Energia Kundalini: Ce Este Si Cum Se Poate Accesa

O emisiune pe care nu ai voie sa o treci cu vederea! Tot ce trebuie sa stii despre energia Kundalini! Ce este? Cum te poate ajuta? Cum iti dai seama ca s-a trezit? Toate raspunsurile aici…

 

2 thoughts on “Energia Kundalini: Ce Este Si Cum Se Poate Accesa”

  1. Buna seara ! Din cate am inteles din tot ce am citit ,, calea spre iluminare,, trebuie sa ocolesca entitatile ( arhanhelii de ex) Vad ca mai folositi tehnici ( ex sigiliile arhanghelilor) ce sunt legate de ele. Ma puteti lamurii oleak?

    1. Buna seara! Aveti dreptate daca ar trebui sa vorbim din perspectiva nondualista, insa nici pe aceasta cale nu sunt excluse entitatile. Daca ne uitam la buddhism, de exemplu, desi Buddha nu nu admitea venerarea zeilor, in Tibet se intampla asta astazi si totusi se ajunge la iluminare. Daca ne uitam la viata lui, acesta a atins eliberarea spirituala prin veneratia zeitei Kali. Cateodata, de multe ori, dealtfel, pentru a ajunge cu adevarat in interior etse necesar sa acordam atentie si unor repere importante externe.

      In acelasi timp, putem sa privim zeitatile nu ca entitati propriu-zise, arhanghelii la fel, ci ca stari de constiinta extinsa, realitati traitoare care ne fac sa intelegem punctul de evolutie in care ne aflam sau ne ofera o poarta spre transcendent.

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top
%d bloggers like this: