut acces până acum pentru că nu ai fost conștient de teama ta de exprimare spontană, autentică, sinceră, naturală.
 7. Autenticitate și responsabilitate: Când te concentrezi pe ce vor alții, uiți de tine! Ce înseamnă cu adevărat ”a fi eu” și cum poți să aduci în lume strălucirea ta fără să cauți validarea din partea altora?
 8. Abundență și prosperitate: Totul în Univers este abundență! Primești instrumente concrete pentru a dizolva tiparele tale karmice cu privire la bani și fluxul lor
 9. Corp și potențial fiziologic: O minte sănătoasă trăiește într-un corp sănătos! Respectând o serie de indicații și tehnici taoiste și yoghine vei redobândi vitalitatea și sănătatea ta corporală și în același timp îți vei dezvolta armonios corpul pornind procesele de reîntinerire și blocare a mecanismelor automate ale îmbătrânirii!
 10. Granițe sănătoase: Dacă dai voie prădătorilor să îți invadeze spațiul, vei avea de curățat la nesfârșit! Oamenii astăzi nu mai știu să spune ”NU”. O negație sănătoasă înseamnă spațiul pentru un DA care îți împlinește nevoile și mai apoi o reconciliere în adevăr;

De ce resurse ai nevoie?

 1. Responsabilitate: este necesar să te dedici acestui proces ongoing, la sesiune în fiecare săptămâna dar și să lucrezi tu cu tine în restul timpului. Responsabilitate = Motivație. De ce te angajezi în acest proces? Ce vrei să obții în urma lui? Care sunt tiparele pe care efectiv nu le mai accepți în viața ta?
 2. Materiale: eu am investit zeci de mii de euro în călătoriile mele, în lucrul cu mine, trainingurile de profesor la care am participat și pe lângă asta, foarte, dar foarte mult timp! Schimbul de energie este necesar și echitabil. Cele șase luni de mentoring costă 1500EUR. Imediat ce ai achitat suma, pornim ASAP în căutarea ta!
 3. Deschidere: pentru a beneficia la maxim de acest proces, te încurajez să renunți la tot ceea ce știi sau crezi că știi și să ai încredere pentru a experimenta. Unele metode pentru că nu le-ai practicat, nu poți știi dacă funcționează sau nu, dar dacă le dai timp și le testezi le poți confirma sau infirma validitatea.
 4. Sinceritate: cu cât ești mai sincer cu atât drumul tău este mai ușor. Dacă te vei ascunde, nu putem pătrunde în toate colțurile psihicului și nu putem aduce lumină acolo
 5. Disponibilitate: nu va fi ușor. Uneori va fi foarte greu de procesat și înțeles ceea ce vei trăi, însă prin dispobilitate înțelegem acordul tău de a lucra cu tine dar și de a fi susținut.

Detalii importante/organizatorice:

 • ne vedem în fiecare săptămână (stabilim împreună o zi de comun acord)
 • sesiunile se susțin online (pe zoom)
 • primești la nevoie instrumente de lucru și materale audio/pdf/video
 • te voi susține pe tot parcursul procesului / ținem legătura prin email

Poți plăti în două rate după cum urmează:

Rata 1 750EUR CONFIRMAREA INSCRIERII
Rata 2 750EUR IN PRIMA LUNA DE MENTORING

 

Pentru că vom monitoriza atent evoluția ta, vei avea nevoie de: a) jurnal diurn și de vise, b) timp de practică, c) completarea unor scale de evaluare zilnic sau săptămânală, d ) timp lecturare (primești lecturi lunar pentru a asimila o informație sănătoasă și pentru ca mintea ta să ține pasul cu scopul nostru).

Pentru a te inscrie, ești rugat să completezi formularul alăturat:

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top