Conversații Cu Îngerul Meu Gardian, Elyōn: Cum Putem Atinge Bunăstarea Materială Fără Să Ne Pierdem Pacea Minții?

Conversații prin channeling despre bunăstarea materială, pacea mentală și echilibrul dintre acestea. În această sesiune, Elyōn ne arată o metodă foarte puternică pentru update-ul conștiinței, Contemplația.


Eu: Există un astfel de echilibru?
Elyōn: Aș începe prin a spune că nu este nicio diferență. Ambele vin din aceeași Conștiință?

Eu: Atunci de sunt atât de greu de întâlnit?
Elyōn: Voi le separați ca să le puteți uni pentru că aveți această impresie adânc implantată că doar din haos se naște ordine. Haosul în sine este o parte din armonia divină la o scală macrocosmică.

Eu: Și totuși cum poți fi prosper fără a te pierde pe tine?
Elyōn: Începe prin a nu mai considera că dacă ai una nu mai al alta. Totul pornește de la nivelul Conștiinței. Nu pot să îți dau o rețetă, dar pot să te susțin să alchimizezi această discordanță prin contemplație.

Eu: Prin contemplație?
Elyōn: Sigur! Prin contemplație se reorganizează lumea din interiorul tău. Adu-ți aminte întotdeauna că lumea se schimbă în mintea ta. În realitate, lumea întreagă s-a născut în tine, nu tu în ea.

Eu: Și ce se întâmplă mai exact?
Elyōn: Dacă partitura unui artist nu este completă, întregul său cântec va fi o catastrofă. Când contemplăm, medităm activ și ne reîntregim cărămizile lipsă ori așezate strâmb în tencuiala Templului.

Eu:  Folosești des metafora Templului când faci referire la om.
Elyōn: Pentru că acesta este sensul tuturor religiilor, construirea Templului interior și aprinderea Flăcărilor Celeste în interiorul său. Ceea ce voi înțelegeți prin Kundalini este doar pelerinajul intern al Sinelui în incinta locașurilor sfinte care sunt Chakrele.

Eu: Ce sunt banii?
Elyōn: Unități care reprezintă legea imuabilă a schimbului, a reciprocității. Și banii reprezintă o formă grosieră de exprimare a iubirii, dacă vrei.

Eu: Asta este greu de acceptat…
Elyōn: Este greu de acceptat pentru o minte care nu înțelege că totul vine din Conștiință, din Ein Soph, din Infinitate, din Iubirea lui Dumnezeu și că nu există nicio diferență în acel plan între bani sau orice alt concept.

Eu: Cum te poți alinia la frecvența lor?
Elyōn: De ce te mulțumești cu ajustarea ta la o frecvență atât de specifică? De ce nu te branșezi la canalul infinit al iubirii divine?

Eu: Crezi că iubirea îți poate aduce mai mulți bani?
Elyōn: Crezi că banii îți pot aduce mai multă iubire?

Eu: Nu pot să știu cu adevărat răspunsul!
Elyōn: De ce ai avea nevoie de mai mulți bani când ai toată iubirea din lume? Oare nu totul pornește din iubirea divină? Îți amintești?

Eu: Dar există oameni care nu sunt atât de iubitori, dar au foarte mulți bani…
Elyōn: … Iubirea nu poate fi cântărită în bani, ci în satisfacție, în mulțumire. Mulțumirea atrage și mai multă mulțumire. Bucuria și mai multă bucurie. La fel și cu banii, nu poți face bani din goliciune, ci din siguranța că Dumnezeu veghează întreaga creație într-atât de eficient încât a devenit o parte din ea. Este oare Dumnezeu sărac? Este oare Dumnezeu gol sau înfometat? Însetat? Bolnav? Dacă poți descoperi această stare, toate bogățiile lumii se vor revărsa necontenit asupra vieții tale.

Eu: În ce sens ”Dumnezeu a devenit o parte din Creație”?
Elyōn: În același fel în care tatăl tău biologic a devenit omul care ești tu astăzi.

 

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top