Respiratie Holotropica
 
Pe parcursul programului vei experimenta si o sesiune de 3 ore de respiratie terapeutica care va produce schimbari produnde, la nivel celular pregatindu-te pentru eliberarari si incarcaturi emotionale pe care le porti de multa vreme cu tine.
 
Daca porti cu tine suferinte, dureri, tipare grele de constiinta sau daca simti ca nimic in viata ta nu se leaga, drumurile iti sunt inchise sau poate viata ta inca nu are un sens si mai ales daca esti pregatit sa faci schimbari radicale in orice plan al vietii tale atunci acest workshop este pentru tine.
 
 Heptagrama Terapeutica
 
 
Un concept creat de Adrian C. BAJENARU (facilitatorul tau) special conceput pentru o limita de 7 persoane alese cu finete in scopul terapeutic. Cei 7 piloni ai Heptagramei se sutin reciproc in scop terapeutic si evolutiv.
Reprezinta o constelatie terapeutica cu 7 raze de actiune care corespund celor 7 arii generale ale vietii noastre. Persoanele se vor aseza intuitiv in locul care ii corespunde si vor experimenta o stare profunda de transa in care vor rezolva/descatusa diferite layere ale acelei arii dintre care enumeram:
1. Siddhis/fortele latente ae sinelui x Vindecare emotionala
2. Pasiunea x placerea sexuala
3. Inteligenta x Deschiderea drumurilor
4. Crestere x Optimism
5. Iubire x Frumusete
6. Rabdare x Prezentul etern
7. Vitalitate x toate de mai jos
Asezarea in heptagrama presupune mai intai o meditatie ghidata care te ajuta sa te asezi fix in zona care te va ajuta cel mai mult.
 
⭐⭐⭐⭐⭐
“Din pricina practicii respirației holotropice mi-am spus eu mie pentru prima data “te iubesc”, m-am apreciat mai mult și judecat mai puțin, este o senzație pe care cred ca nu o poți primi de la altcineva mai intens decât de la tine însuți. Trebuie să-l cunoști de Adi pentru a realiza ce energie emana și cate cunoștințe are de oferit, iti multumesc! Recunoștință.”. – Olivia
 
⭐⭐⭐⭐⭐
“Răsfățată spiritual, protejată, puternică, eliberată, veselă, recunoscătoare, norocoasă. Așa m-am simțit la foarte scurt timp după sosire ❤️. Adi, ești un univers de energie bună, vindecătoare. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Raza Ingrid.” – Ingrid
 
⭐⭐⭐⭐⭐
“Am eliberat ce somatizasem.Disciplina, intelepciunea, perseverenta, profesionalismul cu care Adrian a fost alaturi de grup m-a ajutat in aceasta calatorie interiora pe care o recomand oricui sa o experimenteze alaturi de Adrian!Recunostinta.” – Larisa
 
𝐋𝐎𝐂𝐀𝐓𝐈𝐀: centrala/va fi comunicata in urma inscrierii
𝐒𝐂𝐇𝐈𝐌𝐁 𝐃𝐄 𝐄𝐍𝐄𝐑𝐆𝐈𝐄: 280 RON
● Locurile sunt 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞: doar 7 locuri disponibile (locurile aferente heptagramei)
● Confirmarea inscrierii se face prin achitarea a 50% din suma totala adica 140 RON
● Sesiunea dureaza cca. 3 ore
*este importanta pregatirea prealabila prin abtinerea de la masa cu cca. 2 ore inainte.

Zona intalnirii

REZERVA LOCUL

RON140 / avans 50%
  • Suma nerambursabila
  • Locurile sunt contorizate automat

In urma inscrierii esti rugat sa trimiti un email de confirmare la sealofpower@gmail.com

close

Intra in Cercul nostru

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.