Fă Diferența Dintre Intuiție Și Impuls Prin Magia Geometriei Sacre

Pe cât de frumos este să predai artele interne pe atât este de provocator. Toți marii inițiați și boddhisattva făceau uz de simboluri, metafore și povestiri cu tâlc. Adesea, la cursuri studenții mei au venit înspre mine cu dilema:

  • ”De unde știu că este intuiția?”

O întrebare foarte bună la care vom răspune astăzi prin intermediul a două simboluri: Cercul și Spirala.

  • Bucla/Personalitatea. Tiparele tind să revină iar acțiunile tale sunt repetitive, consumă energie și apar în acord cu un ciclu confortabil pentru mental.
  • Spirala/Sufletul vorbeste prin intuiție, imboldul acțiunilor sattvice prin care suntem chemați spre lumină, spre evoluție și creștere permanentă și graduală.

Cercul are o structură închisă și se autocompletează la nesfârșit. În interiorul tiparului nu există niciun fel de lipsă atâta vreme cât este satisfăcut. Pentru că cercul nu are început și sfârșit, el tinde spre autosatisfacție permanentă.

Spirala desemnează evoluția spirituală, respectând inclusiv forma catenelor de ADN care se unduiesc pe această coloană a infinitului, evoluând continuu.

Pentru a implementa în subconștientul tău diferența dintre personalitate și sine, este necesar să meditezi asupra acestor simboluri care comunică cu lumea noastră internă.

  1. Când meditezi asupra Cercului, vizualizează și conștientizează tiparele tale repetitive, tu ori de câte ori rămâi blocat în buclă.
  2. Când meditezi în jurul Spiralei, la fel, conștientizează ce înseamnă ascendența spirituală, sănătatea care urmează ieșirii din confortul zilnic.

Te aștept la evenimentele noastre de anul acesta! Academia Seal Of Power, și-a deschis porțile pentru noi absolvenți.

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top