Cum Să Transmuți O Emoție Blocată

Cum să eliberezi un atașament? Știi foarte bine cum, doar că nu îți mai aduci aminte! Când erai copil, totul se petrecea natural în corpul tău emoțional, însă cu timpul, ai fost condiționat să te ascunzi și să reprimi ceea ce simți.

Detașarea nu este ignoranță, ci este o abilitate foarte importantă pe care oamenii și-o pot însuși cu antrenamentul emoțional potrivit. Datașarea este un fenomen absolut natural care are legătură cu imperamența realității. Schimbarea este o constantă care nu poate fi ignorată sau negată. Tu de acum nu mai ești cel de acum 1 an și nici cel de ieri, de aceea detașarea înseamnă realinierea sănătoasă la cursul natural al lucrurilor.

O mare eroare, contraindicată dealtfel, este aceea de a te lupta cu ceea ce simți și de a încerca să elimini rezistențele tale cu forța. Odată ce implici forța, împuternicești trauma și blochezi și mai tare canalul energetic în care emoția este stocată.

Tendința unei emoții blocate este de a se elibera, de a se maturiza și evolua. Este a și cum o conductă de apă este înfundată iar apa, energia în cazul nostru, împinge cu presiune materialul blocant spre suprafață. Există 3 pași clari prin care putem să eliberăm o emoție care stagnează:

  1. Conștientizarea: este necesar să numesc ceea ce simt și să iau la cunoștință situația cu care mă confrunt;
  2. Acceptarea: odată ce cunoști emoția este necesar să o accepți așa cum este ea fără a o judeca în niciun fel;
  3. Predarea: după momentul acceptării, apare necesitatea de a te preda și a renunța la orice împotrivire și astfel dai voie energiei emoționale să se elibereze de una singură.

Pe scurt, C.A.P. (Conștientizare — Acceptare — Predare) este un proces care decurge absolut natural. Odată ce mintea rațională este implicată, vom împiedica și vom prelungi drumul la nesfârșit.

 

 

 

1 thought on “Cum Să Transmuți O Emoție Blocată”

  1. Pentru a obtine mai multe informatii despre acest proces si pentru a-ti transforma complet viata, iti recomand programul meu de mentoring “De la Victima la Suveran”, care iti va oferi toate instrumentele de care ai nevoie. De asemenea, poti citi si cartea mea “Respiratia Primordiala, Imunitate si Extaz”, unde vei descoperi puterea transformarii minte/corp/spirit.

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top