Iată Ce Calitate Ascunde Ziua În Care Te-ai Născut

Zilele săptămânii sunt de fapt zile onorifice pentru cele șapte planete primare care originează în sistemul clasic de magie. Cele șapte planete au deasemenea șapte patroni speciali. Unul dintre aceștia patronează ziua în care tu te-ai născut.

Să vedem care sunt mistere ascunse în spatele zilei tale de naștere:

 1. Luni/Lună/Artemis sau Diana
 2. Marți/Marte sau Ares
 3. Miercuri/ Mercur sau Hermes
 4. Joi/ Jupiter sau Zeus
 5. Vineri/Venus sau Afrodita
 6. Sâmbătă/Saturn sau Chronos
 7. Duminică/Soarele sau Apollo

Calitatea primară a fiecărei zeități corespunde și unei virtuți care caraterizează energia unei zile. Iată cum este modulată această virtute în funcție de fiecare zi în parte:

 • Luni: Misterul. Pentru a descoperi ceea ce este nevăzut, este necesar să lucrezi cu Visele, care sunt de fapt, lumea noastră percepută în oglinda inconștientului. Luna oferă și posibilitate de a dobândi abilități intuitive și de clarviziune.
 • Marți: Forța. Cheia descătușării Forței este prin lucrul activ cu corpul și acțiunea. Cei născuți marțea sunt născuți sub semnul războiului. Marte îndeamnă la asumare, strategie și mai ales acțiune conștientă. Abilitățile lăuntrice ale celor născuți Marțea includ puterea de a curăța, de a exorciza și de a se lupta cu forțele potrivnice.
 • Miercuri: Mentalul. Cei născuți Miercurea au puteri magice bazate pe utilizarea mentalului: vizualizare și imaginație creatoare. Deasemenea, Mercur oferă acces la informație și cunoaștere.
 • Joi: Expansiune. Sub Jupiter apare imboldul expansiunii, creșterii. Cheia descătușării forțelor expansioniste care permit evoluția ta spirituală dar și în plan material sunt optimismul și norocul pe care Universul ți l-a îngăduit.
 • Vineri: Frumusețe. Dacă te-ai născut Vinerea, atunci este posibil să ai această înclinație spre Frumos, în sensul artistic. Aceste persoana au capacitatea de a ”înfrumuseța” totul în jurul lor.
 • Sâmbătă: Formă. Cu ajutorul lui Saturn învățăm cum să gestionăm dimensiunea materială în care trăim. Disciplina, perseverența, consecvența, învingerea programelor de procrastinare sunt calități ale persoanelor născute Sâmbăta. 
 • Duminică: Bogăție. Cel născut în Ziua Soarelui (Duminică) are predispoziție spre bogăție, prosperitate, abundență, energie din plin, prietenii, respect și bani sau posesiuni materiale.

ATENȚIE! Acestea sunt niște preponderențe energetice care țin seama de ziua nașterii, asta nu înseamnă că sunt general-valabile sau infailibile, sunt doar niște semințe care se pot dezolvta sau nu, de aceea trebuiesc tratate ca atare.

 

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top