Luna Plina in Pesti, 10 Septembrie 2022. Explorarea Lumii Interioare. Relatia Cu Lumea Interioara

Numita si Luna Recoltei (de porumb), Luna plina in Pesti isi face prezenta la maxima intensitate pe data de 10 Septembrie, insa persoanele senzitive o pot simti inca de mai devreme.

Pozitia in Pesti in opozitie la 180 de grade cu Fecioara, va potentia planurile noastre introspective, intuitive, contemplative care sunt influentate si de sase planete care se afla in acest moment in retrograd.

Implineste-ti intentiile prin Magia cu sigilii

Tema in mare masura se refera la relatia pe care o avem cu lumea noastra interioara. Vom tinde sa accentuam munca spirituala, ba chiar sa selectam acele tehnici care ne sunt cu adevarat de folos.

Ce ritualuri sa intocmim.

Pestii sunt un semn de apa, asa ca este benefic sa luam in considerare acest element sacru care reprezinta intuitia, emotia, intelepciunea. Apa este simbolizata de Cupe in tarot asa ca aveti posibilitatea sa utilizati acest instrument, Potirul, Cupa. Puteti informatiza apa cu acele aspecte necesare evolutiei voastre spirituale intr-un ritual sacru iar apoi sa beti ritualic apa. Pentru ca tema are legatura apa, apa reprezinta adaptabilitatea sufletului, flexibilitatea lui, asa ca intentia voastra poate sa ia in calcul acest aspect.

  • cum este sinele meu mai inalt?
  • ce este necesar sa sadesc (sa ud) pentru ca aceste calitati care ii apartin sa creasca?
  • in ce zone ale vietii mele ar trebui sa cultiv flexibilitatea si adaptabilitatea?
  • cum ar fi daca nu as face nicio schimbare si as ramane la fel? ar fi placut pentru mine?

Cu iubire, Adrian.

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top