Conversații Cu Îngerul Meu Gardian, Elyōn: Practicile Sincerității

Eu: Mi-ai spus că ”a fi sinceri” este cel mai dificil lucru pentru noi oamenii! De ce?
Elyōn: Pentru că aveți rana orbirii și nu puteți vedea adevărul care este chiar înaintea voastră în felul în care se arată în context.

Eu: … și cum putem rezolva asta?
Elyōn: Aveți nevoie de ritualurile sincerității ca să săpați până dați de capul struțului ca să îl scoateți de acolo!

Eu: Ce vrei să insinuezi?
Elyōn: Că oamenii practică tactica sfioasă a struțului. Ei, preferențial și nesiliți de nimeni își îngroapă capul în nisip ca să se protejeze de realitate care nu că este dură… Nu! Este diferită de felul în care cred că ar trebui să fie! Atunci… apare acest sentiment al refugiului în genunea iluziei.

Eu: Și ce înseamnă asta?
Elyōn: Aveți nevoie de aceste ritualuri ale sincerității! Sunt mai importante decât credeți! Primul ritual al sincerității constă în ascultarea Câmpului. Câmpul îți va cere ce să faci și îți va arăta și cum. Câmpul nu te minte. Tu faci parte din Câmp și toată dinamica energiilor, adică protocoalele ei unice vor avea o rezoluție specială care te va impulsiona către acțiune pură.

Eu: Și cum poți urma această acțiune pură?
Elyōn: Ia-ți timp să asculți Câmpul. Timpul necesită spațiu. Dar nu orice fel de spațiu, ci spațiul acela care se ia între două activități. Nu sări de la un lucru la altul inconștient, nu te trezi niciodată fără a-ți lăsa spațiul necesar pentru a te ajusta la realitate cât mai autentic.

Dacă ai terminat de mâncat, nu te grăbi să o iei la pas pentru că așa ți-a recomandat ție medicul în reclama de la TV, ci așteaptă câteva momente și vei simți, vei vedea foarte clar ceea ce trebuie să faci. Fiecare acțiune este unică pentru că protocoalele ei sunt unice și imposibil de reprodus. Primul efect pe care îl vei simți după două zile este acela al recunoștinței și îți spun și de ce… vă mințiți foarte mult și nu vă trăiți viața cu curaj. Voi căutați ”fericire”, această nălucă pe care de-abia o prinzi de picior și fuge…. Aici se deschide perspectiva cele de-a doua nuanțe. Există un soi de reorganizare energo-informațională care se petrece în Conștiința ta individuală atunci când te retragi în interior și asculți.

Eu: A doua nuanță, al doilea ritual..
Elyōn: … Da, intenția. O viață trăită cu intenție este o viață cu adevărat plină de bucurie și împlinire. Intenția nu ține de urmărirea unei idei abstracte precum fericirea, ci despre a asculta cu onestitate rezoluția protocoalelor de energie ala Câmpului care interacționează cu Corpul Luminos.

Eu: Formidabil! Sunt uimit de claritatea pe care o aduci! Recapitulând, sunt două ritualuri pe care le propui: primu, ascultarea Câmpului și al doilea, a da curs Intenției.
Elyōn: O viață sinceră este bucuria sufletului. Sinceritatea este lucrul direct cu conștiința fără perdele. Orice intenție, cât de minusculă ar fi, dacă provine dintr-un spațiu al sincerității, este un decret universal. Lumea de mâine, Noul Pământ este al oamenilor sinceri, nu al acelora care cred că degetul lor este îndeajuns de mare încât să se ascundă după el.

Te aștept la o sesiune de Dezlegări. Ce se întâmplă? Desfacem contractele de suflet în care ai agreat cu sau fără acordul tău să experimentezi situații sau obieciuri care îți produc suferință! Click pe imaginea de mai jos!

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top