Conversații Cu Elyōn, Gardianul Meu Angelic: Contractele De Suflet (1)

Eu: Ce poți să îmi spui despre suferința umană?
Elyōn: Că nu este salvarea, ci condiția omului, acceptată și asumată.

Eu: Dar de unde vine?
Elyōn: Ceea ce voi numiți ”cădere din Grație” este de fapt semnarea unui contract. Legenda cuplului primordial care trăia în Grădina Eden unde toate erau la dispoziție și suferință sau răutate nu era. Deodată, o ființă  mitologică se furișează în spațiul lor luxuriant și aceștia cad la o învoială cu ea la fel ca un agent de vânzări care bate la ușă și îți propune să cumperi un produs atrăgător. Poate că ”ceva” în interior îți șoptește că nu este pentru tine, dar o energie irezistibilă, o lumină falsă învăluie acea ofertă încât ai impresia că dacă nu vei face asta acum, vei pierde oportunitatea. Unde este Conștiința ta atunci? Unde este liberul tău arbitru când accepți într-un mod de-a dreptul stupid niște obiect complet banale și lipsite de sens? Omul trebuie să se împace apoi cu gândul că s-a grăbit să facă o alegere copilărească dar și cu ideea că produsul are o calitate modestă și este total nefolositor.

Acesta este primul contract semnat de ființa umană iar procesul a avut loc în absența conștiinței sale, practic el s-a angajat la un drum anevoios și dificil, o cale a suferinței pe care și- asumat-o. Suferința în același fel ca și experiența cu produsul pe care ai agreat să îl cumperi, tot ceea ce te învață este să nu mai faci aceeași greșeală și a doua oară.

Eu: Este relvelator răspunsul acesta…
Elyōn: Meditează la faptul că oamenii au această impresie că au nevoie de lecții de viață. Dacă mă uit în trecutul lor akashic, eu pot să îți spun că este o credință limitativă. Nu poți agrea să experimentezi aceeași eroare la nesfârșit și să pretinzi că trebuie să revii în trup pentru a integra aceeași lecție de fiecare dată.

Eu: Cum poate cineva lua decizia de a experimenta ceva ce nu vrea?
Elyōn: Ai semnat vreodată un contract fără să îi citești termenii și condițiile? Te-ai prefăcut că le citești și ți-ai spus că nu se poate întâmpla nimic rău… ai mers pe încredere!

Eu: Mi s-a întâmplat cu siguranță!
Elyōn: În același fel, contractele, unele dintre ele merg înainte și sunt onorate pentru implică o obligație care doar aparent respectă un paragraf din Legea Divină… când de fapt nu o respectă deloc! Ți s-a manipulat dreptul de a alege și Observatorul tău a fost pus în stare de repaos. Practic, nu tu ai dat mâna și ai agreat, ci doar partea din tine care participă la acțiune fără să fie conștientă de ea. Chiar acum, tu poți fi atent la aceste rânduri fără a fi conștient de ceea ce se întâmplă în jurul tău, de zgomotele de fundal sau de gândurile care îți trec prin minte.

>>> Sesiuni Private Dezlegări Energetice (Unbinding) <<<

Eu: Câte tipuri de contracte sunt?
Elyōn: Dacă extrapolăm, sunt numeroase… însă le putem înțelege esența mai degrabă pentru a le recunoaște. Orice afecțiune, dependență, mariaj, conexiune, experiență este sursa unui contract. Există contracte de mariaj, însă mariajul poate fi benefic sau poate fi un prilej pentru multe lacrimi. Unele căsătorii pot fi absolut formale pentru că partenerii și-au promis în alte existențe să refacă legătura.

Un om care fumează poate avea un contract activ cu un strămoș ale cărui gene acționează dinamic și transgenerațional. Alte contracte, benefice, care sunt tot contracte la urma urmei, sunt tot bazate pe niște promisiuni, jurăminte sau aranjamente karmice.

Există maeștrii iluminați care nu se angajează în eliberarea totală tocmai pentru că au făcut un legământ de reîntoarcere până ce fiecare ființă se poate iumina spiritual. Deși, din punctul în care sunt ei, pot deci conștient dacă să atingă sau nu nirvana, din compasiune, își onorează contractul reîntrupării.

Eu: Cum se pot desface contractele?
Elyōn: Există multe căi de a le desface… Conștientizarea totală a unui contract poate să rupă legământul creat, dar pentru a  putea reflecta pe deplin nu este chiar la îndemâna oricui. Contractele se pot desface prin puterea cuvântului. Unii oameni au darul acesta al vorbirii. Tu îl ai. Cuvintele puse într-o anumită ordine, sunt algoritmi de dezlegare a oricăror legături. Dacă ai un contract, în mod obligatoriu creezi un Filament energie care te conectează cu o experiență, un om, un spirit.

Eu: Cum te poți conecta cu o experiență printr-un Filament energetic?
Elyōn: Este doar un fel de a spune. Tu practic trebuie să înțelegi că un Filament este un atașament față de un sine de-al tău din realitatea multidimensională. Există o infinitate de Universuri paralele, unele dintre ele colapsează chiar acum, unele iau naștere. În unele dintre ele, un om poate fi depdendent de alcool. Pentru că Universurile comunică în timp real, câteodată conexiunea dintre ele se slăbește și se poat lega corzi interdimensionale între tine și un Sine care experimentează o viață cu totul și cu totul imorală și nesănătoasă.

Viitorul este o alegere. Sunt multe trasee temporale ale viitorului. Într-unele Sinele tău a ales să fumeze iar tu poți decide să intri pe frecvența aceea chiar acum dacă ar exista satisfacția necesară. Dacă ai face asta, un Filament s-ar lega și ai alege un traseu evolutiv care ia în considerare un atașament.

Eu: Ce este atașamentul?
Elyōn: Scuza inconștientă a  poftei voastre de a experimenta viața în trup.

Revenind la întrebarea pe care ai adresat-o anterior, un contract desfăcut este un filament dezlegat. Prin puterea cuvântului poți să desfaci mai ușor decât ai crede.

Eu: Hmm… dar de ce?
Elyōn: Pentru că ești o ființă Suverană cu Voință și ceea ce faci este să te conectezi la Ființa Suverană a persoanei de lângă tine. Un Suveran este acela care Judecă și dă verdicte. Aici nu mă refer la critică, ci la impunerea ta ca autoritate în fața unor ființe care au ales pentru voi sau în fața unui destin care vă întunecă Templul.

>>> Sesiuni Private Dezlegări Energetice (Unbinding) <<<

Lasa un comentariu

Shopping Cart
error: © Continut protejat prin Copyright!
Scroll to Top