KUNDALINI COSMIC FIRE

Transformation Program

Namaste! Vizualizeaza Videoul De Mai Jos Si Descopera Cum Evenimentele Urmatoare Vor Afecta Planeta Si Cum Te Poti Pregati Pentru A Intra In Noua Era A Varsatorului

Play Video

FII PARTE dintre cei care fac tranzitia

  • Acces total timp de 1 luna de zile
  • Acces la toate meditatiile si sesiunile in format video
  • Poti inchide oricand abonamentul
  • Suport chat 24/7
    Nou

IN MOD NORMAL VALOREAZA 270RON DAR IL POT ACCESA CHIAR ACUM CU DOAR 108RON

DOAR 108 RON 108RON / 30 de zile membership

Ce Spun Clientii?


Marele Eveniment Cosmic Care Se
intampla Deja In Acest Moment

Play Video

Kundalini CFT Program Curriculum

Filosofia Din Spatele Programului K-CFT

Traim vremuri ciudate! Dar IN ACELASI TIMP CELE MAI BUNE pentru trezirea constiintei! Credem ca acest moment este de maxima importanta pentru umanitate si inclusiv pentru tine.

FAQ

Tot Ce Trebuie Sa Stii

1) Este K-CFT un program unic?

DA! Poti practica Kundalini Yoga vreme de ani de zile si fara rezultate energetice sau chiar poti fi profesor yoga fara a trezi energia kundalini. Inceteaza sa pretinzi ca ceea ce numesti yoga la sala este de ajuns in sensul spiritual. Programul de fata contine metode pragmatice gata sa iti sustina practica la un nivel de frecventa foarte inalt. 

2) Este K-CFT periculos?

Bineinteles ca NU! O trezire dezordonata a lui Kundalini este extrem de rara si totusi, kundalini nu se trezeste asa… la oricine, ci aceluia caruia ii este “dat”. Chiar daca ar aparea situatii potrivnice, ai oricand posibilitatea sa te inscrii la o sesiune privata de consiliere si sa rezolvam impreuna aceste rezistente. 

3) Cum ma poate ajuta exact acest program?

In primul rand sustine cresterea vibratiei interne, a luminii interioare. Cu timpul, vei dispune de mai multa energie si vitalitate, de entuziasm si bucurie si de stari extatice spontane. Daca esti barbat, energia ta sexuala se va amplifica si este posibil sa rezolvi o serie de probleme legate de virilitatea ta in mod natural. Cu ajutorul K-CFT sporim longevitatea si avem acces la farmacia interioara proprie si inlesnim procesele de reintinerire. 

4) Cat costa programul?

Momentan, programul se afla la REDUCERE! Poti achizitiona programul cu 108 RON in loc de 270 RON!

5) Ce valabilitate are abonamentul?

Odata ce te-ai inscris, te poti loga in ”Contul meu” si poti vizualiza timp de 30 de zile toate videourile si asculta meditatiile. Dupa expirarea celor 30 de zile, programul expira automat. In cazul in care doresti sa continui, membershipul este necesar sa parcurgi acelasi proces ca in prealabil 1) Achizitie > 2) Login cu user si parola.

Daca ai achizitonat programul cu costul de 108RON, pe toata perioada membershipului tau, acest cost va ramane fix, reinnoindu-se la 30 de zile.

6) cadou webinar săptămânal sau bilunar

Pe toata perioada de valabilitate a abonamentului vei avea acces la webinariile saptamanale ori bilunare, in functie de disponibilitatea cu care pot onora. Toate detaliile se afla in interiorul paginii de curs. 

Adrian C. Băjenaru (Adiogi)

error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top