Luna Plina in Gemeni (8 Decembrie 2022)

Când avem de-a face cu Lunile Pline, ne confruntăm cu motivul eliberării rezistențelor din viața noastre dar și închiderea unor cercuri, finalizarea unor cicluri temporale. Cel mai bun prilej pentru a lăsa să fie, sunt chiar aceste zile magice.

Aceasta fiind ultima Lună Plină a anului, în zodia Gemenilor, ne vom reconecta cu sentimentul furiei reprimate. Este probabil să simțim pornirea de a ne exprima sentimentele, de a comunica, de a împărtăși altora ceea ce gândim sau trăim. Tot în aceaste momente, îl avem pe Marte retrograd în Gemeni, care ne îndeamnă să măsurăm cu atenție felul în care ne-am consumat energia.

Aceste confurntări care vor apărea pe ultima sută de metri, reprezintă bazele pentru drumul care de-abia se deschide înainte pentru tine. Pentru mine, de exemplu, în această perioadă am finalizat cartea ”Magia cu moldavit” și aștept cu nerăbdare tipărirea.

Este foarte posibil să iasă la iveală mai pregnant de această dată frustrările și tensiunile neconștientizate, acestea au stat o vreme la ”macerat” iar acum este momentul să fie văzute și lăsate să își urmeze cursul lor natural spre libertate.

Cea mai buna cale de a produce transformări în viața noastră sau a celorlalți în această perioadă este cu ajutorul cuvintelor de putere. Cuvintele crează realitatea, iar structura sintantică a definițiilor noastre este însăși lumea noastră. Schimbând limbajul, schimbăm felul în care vedem lumea.

În această perioadă iese la iveală și sinceritatea noastră față de noi înșine. Dacă nu am fost sinceri cu noi și ne-am pierdut efectiv zilele în acțiuni mărunte, dictate de minte, nu de suflet, acum este momentul să permitem lucrurilor cu adevărat utile pentru noi să se vadă.

Recomand și exercițiul din articolul precedent, ”Lecțiile karmice de care nu ai nevoie” pentru a lucra și mai intens energetic în această minunată conjunctură.

Ce Părere Ai?
+1
8
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top