Frecvente Sonore Rife De Vindecare

Lista De Tonuri Rife Pentru Varii Necesitati

“Masina Rife” produce frecvente electromagnetice joase similare undelor radio care au un impact pozitiv asupra optmizarii sanatatii umane pe diferite niveluri. Practic, fiecare organ, fiecare emotie, corespunde unei frecvente sonore masurate in Hz.

Prin ascultarea cu ajutorul castilor (este mai benefic) sau pur si simplu cu ajutorul unor boxe care sa emita un sunet de calitate, aceste frecvente ajuta enorm calmarea starilor de anxietate, dizolvarea undelor joase de constiinta. Sunt deasemenea un adjuvant excelent in practica meditativa si de antrenament al visarii lucide.

Royal Raymond Rife a facut publica aceasta descoperire in anii ’20 insa pana acum nu au aparut cercetari care sa confirme pe deplin forta terapeutica a acestor tonuri. Cu toate acestea, raman valabile experientele noastre personale care sunt incontestabile!

Pentru a intelege universul trebuie sa gândești in termeni de vibrație si frecventa

Nicola Tesla
Inovator

Experienta Personala

Am adoptat aceste frecvente inca de la inceputurile mele in ale meditatiei si le utilizam pe fundal pentru a-mi spori abilitatile perceptive si de interioriare. Cu timpul, am observat ca au o actiune fascinanta de a calma insomniile si de aceea le-am utilizat inclusiv in practicile mele de proiectie astrala.

Imi aduc aminte ca dupa ce am inceput facultatea, le-am tot recomandat colegilor si prietenilor mei care sufereau de anxietate, stress, oboseala cronica etc. Unul dintre acestia era un baiat tanar, supraponderal pe care il cunosteam inca din scoala generala. Era un tip extrem de inteligent, genial as spune, dar care avusese o experienta traumatizanta cu tatal sau care nu si-a respectat niciodata responsabilitatea paterna sau in materie de sot. Asa ca alesese sa fuga de caminul conjugal pe cand inca era micut. Din cauza saraciei si lipsurilor, el a dezvoltat o frustrare puternica si o reticenta cu privire la ideea de saracie si suferinta. Asa ca primul pas dupa absolvirea liceului a fost inceapa sa dezvolte afaceri care sa produca foarte multi bani. Cand l-am reintalnit, pe la 25 de ani, nu isi temrinase studiile superioare dar era deja milionar. Cu toate acestea, averea acumulata atat de devreme nu era construita in acceptare si siguranta emotionala, ci in baza aversiunii fata de saracie.

Cu alte cuvinte, BOGAT MATERIAL NU INSEAMNA IN MOD AUTOMAT SI FERICIT. Suferea in interior destul de mult si isi petrecea o mare parte din timp cheltuind bani in cazinouri. Bogatia adevarata este o comoara care nu piere niciodata, insa da, sunt de acord ca daca ai bani in buzunar, te simti mai in siguranta, iar abundenta financiara reprezinta un palier important al existentei noastre. I-am spus ca il apreciez pentru ceea ce reusise sa faca si chiar mi-a cerut ajutorul pentru a dizolva acele rezistente pe care le resimtea inca din copilarie. Asa ca i-am sugerat o serie de sesiuni de terapie energetica. Una dintre recomandarile mele a fost sa testeze frecventele Rife. Zis si facut. Era foarte deschis si curajos la aceasta perspectiva. I-am dat frecventele astazi si i-am cerit sa le asculte pentru a-i imbunatati somnul. Mi-a marturisit ca a dormit in noaptea aceea mai bine decat a dormit vreodata in viata lui. Asta mi-a intarit si mai mult increderea in aceste tonuri pe care le-am adaugat aici GRAUIT pentru voi, asa cum le-am primit si eu. Iti sugerez sa salvezi acest link si sa il deschizi ori de cate ori ai nevoie! 

Poti asculta aceste tonuri daca:

  • doresti sa evoluezi spiritual (in timp ce asculti muzica)
  • ai anumite probleme de sanatate somato-emotionala si doresti sa le ameliorezi
  • esti terapeuti/profesor yoga si doresti sa ajuti oamenii de langa tine
  • poate fi un extraordinar playlist pentru profesorii de yoga care isi doresc sa diversifice muzica de de fundal in timpul claselor
  • intentionezi sa explorezi stari modificare de constiinta in timpul meditatiei
  • autohipnoza
  • vindecari in alfa si theta
  • intentionezi sa practici proiectiile astrale

Asculta aceste tonuri cu deschidere, incredere si lasa-le sa lucreze in aura ta, in corpul tau somatic, energetic, spiritual.

Prin Respiratia Primordiala

Imunitate Naturala Si Extaz

Traim intr-o lume in care virusii, bacteriile si microbii reprezinta mai mult ca niciodata o amenintare la sanatatea noastra. Practicile spirituale de respiratie te ajuta sa iti intaresti imunitatea si sa iti mentii o stare extatica zi de zi.

CITESTE CARTEA

1 thought on “Frecvente Sonore Rife De Vindecare”

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top
%d bloggers like this: