Începe Ciclul 9 Feng Shui Odată Cu Anul 2024

În Feng Shui, anul 2024, anul Dragonului de Lemn semnifică și începutul unui nou ciclu numit ”Ciclul 9” sau Feng Shui Yun 9, cu puternic impact asupra existenței noastre iar spre finalul ciclului se vor încheia multe disensiuni și rezistențe pe care umanitatea le-a întâmpinat în istoria ei.

Personal, văd anul 2024 cu ridicând la suprafață rezistențe mari, provocări dar și multă putere eliberată prin depășirea lor.

Ciclul 8 (2004-2024). Perioada avansului tehnologic.

Aceast interval a vizat o creștere puternică din punct de vedere tehnologic dar și creșterea semnificativă a rețelelor sociale care au transformat comunicarea la nivel global.

Ciclul 9 (2024-2044). Inovații uluitoare și colapsul sistemelor sociale. 

Ne aflăm în pragul unei noi ere. Vom asista la prăbușirea întregului sistem: financiar, educațional, politic, social, religios. Următorii 20 de ani vor fi provocatori dar în același timp ne oferă posibilitatea ascendenței spirituale. Este ca și cum Cerurile se deschid să îi susțină pe cei care aspiră.

Știința va avansa în feluri în care nici măcar nu ne imaginăm în momentul actual. Femeile vor începe să dețină un rol din ce în ce mai important pe scena socială și energia lor va vindeca lumea.

Perioada 9 este caracterizată prin lipsa de predictibilitate ceea ce ne creză oportunitatea de a fi mai flexibili și adaptabili în raport cu schimbările foarte rapide care vor avea loc.

Cheie de acces la energia Ciclului 9: adaptează-te la evoluția rapidă și impredictibilă

Este provocator și intens să te schimbi, însă personalitatea este rigidă din cauza șabloanelor mentale care provin din experiențele tale. Nu poți rămâne un Gică-Contra dacă vrei să intri în fluxul energetic al Ciclului 9.

Perioada imediat următoare C9 este Ciclul 1 care se referă la renaștere și reconstrucție. Să asistăm la zorii unei lumi noi? A unui Paradis pe Pământ? Nu știu.. Dar ceea ce știu cu siguranță este că tu și eu suntem aici să aducem Raiul pe Pământ într-un demers activ, conștient, cu iubire, înțelepciune și putere.

 

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top