Cum Să Rămâi Tânăr Și … Fericit! Răspunsuri Ascunse În Scripturi

Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, cum ți-a poruncit Domnul Dumnezeul tău, ca să ai zile multe și să fii fericit în țara pe care ți-o dă Domnul Dumnezeul tău. (Deut. 5:16)
 
 

Revin mereu și mereu la textele sacre și găsesc sensuri din ce în ce mai profunde. Rândurile scrise în textele sacre posedă mai multe rânduri de criptare. Au un înțeles exoteric, care se referă la aspecte formale ale vieții dar și unul gnostic, simbolic.

 
Referitor la îndemnul de a ne respecta părinții, Deuteronomul ne arată și efectul cuantic al unei atitudini naturale la urma urmei: prelungirea vieții și fericirea în locul natal.
 

Când ne respectăm rădăcinile, ne onorăm strămoșii care trăiesc și astăzi în ADN-ul nostru. Această atitudine de smerenie și onoare pe care o aducem celor care ne-au stat înainte până la primul bărbat, Adam și prima femeie, Eva, acționează precum un balsam pentru genele noastre.

 

Locul natal are legătură deasemenea și cu sentimentul de acasă și cu senzația de căldură și de primire de la mama pe care am simțit-o la prima îmbrățișare de după naștere.

 

Adesea, Viața, ne pune față în față cu persoane sau evenimente care ne ajută să ne expandăm definiția despre iubire astfel încât să rezoneze cât mai mult cu cea universală. 

De aceea, adesea, nu mereu, părinții noștri sunt cei care ne-au făcut rău în viețile anterioare, ne-au asuprit sau dezonorat. De aceea relațiile cu ei pot fi uneori foarte tensionate fără a avea nicio justificare rațională.

 
Cum poți să iubești ceea ce credeai că nu poți să iubești? Iată! Viețile de după vieți aranjează totul într-un timp absolut perfect, după o armonie precisă.

 

Când transcenzi suferința și identitatea, descoperi iubirea ca principiu universal. Atunci, corpul tău se reîmprospătează iar antecesorii tăi se bucură și surâd. Razele zâmbetului lor răsare din măduva osoasă și hrănește cu lumină întregul tău sistem psiho-somatic. Gândește-te că tu ești succesul tuturor generațiilor și cununa lor. 

 

Ești privilegiat să faci munca pe care ei nu au avut ocazia și posibilitatea să facă. Să urci pe Scara lui Iacob până la Dumnezeu, să lucrez cu tine, să vindeci toate acele răni ancestrale pentru tine, pentru ei și pentru urmașii tăi deopotrivă.

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top