Luna Plina In Sagetator (14 Iunie, 2022)

Intre 13 si 5 Iunie se vor putea sesiza efectele energetice ale Lunii Pline (Capsunica). Denumirea de ”capsunica” are legatura cu sezonul de recolta a capsunilor in culturile americane native. Asa ca daca auziti de ”luna capsunica” acum ii cunoasteti si originile etimologice.

Luna plina in sagetator ne arata necesitatea de a acorda atentie acelor lucruri care chiar conteaza pentru noi dar si imboldul spiritual de a ne urma calea cu optimism si incredere. Acesta este un moment important pentru manifestarea intentiei datorita energiei debordante a Sagetatorului.

Semnul Sagetatorului simbolizeaza intentia de a ne raspunde la enigmele mari ale vietii noastre dar in acelasi timp, bucuria si veselia de a experimenta viata.

Deasemenea, ca orice super-luna, odata cu luna plina in Sagetator, in data de 14 Iunie vom avea ocazia sa ne reimprospatam viata, relatiile, situatia financiara si sa ne deschidem spre prosperitate si aventura.

CUVINTE DE PUTERE:

”Ma indrept spre cea mai buna versiune a mea cu optimism si incredere. Ma ocup de lucrurile care conteaza cu adevarat pentru mine.”

Ce Părere Ai?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

1 thought on “Luna Plina In Sagetator (14 Iunie, 2022)”

  1. Pingback: 13 Iulie 2022 Luna Plina In Capricorn. Asuma-ti Responsabilitatea! • Seal Of Power™

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top