De Ce Metoda "Seal Of Power"?

Te simti in contact cu Puterea ta? Stii ce este? Cum se simte? De ce este nevoie sa o accesezi? Cand iti redescoperi Puterea, totul se aliniaza in jurul tau, capeti mai multa claritate, relatiile devin line, abundenta curge. Metoda Seal Of Power (Cheile Puterii) cuprinde:

  • Alchimie & Wuji Gong | Iluminarea Puterii Personale
  • Psihomagie & Tarot | Cultivarea Puterii Personale
  • Psihoenergoterapie & Pase Magice | Descoperirea Puterii Personale
  • Power Yoga | Puterea Corpului Fizic Si Activarea Focului Sacru Kundalini

"Stiu Cine Sunt, De Ce Sunt Aici si Cunosc Modul Corect De A Actiona"

Photo: Centrul abdominal al Puterii

a) Sufletul (realitatea holografica/nonconceptuala; b) Personalitatea (realitatea materiala/conceptuala). Metodele noastre iti pun la dispozitie abilitatea de a descoperi interconexiunea din suflet si personalitate, linistea profunda, viziunea etc.

ACADEMIA DE STIINTE SPIRITUALE (PENTRU GHIZI)

Cursuri ale Academiei de Stiinte Spirituale ‘Seal Of Power’ prin care poti deveni profesor si ai posibilitatea de a preda mai departe studentilor care doresc sa invete si sa adere in cadrul Academiei sau pur si simplu pentru tine si clientii tai:

Curs de initiere in psihomagie si tarot prin metoda Seal Of Power (*6 luni, cu certificare)

Psihomagia si Tarotul sunt metode fascinante de autorealizare prin care dobandesti abilitatea de a lucra efectiv cu fortele karmice care te predestineaza. Calea hermetica face uz de cuvinte de putere, gestica, ritualuri sacre, magie, imagini si simboluri pentru a redobandi Puterea primordiala. Tarotul reprezinta un limbaj al subconstientului, care lucreaza cu imagini, arhetipuri si simboluri cu ajutorul carora deslusim misterele existentei noastre. >>> vezi mai multe detalii

Curs de initiere in bioenergoterapie si pase magice prin metoda Seal Of Power (*3 luni, cu certificare)

Bioenergoterapia, utilizeaza forta intentionala si energetica pentru refacerea structurilor primordiale, adica revenirea mentalului si corpului in parametrii optimi de sanatate. Utilizam tehnici din mai multe culturi si traditii. >>> vezi mai multe detalii 

 Profesor Adrian C. Bajenaru,

error: Continut protejat prin Copyright !!