Lună Plină În Balanță (25 Martie, 2024) Va Impacta Relațiile! Iată Cum!

Martie este acompaniat de o eclipsă lunară în Balanță. Această combinație poate fi intensă, aducând emoții și amintiri din trecut, dar este și o oportunitate de transformare, ajutându-te să eliberezi ceea ce a fost pentru a permite să se deschidă ceea ce urmează să vină spre tine.

Aflându-se sub semnul Balanței, această eclipsă lunară aduce o atenție sporită asupra relațiilor tale, subliniind teme precum echilibrul și armonia.

Balanța este un semnaflat sub Venus și patronează conexiunile cu ceilalți. Această eclipsă lunară plină în Balanță va aduce în lumină orice dinamici nesănătoase ale relațiilor (cum ar fi dependența emoțională sau evitarea conflictelor) care au persistat prea mult timp. Ar putea fi momentul să-ți stabilești limite ferme sau să te pui pe tine în primul rând. În orice caz, fundația relațiilor apropiate ar putea suferi o reconstrucție.

Balanța este de asemenea asociată cu legea și ceea ce este drept și corect. În timpul acestei eclipse lunare pline în Balanță, este posibil să devii mai conștient de nedreptățile care au loc în viața ta personală sau în cadrul colectivului și să iei în considerare cum ai putea juca un rol în reechilibrare disensiunilor.

Acesta este un moment puternic pentru a-ți reconsidera valorile și pentru a fi sincer cu cine pui în centrul acestor valori. Ceea ce susții în această eclipsă poate genera schimbări semnificative pentru tine și pentru alții.

Această eclipsă lunară este o eclipsă lunară penumbrală, ceea ce înseamnă că Luna trece doar în partea cea mai ușoară a umbrei Pământului – penumbra – și va apărea doar puțin mai întunecată pe cer ca rezultat (în loc să capete nuanța de roșu caracteristică a unei eclipse lunare totale).

Deși există potențialul unor despărțiri, la fel de bine apar și posibilități de împăcare. Pentru că Venus va fi în conjuncție cu Saturn, planeta karmei care ne impune disciplină și maturitate. Această următoare fază a relațiilor voastre va necesita perseverență și muncă grea. Și, în timp ce această eclipsă formează un sextil cu Plutonul, pot apărea vindecarea unor răni anterioare.

Recomandări:

 • puteți lucra cu sigiliul arhanghelului Gabriel care guvernează sfera lui Yesod și Luna. Deasemenea, se poate lucra în conexiune cu  sigiliul lui Haniel, arhanghelul care dirijează energiile venusiene (le puteți regăsi la sfârșitul cărții ”Magia cu sigilii”)
 • Lucrează cu numele divin asociat sferei Yesod (Shaddhai El Chai) și cu cu al sferei Netzach (Yahweh Tsabaoth).
 • Lucrază cu mantra lunii: Om Chandrya Namaha și cu mantra planetei Venus: Om Shukraya Namaha

Ritual sugerat.Materiale necesare:

 1. Două lumânări violet și verde, simbolizând Luna și Venusul, precum și misterul și iubirea.
 2. Un bol cu apă, reprezentând energia purificatoare a apei.
 3. Un cristal sau o piatră semiprețioasă asociată cu echilibrul și armonia în relații, precum cuarțul roz sau ametistul.

Procedura ritualului:

 1. Găsește un loc liniștit și confortabil, unde să nu fii deranjat pentru durata ritualului.
 2. Aranjează materialele în fața ta, creând un altar simplu și armonios.
 3. Aprinde lumânările și concentrează-te asupra flăcărilor, lăsând energia lor să te calmeze și să te încetinească.
 4. Invocă prezența Arhanghelului Gabriel, rostind cu voce clară sau în gând: “Arhanghele Gabriel, te invit să aduci lumină și claritate în relațiile mele, să dizolvi orice energie negativă și să mă ghidezi pe calea armoniei și a echilibrului.” Recită numele divin dedicat lui Yesod. 
 5. Apoi, invocă prezența Arhanghelului Haniel, spunând sau gândind: “ArhangheleHaniel, te rog să aduci iubire și frumusețe în relațiile mele, să mă înveți cum să iert și să mă deschid către a primi și a oferi dragoste.”. Recită numele divin asociat lui Netzach.
 6. Plasează cristalul în bolul cu apă și concentrează-te asupra energiei curative și purificatoare a apei.
 7. Ține mâinile deasupra bolului cu apă și vizualizează cum toate energiile negative și blocajele din relațiile tale sunt dizolvate și curățate de apa curgătoare.
 8. În timp ce faci acest lucru, recită mantra lunară și pe cea venusiană de câte 28 de ori în parte.
 9. După ce simți că ai terminat, mulțumește Arhanghelilor pentru prezența lor și pentru ajutorul lor.
 10. Stinge lumânările, bea apa din bol și păstrează cristalul sau piatra semiprețioasă într-un loc special pentru a lucra sub forma unui talisman asupra relațiilor tale.

Acest ritual te poate ajuta să te eliberezi de energiile negative din relațiile tale și să îți încarci viața cu mai multă lumină.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top