De Ce Este Atât De Special Moldavitul?

DE CE MAGIA CU MOLDAVIT?

Fiecare ”tehnică” pe care o folosesc în manifestare, vindecare, magie sau dezvoltarea abilităților cognitive este ușor neconvențională. Dacă în primii mei ani de inițiere am intrat în contact cu o varietate de metode precum Reiki, Palma budistă tibetană, Theta healing, Radiestezie și lista poate continua mult și bine, am început să îmi dezvolt propriile mele căi de lucru.

Unul din punctele de bifat în misiunea mea personală este să aduc libertatea conștiinței în manifestarea spirituală. Pentru că spiritualitatea tinde spre dogmatism și prea multă strictețe, eu am venit să scot oamenii din tiparele lor obișnuite și să le ofer și mai multă libertate de exprimare.

Într-un noian de tehnici de cristaloterapie prezentate într-un mod diferit de fiecare, lucrarea ”Magia cu moldavit” vine să popularizeze fascinanta putere a unei pietre de proveninență extraterestră. Cristalele sunt ADN-ul Terrei și conțin informații datate din erele geologice de multă vreme apuse. Totuși, Moldavitul, nu este un cristal! Este o tectită, adică o formațiune apărută în urma coliziunii dintre un meteorit (extraterestru) și sol. Energia degajată la locul impactului a fost atât de mare încât prin topirea obiectului stelar și a solului a luat naștere și tectita noastră. Putem să afirmăm că moldavitul este născut prin contopirea cerului cu Pământul, asemeni lui Christos. Nu degeaba să spune că Sfântul Graal ar fi abut încrustate pietre de moldavit pe suprafața acestuia.

Tocmai pentru ca este o piatră cu o amprentă interstelară, are și o vibrație neobișnuită și o acțiune puternică asupra celui care o poartă. Dacă ai parte în general de sincornicități, când porți moldavitul cu tine, ai parte de și mai multe. Intuiția se ascute considerabil iar manifestarea devine mai ușoară ca niciodată.

MOLDAVITUL SI CHAKRA ”STEAUA SUFLETULUI”

Deasemenea, moldavitul impactează ca frecvențe Soarele nostru personal, adică ”Chakra Steaua Sufletului”, care se află la cca. 13-16cm deasupra creștetului. Acest centru este foarte special pentru că îți răspunde la întrebarea ”De ce m-am încarnat în trup”. Poarta Intergalactică prin care Sufletul tău a venit să experimenteze viața în corp, se află în conexiune cu Chakra Steaua Sufletului. Este și cheia ascunsă a iluminării spirituale. În cartea ”Magia cu moldavit” vei afla cum poți activa acest centru cu ajutorul moldavitului alături de o mantră foarte specială.

CITEȘTE CARTEA ”MAGIA CU MOLDAVIT” ȘI DĂ UN BOOST MANIFESTĂRII

Ce Părere Ai?
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Da mai departe!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top