Lecțiile ”Karmice” De Care Nu Ai Nevoie

LECȚII DE VIAȚĂ. DINCOLO DE NECESITATE.

Am spus-o și o mai spun. Omul este construit în așa fel încât să aibă nevoie de un sistem de credințe la care să adere, fie că este vorba de religie sau știință, omul are nevoie de ceva în care să creadă. ”Homo religiosus” este expresia dogmatică inerentă a minții umane.

Poate că ai impresia că ai nevoie de lecții pe calea ta spirituală și am fost persuadați să credem că viața este o ”școală” în care e necesar să îți faci temele, ei bine… lucurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât le face mintea noastră. Mintea noastră este creată în scopul rezolvării de probleme, însă felul în care o face, este mult prea limitat. Așa că pornește într-un demers determinist și crede că dacă rezolva A, ajunge în punctul B și rezolvând B, se poziționează în C.

Dacă A 🠮 atunci B 🠮 dacă B, atunci C

Ai impresia și tu, poate, că iluminarea este undeva într-un loc departe și cu siguranță într-un alt timp, evident, în viitor. Aceasta este gândirea în termenii timpului liniar, care corespunde frecvențelor Tonalului. Prin Tonal, înțelegem dimensiunea 3D, unde există Personalitatea ta, care are un corp, provine dintr-o familie și are o poveste după care se ghidează. Și dacă ți-as spune că iluminarea se petrece deja în prezent și că noi doar o descoperim, m-ai crede? Existp o dimensiune subtilă, cuantică, dacă vrei a realității, unde A și C se întrepătrund iar în realitatea noastră tridimensională, traducem asta prin din punctul A te poți deplasa direct în punctul C, prin intuiție și sincronicitate.

A 🠮 C

Exemplul cel mai concret sunt banii. Sunt mulți oameni care consideră că ”banii se fac prin muncă grea” și de aceea, își construiesc viața astfel încât să treacă prin experiențe rigide și dificile pentru a acumula bani. O persoană care trăiește în abundență, are o percepție complet diferită, iar pentru tipologia aceasta de persoane, banii pot veni din surse necunoscute, pur și simplu.

Dacă ți-as spune că te-ai atașat de niște identități limitate care își propovăduiesc profeții care se autoîndeplinesc, ai avea curajul să mă crezi?

O parte din tine știe deja că nu mai există nicio lecție de luat și tot acea parte se simte eliberată atunci când citește aceste rânduri. Totuși, Tonalul tău se opune și se exprimă ca o voce contradictorie pe fundal. Ce alegi să crezi? Libertatea sau dogmatismul?

Ai observat că spiritualitatea s-a transformat într-o religie personală? Un sistem de credințe, la fel de rigid ca cel religios, doar că de data aceasta vocea autorității vine dintr-un sistem de credințe bazat pe validarea a ceea ce agreezi tu.

În momentul în care îți spui ”Eu sunt un om rău!”, limitezi Eul tău și vibrezi pe o bandă de frecvență foarte joasă, pentru că te identifici cu acea parte restrictivă și micuță din tine. Dacă îți expandezi conștiința, experimentând Infinitul, atunci intri în contact cu Nagualul, cu realitatea obiectivă, nelimitată, impecabilă.

Există ”o rețetă” prin care poți deveni mai flexibil și mai deschis în raport cu această situație și ți-o voi transmite mai jos. Când vibrezi pe frecvențele Nagualului, experimentezi atemporalitatea și oscilezi pe benzi de frecvențe mai înalte, în funcție de cât de deschis ești pentru a trăi INIFINITUL.

Lucrez de aproape 15 ani cu oamenii, prin sesiuni private și traininguri în alchimie, hermetism, yoga, tao și neoșamanism și am sesizat atașamentul clienților mei față de lumea irezistibilă a măștilor. Aici sunt mereu lecții de luat? Nu ai observat deja asta? ”Lecțiile” sunt o călătorie nesfârșită în care vei fi prins ca într-o plasă de păianjen, doar că această capcană invizibilă este una a Sufletelor. Când scot omul cu care lucrez din povestea lui și îl susțin să înșeleagă că există mai mult decât povestea în care crede, că există libertate, dincolo de atașament și putere dincolo de robie, atunci parcă totul începe să prindă contur în viață lui. Oamenii trăiesc de pe o zi pe alta, puși într-o formă care nu are fond. Când fondul se conturează, apare libertatea întrucât forma devine flexibilă și maleabilă. FONDUL este INFINITATEA. Sinele nostru este multidimensional, iar o parte adâncă din noi este deja iluminată. Problema este că avem un corp cu o energie greoaie care se supune legilor fizicii și prinde mai greu din urmă aceste frecvențe. Practic, ceea ce facem este integrăm Iluminarea, nu să o realizăm.

CALEA INFINITULUI. METODĂ PRACTICĂ.

PRACTICĂ FORMALĂ.

  • Execută 3-7 minute de Respirație Primordială și pătrunde în Starea Primordială
  • Odată ce ai pătruns dincolo de perdeaua de gânduri, funcționezi dintr-o altă dimensiune, unde există o varietate de posibilități. Aici sunt prezente undele alfa, theta, gamma
  • Din această stare roste-ți: ”Sunt Suveran. Sunt Conștiința Infinită. Sunt Impecabil.”. Trăiește, simte ceea ce îți verbalizezi

”Sunt Suveran. Sunt Conștiința Infinită. Sunt Impecabil.”

PRACTICĂ INFORMALĂ. 

  • De acum înainte, oriunde ai merge, cu cine ai fi, din orice loc și tot ce vei spune, deschide-te să abordezi viața din această ipostază, nu limitat la ”eu sunt…”. Practic, ai o experiență în corp, dar în același timp explorează și posibilitățile de dincolo de experiență. În felul acesta, ai acces la cunoașterea de dincolo de Matrix.
Ce Părere Ai?
+1
20
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

1 thought on “Lecțiile ”Karmice” De Care Nu Ai Nevoie”

  1. Pingback: Luna Plina in Gemeni (8 Decembrie 2022) • Seal Of Power™

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top