Elucidarea Misterelor din 9/11. Data care a schimbat totul

Data de 9/11/2001 a fost o data portal prin care lumea a fost reorientata spre un alt mers. Doresc sa analizez interpretarea unor elemente esoterice pe care le regasim in simbolismul ocult al acestui moment crucial pentru umanitate.

La acel moment oamenii nu aveau sa stie, ca de fapt lumea lor avea sa schimbe odata pentru totdeauna. Pentru initiati, simbolismul atacului asupra turnurilor Gemene (World Trade Center) nu a fost un simplu atac terorist, ci un soi de ritual menit sa induca subconstientului colectiv ideea de mutatie de la un punct la la un altul B. Fara sa patrund atat de mult in teoria conspiratiei, ce este cert, am observat cateva simboluri pe care nu le poti ignora daca esti tarotist pasionat: arcana XII in primul rand, cartea “Spanzuratului“, care ne aduce in prim plan sacrificiul si predarea, a lasa in urma. Dar de ce tocmai Spanzuratul? Pentru ca vizual, am fost cu totii impactati de imaginile cutremuratoare dealtfel ale persoanelor care sareau de la inaltimile uluitoare ale turnurilor.

Tot Spanzuratul semnifica si reprogramarea ideologica. Ideile, convingerile si valorile oamenilor aveau sa fie modelate si reorientate la nivel mondial.

La ora 9:41AM, un fotograf de la Associated Press face cateva fotografii socante (v. mai jos) care se aseamana in mod izbitor cu arcana XII a tarotului. Se pare ca ar fi fost 200 de persoane care ar fi sarit de la etajele superioare din disperare, panica, frica si de ce nu… speranta ultimului moment. Sacrificiul este sursa unui nou in inceput, iar acest inceput a insemnat o serie de noi initiative guvernamentale care rapid s-au extins la nivel mondial. Conflicte extinse in Orientul Mijlociu. Extinderea unor atributii exercitate de state asupra cetatenilor, ca de exemplu programul Big Brother, mass-surveillance, amplificarea programelor de securitate in aeroporturi etc. Toate acestea pentru securitatea si binele, declarattiv cel putin al cetatenilor. Acest fenomen s-a extins pana acum doi ani cand la aparitia noului coronavirus, “atacurile teroriste” s-au estompat ca si cand nu ar fi existat niciodata, permitand trecerea la urmatorul nivel al globalizarii.

Un alt simbol al caderii Turnurilor Gemene este relevat prin Arcana XVI, care se numeste chiar Turnul. Aici avem doua personaje aflate in cadere libera dintr-o cladire care reprezinta Turnul Babel. In vechime, se spune ca oamenii au ajuns la un anumit grad de ascensiune dar odata cu confortul, a venit si decaderea morala a indivizilor care nu isi urmau cautarile spirituale, ci mai degraba egotice, dorind sa fie ajunga la Dumnezeu. Caderea din Turn a fost simbolica, prin “incurcarea limbilor”, oamenii nu au mai reusit sa se inteleaga intre ei si din acest motiv nu au reusit sa finalizeze constructia. Aici avem de-a face cu o metafora. Cand spunem “babilonie”, ne referim la incurcatura, amestecatura, iar New Yorkul este candidatul perfect prin aglomerarea de diferite nationalitati, culturi si valori care nu putem sa spunem ca sunt cu adevarat omogene si pline de compasiune reciproca.

REZERVA LOCUL! Curs de initiere in Psihomagie si Tarot, modul 1

Cartea “Turnul” inseamna despartire, separatie, finalitate, incheiere de cicluri dar si iluminare spirituala brusca, neasteptata. Ferestrele Turnului semnifica planurile psihice, constient, subconstient si inconstient care sunt luminate de fulger. Deasemenea, ce ne transmite, este faptul ca pentru a reconstrui lumea, este necesara dizolvarea celei anterioare. Principiul alchimic aplicat si la nivel social “Solve et Coagula“.

O un alt mister dezvaluit este revelat noua prin cei doi stalpi, Jachin si Boaz, stalpi kabalisti ai templului (Justitie si Mila). Templul este de fapt lumea care se sprijina pe doi stalpi in aceasta situatie particulara, Turnurile Gemene. Mie imi este foarte usor sa descopar misterele simbolice pentru ca am fost inca de mic atras in special de lumea subconstientului, viselor si imaginilor, de aceea, Dumnezeu mi-a oferit acest dar de a vedea ceea ce nu se vede.

Luand in considerare numerologia zilei de 11 (1+1=2) putem constata si aparitia in peisaj a Marii Preotese care sta pozitionata intre cei doi piloni solomonari si parca ne spune “Lucrurile ce vor veni vor fi neasteptate! Inca nu s-au intamplat, dar sunt pe cale sa se intample!”.

Pe de alta parte, numerologia zilei 9.11.2001 este 5, Marele Preot, contrapartea Marii Preotese, care simbolizeaza de fapt scopul secret al acestui eveniment: SUBCONSTIENTUL COLECTIV. Inocularea generala prin psihosugestie, frica, teama, spaima a unor scopuri care tine de o agenda mult, mult mai ampla. Marele Preot sta in fata publicului care parca hipnotizat, privind la televizor se conformeaza unor noi reguli.

Sa nu uitam ca si Arsenie Boca, prin picturile sale profetice de la Draganescu, pe care am avut ocazia sa le vad personal, ne arata (discutabil) exact acelasi lucru.

Evident ca s-ar putea adauga mai multe referitor la acest subiect pe care caut sa il interpretez cu o atitudine pertinenta si obiectiva fara a da curs unor teorii suspicioase.

Sunt curios care este perspectiva ta si ce ai de adaugat la cele scrise de mine aici?

Ce Părere Ai?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top