Mentorat - Metoda grace by Adrian Constantine.

Renunta La Promisiunile Goale Facute Tie Ori Vândute De Altii Si Descopera Cine Esti Cu Adevarat. Sparge Barierele Interioare Si Eliberează Puterea Extraordinara A Mintii Tale Subconstiente. A Venit Momentul Sa Iti Arati Puterea!​

BONUS 1. Primesti know-howul meu despre cum eu insumi am ajuns sa trec prin propriile mele crize de viata si sa traiesc azi versiunea TRUP-MINTE-SPIRIT ideala.

BONUS 2. Primesti inregistrari audio care te vor sustine in practica de eliberare a oricarui continut emotional dureros, traume, blocaje si credinte limitative din subconstient.

BONUS 3. Ai acces pe tot parcursul cursului la cursul meu de Kundalini Yoga care te ajuta sa eliberezi imprinturile karmice din aura ta, sa depasesti adictiile si sa iti descoperi puterea.

SUPER BONUS 4 (PRIMA LUNA DE MENTORAT)

1 sticluta de Liberation (Esenta alchimica) creata de alchimistul Adamas Incendia din Africa de Sud, un elixir pe care inclusiv eu il folosesc cu succes pentru ELIBERAREA EMOTIILOR STAGNANTE dar si pentru a obtine CLARITATE IN VISE.

SUPER BONUS 5 (A PATRA LUNA DE MENTORAT)

1 sticluta de Redemption, un Liberation care ajunge mai profund insa la care vei avea acces doar dupa ce ai lucrat cu Liberation o vreme pentru a-ti pregati corpul energetic si emotional SA ELIBEREZE TRAUMELE ADANCI legate de prima copilarie, existente anterioare si copilul interior.

Vindeca Victima Din Tine Si Descopera-Ti Puterea

Fii tu insuti cu adevarat! Renunță la cine crezi ca esti si la ce cred ceilalti despre tine!
Cu cat INCEPI MAI DEVREME cu atat castigi mai mult timp de trait autentic si frumos.

Ai impresia cA undeva în viitor va veni momentul ala magic când vei fi cu adevărat bine tu cu tine! E ciudat că îl astepti de atâta timp si se tot amâna venirea! Procrastinezi? Pierzi timpul pe telefon? Ai adictii și atasamente? Întâlnesti persoane toxice? Înca locuiesti cu parintii? Ai probleme cu banii? Suferi? Ai un corp care a îmbătrânit prematur? Da-ti o sansa!

Descarca prospectul

Vezi care sunt punctele pe care le vom bifa impreuna pe parcursul acestui mentorat magic. 

Grace inseamna sa te alegi pe tine si nu sa traiesti viata impusa de Lume in interiorul mintii tale.

Victima vs. Suveran
Libertate vs. Rezistenta
Iubire vs. Frica
Abundenta vs. Saracie
Responsabilitate vs. Evitare
Inspiratie vs. Disperare

Descarca graficul de monitorizare

Vom monitoriza evolutia ta pas cu pas, atent si cu mare grija astfel incat sa parcurga drumul anticipat.

PROGRAMUL “GRACE” BY ADRIAN CONSTANTIN TE AJUTA SA ITI ARMONIZEZI MISIUNEA SPIRITUALA CU CEA UMANA.   Cele mai mari erori oamenii le fac in viata DIN CAUZA ATASAMENTELOR. Te voi sustine sa dezvolti o viata non-atasata si plina de compasiune, intelepciune si putere personala non-negociabila.

Elibereaza!
Elibereaza!
Elibereaza!
Luni de zile de mentorat te ajuta sa...
0
Eliberezi toate atasamentele!
Material. Emotional. Mental 100%

SINGURUL PROGRAM PAS CU PAS CARE TE SUSTINE IN A FACE PASI GIGANTICI IN EVOLUTIA TA PERSONALA SI SPIRITUALA. 

PROGRAMUL “GRACE” DEVOLTAT DE Adrian este bazat pe experienta sa proprie si este conceput in asa fel incat sa produca transformari de durata in characterul tau. 

Vei patrunde ADANC IN MINTEA TA SUBCONSTIENTA si te vei intalni cu umbrele si darurile tale intr-un fel in care NU TE-AI FI GANDIT niciodata. Este un drum al IERTARII DE SINE, al DESCOPERII AUTENTICITATII si al IUBIRII NECONDITIONATE.

Metoda GRACE este bazata pe REZULTATE, nu pe vorbe mari si citate motivationale.

De Ce Metoda "Grace" Este Atat De Puternica

IL PARCURGI O DATA DAR RAMANE CU TINE TOATA VIATAAcest program are ca scop VINDECAREA STARII DE VICTIMA și propulsarea ta în viața pe care ti-o doresti, cu corpul pe care îl doresti și cu resursele psihologice, emotionale si spirituale de care ai nevoie pentru o viata sanatoasa în ceea ce priveste intimitatea, relatiile, abundenta, conexiunea cu Dumnezeu, sanatatea si experienaa sociala.

 

Subscribe

* indicates required

Desfacerea Contractelor De Suflet Si Eliberarea De Suferinta

PRIN METODA DE UNBINDING VOM DEZLEGA SI DESFACE TOATE CONTRACTELE DE SUFLET CARE TE LEAGA DE EXPERIENTE de evolutie prin suferinta, lacrimi si durere ori prin relatii karmice. Aceste contracte sunt create corpul tau energetic, pe chakre.

Actiune: Vizeaza nevoia securitate, siguranță, hrană, sărăcie, traume generationale, teama de abandon si afectiuni genetice. 

Simptome: Siguranța și securitatea fizică a familiei și a grupului, capacitatea de a asigura necesitățile vieții și de a te apăra, sentimentul de apartenență, ordinea socială și familială, frica de abandon, legătura familială, identitatea, codul de onoare tribal, sprijinul și loialitatea.

Actiune:  Traume sexuale, limite nesănătoase, relații casual și intime, promiscuitate, tendinta de pradator, relatii casual, pierderea energiei sexuale, imprastiere. 

Simptome: Frica de pierderea controlului, prin evenimente precum dependența, violul, trădarea, impotența, pierderea financiară sau abandonul de către parteneri sau colegi, capacitatea de a lua riscuri, identitatea personală, blamarea, vinovăția, bani, sex, putere, control, creativitate, etică, onoarea în relații, capacitatea de luare a deciziilor, puterea de a se revolta.

Actiune: Impact asupra imaginii de sine. Stimă de sine scăzută, lipsă de putere interioară, lipsă de ambiție și curaj, lipsa disciplină, lene, teama de respingere sau de a fi considerat un ratat, anxietate cauzată de aspectul fizic, caracter slab.

Simptome: Încredere, frică, intimidare, stima de sine, încredere în sine, respect de sine, ambiție, curaj, capacitatea de a gestiona crizele, îngrijirea de sine și a altora, sensibilitate la critică, onoare personală, frica de respingere și de a părea ridicol, anxietăți legate de aspectul fizic, forța caracterului.

Actiune: Evitarea emoțiilor, teama de iubire, teama de angajament, gelozie, teama de singurătate, trădare, probleme de încredere.

Simptome: Dragoste, ură, amărăciune, durere, furie, gelozie, incapacitatea de a ierta, egoism, frică de singurătate, angajament și trădare, compasiune, speranță, încredere, capacitatea de a te vindeca pe tine și pe alții.

Actiune: Incapacitatea de a lua decizii personale, lipsa carismei, neștiind propria voce, dependențe, judecată.

Simptome: Alegerea și puterea voinței, exprimarea personală, urmărirea viselor tale, folosirea puterii personale pentru a crea, dependența, judecata, critica, credința, cunoașterea, capacitatea de a lua decizii.

Actiune: Confuzie, probleme de claritate, incertitudine, sentimente de inadecvare, incapacitatea de a vedea imaginea de ansamblu, unidirectionalitate, lipsa discernamant.

Simptome: Autoevaluarea, adevărul, abilitățile intelectuale, sentimentele de neadecvare, deschiderea prea mare către ideile altora fara a le filtra, capacitatea de a învăța din experiență.

Actiune: Lipsa credintei, neîncredere în Forța Vieții, spiritualitate și devotament, lipsa abilitatii de a impamanta energiile superioare.

Simptome: Capacitatea de a avea încredere în viață, valori, etică, curaj, umanitarism, altruism, capacitatea de a vedea modelul mai larg, credință, inspirație, spiritualitate și devotament, dogmatism religios, inselare spirituala. 

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top