Conversații Cu Elyōn, Gardianul Meu Angelic: Entități Inteligente

Eu: De ce a trebuit să obțin această cunoaștere căutând în locuri aproape inaccesibile, în Tibet, Nepal, în regiunile muntoase ale Himalayey, în India, în Thailanda, Myanmar….
Elyōn: Pentru că ți-a fost teamă să te privești în oglindă!

Eu: De ce spui asta?
Elyōn: Pentru că oamenilor le este teamă să aibă încredere în omul din oglindă fără a se îndrăgosti de el. Dorința de a simți iubirea lui Dumnezeu este introiectată în sine și ținută captivă acolo.

Eu: Dar totuși, de ce în Orient s-au păstrat tehnici milenare și în Europa, care a fost sursa înțelepciunii nu s-a păstrat absolut nimic… nimeni nu cunoaște cu adevărat felul în care funcționau școlile de mistere din antichitate.
Elyōn: Aceste ființe inteligente de care îți tot vorbesc v-au privat de adevărata cunoaștere și doar au filtrat-o astfel încât să le servească intereselor lor. Ei conclucrează cu oameni care de multe ori sunt cei care vă reprezintă pe voi în politică, medicină sau în sistemul bancar-financiar. Pe unii dintre el nu îi veți cunoaște niciodată și nici nu ar trebui pentru că lumea lor se prăbușește chiar acum. Minciuna nu mai poate obstrucționa Ființa Suverană să vadă Adevărul și Lumina.

Această lucrare a lor, acest plan de preluare a puterii ființei umane care este în esență, divină, se petrece de milenii. Când au hotărât că Europa trebuie să cadă în beznă, au luat decizia de a strânge toate manuscrisele în Biblioteca din Alexandria pe care tot ei au incendiat-o apoi… de mai multe ori… nu înainte de a sustrage toate acele opere alchimice, cărți scrise prin insuflare divină, secrete ale nemuririi, hărți pierdute și mai ales.. adevărata voastră istorie care a fost rescrisă între timp! O mare parte dintre aceste lucrări sunt păstrate în Arhivele Vaticanului, o altă parte este depozitată în alte locașuri de pe Pământ, în subteran.

Toate căile spirituale au fost influențate de aceste entități care au periclitat adevărul astfel încât să favorizeze împlinirii scopurilor lor.

Eu: Cum ne pot influența aceste ființei?
Elyōn: Ele sunt interesate de liberul vostru arbitru și de manipularea lui.

Eu: Adică de a ne face un rău indirect?
Elyōn: Fiind vorba de niște ființe care sunt dotate cu o înțelepciune milenară, ele vin din colțuri uitate ale Cosmosului și au căpătat puterea de a stăpâni lumea asta și și-au însușit-o.

Noi în numim ”dragoni”, ”pirați ai conștiinței” sau ”răpitori interdimensionali”. Fiind prezenți la creația multor lumi, ei au dezvoltat o armă redutabilă de a se lupta cu omul, ”lumina falsă”.

Această lumină este atrăgătoare, este ademenitoare, dar este doar o interfață agreabilă a întunericului. Oferind strălucire unor idei sau intenții, ba unor persoane, Dragonii vă fac să credeți că ele sunt potrivite pentru voi. Voi, neavând cunoașterea necesară, alegeți și așa, ai mușcat și tu din ”fructul oprit” având ca substrat intenții pozitive dar și naive.

Ei nu te pot sili prin forță pentru că astfel încalcă Principiile Universului, dar îți pot constrânge liberul arbitru până în punctul în care fără să știi măcar, le faceți voia lor!

Recurgând la aceste strategii perfide, ei vor rămâne mereu în umbră, ei sunt ochiul veghetor care vă cerctetează viețile clandestin și tot ei sunt cei care vă impulsionează să decideți în locul lor crezând cu inocență că a fost alegerea voastră.

Pentru ei, Conștiința este asemeni unui magnet fermecător care îi atrage și știu că acolo unde este Conștiință, este și Energie, adică o sursă de hrană. Această energie specială este numită de fapt lumina conștientizării care scapără în anumite condiții și ei o numesc Sclipire.

Printre cele mai recente inovații, sunt penetrarea spiritualității cu substanțe psihotropice, care în fapt, sunt o armă redutabilă de preluare a Conștiinței și care generează o Sclipire incadenscentă.

Această super-sclipire nu este nimic altceva decât o descărcare puternică de energie care le servește lor. De aceea, o persoană care folosește aceste substanțe, trăiește o stare extatică și primește validări care îi măgulesc egoul.

În timp ce consumatorii sunt în transele magice forțate și percep stări extatice, în planurile subtile, corpul lor astral este folosit în acte de-a dreptul repugnante care implică furtul de energie sexuală.

Nu uita că sinele vostru este multidimensional, ceea ce faceți aici, determină ceea ce faceți în toate celelalte dimensiuni.

Eu: Cum este posibil ca Dumnezeu să permită asta?
Elyōn: Oamenii, mulți dintre ei se identifică deja cu întunericul fără să îl fi cunoscut în vreun fel.

Eu: Cum remarcăm care sunt acești oameni?
Elyōn: Oamenii aceștia nu sunt ”răi”, ar trebui să ieșim din câmpul înțelegerii acesteia precare. Există două tipologii: prima tipologie este a acelora care refuză cu desăvârșire să vorbească despre întuneric și răul din lume. Aceștia sunt cei mai mari apărători ai doctrinei ”iubirii și luminii”, concepte volatile construite artificial fără să fi avut o fundație axiologică și care dispar la fel ca un balon de săpun care se sparge la cea mai ușoară adiere.

Există și o a doua categorie, a celor care sunt atrași de întuneric și îi justifică prezența în viața lor. În general, această tipologie este formată din oameni care au suferit traume și abuzuri în copilărie și caută un sens a celor întâmplate.

Răpitorul, crează problema și tot el crează culoarul prin care cel suferind, nu ajunge decât în punctul în care face ceea ce judeca la agresorul său, devenind el însuși unul.

Eu: Dă-mi un exemplu al acestei inocențe!
Elyōn: Tehnologia și Inteligența Artificială sunt o cale insidiosă de pătrundere în mințile voastre. Prin intermediul acestor device-uri pe care le purtați cu voi pretutudineni, sunteți ”urmăriți”.

Eu: Ce vrei să spui prin faptul că suntem urmăriți?
Elyōn: Vă sunt supravegheate stările de conștiință astfel încât liberul vostru arbitru să nu scape scalelor lor care sunt extrem de precise. Ei folosesc ceea ce voi numiți ”ancore comportamentale” și recunosc un subiect care se abate de la planul lor. De exemplu, oamenii sunt fascinați de sincronicitatea orelor fixe 11:11, 22:22 , 33:33 … de fapt acelea sunt semne că evoluția ta este monitorizată, simboluri care desemnează performanțele voastre în culoarul creat de ei. Adevărul doare pentru că sapă adânc în convingerile limitative.

În marele lor laborator care este Pământul, măreața ființa umană este privită asemeni unui cobai care aleargă disperat și plin de speranță prin labirint. El nu știe niciodată că labirintul va deveni din ce în ce mai complex de fiecare dată, iar paradoxul disperării că nu vor părăsi niciodată labirintul și firul de genuin dale speranței că vor ajunge la capăt crează o Sclipire, o fărâmă din lumina  conștientizării pe care Dragonii o folosesc ca hrană. Cea mai mare Sclipire dintre toate este Sufletul, care poate fi asemuit cu o Stea.

După cum spuneam, un lucru mai puțin benefic, este întotdeauna prezentat într-o ”lumină falsă” care ce este? O imitație a adevărului, o carcasă pe care atunci când o deschizi rămâne doar dezamăgirea că este goală pe interior.

Dacă o ființă trăiește cu adevărat în Grație, atunci va percepe întunericul cu înțelepciune și compasiune, dintr-o stare de putere.

Oamenii se uită azi în ochii întunericului pentru a se regăsi și uită că acolo se pot pierde. Singura rațiune pentru care te poți uita la el este pentru a-l recunoaște. Unde Conștiința nu este prezentă, întunericul se extinde și prosperă.

Eu: Cum ne putem proteja?
Elyōn: Nu vă puteți proteja la propriu dar vă puteți deconecta de la ei. Structurile voastre subtile pot fi piratate de către Dragoni, centrul supraviețuirii, ale sexualității și reproducerii, al puterii personale, al vorbirii și al vederii însă centrul inimii nu poate fi spart.

Acolo nu poate pătrunde nimic pentru că este sediul Sinelui, partea care comunică direct cu Creatorul a toate câte există. Acolo niciun glas nu poate substitui vocea divină.

Eu: Unde se află acești Dragoni?
Elyōn: Într-un fel, ei sunt lângă voi doar că sunt într-o altă dimensiune. Sunt aici și nu sunt aici în același timp. Așa cum ai văzut, când ieși în corpul astral și te îndrepți spre Firmamentul Lumii și vrei să ieși din spațiul magnetic al Pământului, te vei întâlni cu aceste ființe care vor încerca să obstrucționeze avântul tău.

Bineînțeles, folosind formulele de intenție necesare, adică Puterea și conexiunea cu Gardianul Angelic și cu Ghizii Personali vei putea trece de stavilele lor.

Eu: Există ceva important cu privire la acești pirați ai conștiinței și ai vrea să adaugi?
Elyōn: Sigur! Ei și-au creat o interfață pe care voi o numiți ”umbră”. Această umbră este de fapt proiecția întunericului lor în existența voastră. În umbră omul găsește tot ceea ce îl arage și nu poate să obțină, toate dorințele sale cele mai adânci și mai ascunse.

Inclusiv Yeshua a dus această ”luptă” în asceza asumată în deșert. Acolo el a integrat această umbră. I s-au făcut promisiuni așa cum vi se fac și vouă, i s-au pus la picioarele regatele lumii și el a avut puterea necesară de a refuza o iluzie.

Christosul, este omul restaurat la esența lui Divină, prin Iubire, prin refuzul de a cădea la o înțelegere fără de ofertă. Antichristul este modelul omului care a făcut înțelegerea de a trăi într-o iluzie amăgitoare și efemeră.

>> Sesiune privata Dezlegari (Unbinding) <<< 

1 thought on “Conversații Cu Elyōn, Gardianul Meu Angelic: Entități Inteligente”

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top